Orchidea33
Fanka BB :)
Dzieki bo wiadomo co w necie mozna przeczytacTak, spokojnie, jeżeli bez zapachu i dziwnego koloru to luz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki bo wiadomo co w necie mozna przeczytacTak, spokojnie, jeżeli bez zapachu i dziwnego koloru to luz
ja prawie 14tc i tez myslalam ze to od lutinusa ale wodniste. Internety mowia ze normalne w ciąży wiec się nie przejmujeDziewczyny czy Wy tez mialyscie na poczatku ciazy takie uplawy wodniste? No kurde musze wkladki co jakis czas wymieniac a dzis nawet majtki bo mokro :/ nie smierdza, sa takie wodniste. Myslalam, ze to lutinus ale za bardzi wodne jak na ten lek. Czy sie myle?
No wlasnie taka woda, ze wkladka co chwile do wymiany :/ i majtki czasem tez... w necie tez czytalam, ze normalne ale tez cos o wodach plodowych bylo, wiec sie przestraszylamja prawie 14tc i tez myslalam ze to od lutinusa ale wodniste. Internety mowia ze normalne w ciąży wiec się nie przejmuje
Sama pod lampa robiłaś? Jaki kolor? Ja dzisiaj bo to sobota oczyszcza pyszczek i nakładam maseczka. Moja mama mnie już umówiłaś do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie ale po świętach. Jutro fryzjer.@bazylia128, zrobiłam sobie pazury u nóg i rąk . Mojemu dziecku cos się stało i 3 dzień jest taki grzeczny że czasem się zastanawiam czy nie jest chory .
Zaczął się budzić tylko 2 razy w nocy, w dzień sam ładnie zasypia w łóżeczku, nie płacze. Mogłoby tak już zostać
Robię baaaaardzo powoli porządek w szafie. Muszę to robić powoli bo @fredka84 wie jak się u mnie takie porządki czasami kończą A poza tym mało czasu. Już coś znalazłam więc jak skompletuje jakieś ciuszki to coś wyśle.No wlasnie taka woda, ze wkladka co chwile do wymiany :/ i majtki czasem tez... w necie tez czytalam, ze normalne ale tez cos o wodach plodowych bylo, wiec sie przestraszylam
Tak, pod lampą. Mam mój ulubiony kolor Sherezada Semilaca, te taki przygaszony różSama pod lampa robiłaś? Jaki kolor? Ja dzisiaj bo to sobota oczyszcza pyszczek i nakładam maseczka. Moja mama mnie już umówiłaś do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie ale po świętach. Jutro fryzjer.
Ja jutro standard, rosół i schabowe. Wczoraj pizzę robiłam, ale coś mi nie wchodzi
Dzieki!! nie ma pospiechuRobię baaaaardzo powoli porządek w szafie. Muszę to robić powoli bo @fredka84 wie jak się u mnie takie porządki czasami kończą A poza tym mało czasu. Już coś znalazłam więc jak skompletuje jakieś ciuszki to coś wyśle.