reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny czy Wy tez mialyscie na poczatku ciazy takie uplawy wodniste? No kurde musze wkladki co jakis czas wymieniac a dzis nawet majtki bo mokro :/ nie smierdza, sa takie wodniste. Myslalam, ze to lutinus ale za bardzi wodne jak na ten lek. Czy sie myle?
ja prawie 14tc i tez myslalam ze to od lutinusa ale wodniste. Internety mowia ze normalne w ciąży wiec się nie przejmuje 🤦‍♀️

@bazylia128, zrobiłam sobie pazury u nóg i rąk 😜. Mojemu dziecku cos się stało i 3 dzień jest taki grzeczny że czasem się zastanawiam czy nie jest chory 😂.
Zaczął się budzić tylko 2 razy w nocy, w dzień sam ładnie zasypia w łóżeczku, nie płacze. Mogłoby tak już zostać😜
Sama pod lampa robiłaś? Jaki kolor? Ja dzisiaj bo to sobota oczyszcza pyszczek i nakładam maseczka. Moja mama mnie już umówiłaś do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie ale po świętach. Jutro fryzjer.

No wlasnie taka woda, ze wkladka co chwile do wymiany :/ i majtki czasem tez... w necie tez czytalam, ze normalne ale tez cos o wodach plodowych bylo, wiec sie przestraszylam 😔
Robię baaaaardzo powoli porządek w szafie. Muszę to robić powoli bo @fredka84 wie jak się u mnie takie porządki czasami kończą 😂😂😂 A poza tym mało czasu. Już coś znalazłam więc jak skompletuje jakieś ciuszki to coś wyśle.

Sama pod lampa robiłaś? Jaki kolor? Ja dzisiaj bo to sobota oczyszcza pyszczek i nakładam maseczka. Moja mama mnie już umówiłaś do kosmetyczki na jakieś oczyszczanie ale po świętach. Jutro fryzjer.
Tak, pod lampą. Mam mój ulubiony kolor Sherezada Semilaca, te taki przygaszony róż 🤩
Ja niedługo mam urodziny i myślę sobie zrobić jakiś zabieg na ryjek 🤔. Jakieś prądy czy coś 😜

@fredka84 co robisz na jutro na obiad, robiłaś jakieś ciacho? @Kasiekt A tu co wymyśliłaś dobrego mężowi? Ja mam młoda kapusta to zrobię i pałki pieczone. Szybko i smacznie. Ciasta nie mam na weekend.
Ja jutro standard, rosół i schabowe. Wczoraj pizzę robiłam, ale coś mi nie wchodzi 🤔
Też dziś kupiłam młoda kapustę i ślinka mi na nią leci 😋. Ja właśnie u teściowej i mąż się drinkuje. Ciasto mam z biedry, bo lenia mam ostatnio na robienie

reklama
Do góry