reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A nudzi mi się i chciałam sobie wycieczkę do lekarza zrobić 😂. Dobra, już zrozumiałam 😂. Nigdzie nie jadę 😂
Fredzia ciebie to trzeba wyluzowac bo widze ze weszysz i szukasz...🤣ciesz sie zdrowym dzieckiem i nie kombinuj,przy 7 bedziesz miala juz na wszystko wywalone🤣🤣🤣

Ja siedze na dworze i czekam az mi sie trojka w aucie obudzi🙈

reklama
Nie mam anemii, morfologia w normie (o ile moze byc przy accofilu). Nie wymiotuje, troche mnie mdli. Jem podobnie jak przed ciaza. Wiadomo, ze nie na wszystko mam smak ale jem tak, zeby nie byc glodna. Ale od początku ciazy schudlam 3kg i ona sie tym dzis zaniepokoila. Twierdzi, ze powinnam bardziej kalorycznie jesc. Ale co zrobic jak ja nie mam ochoty na smazone. Najchetniej cos lekkiego i duzo wody.
Ja! ja! ja bym zjadla czekoladę za Ciebie :D zazdroszczę, ja wlasnie oszukuje chęć na słodycze kawałkiem suszonego jabłka

Co wy z tymi dziecmi robicie?😂😂😂
ja bym raczej chciala wiedziec co Ty robisz, ze tak nie masz 😆
No bo laski serio, moja w dzien spi godzine, w nocy z zalozenia niewiele wiecej, ale to pominmy. Mowie o weekendach, bo w tyg ona w zlobku, ja w pracy. Wiec te z Was, ktore mowia ze maja czas i luZik kiedy Wy kurna sprzatacie, gotujecie, prasujecie, robicie zakupy?

Ale mnie dziewczyny żołądek boli,mam wrażenie że on nie pracuje normalnie a to już 13 tydzień prawie. Owszem nie wymiotuje już jak kot ale co nie zjem to ból. A najgorsze jest to że nic nie mogę pić bo odrwzu ból i wymioty.odpada imbir herbata soki , no masakra już nie wiem co robić bo moja dieta kończy się na chlebie z masłem i ewentualnie jakąś mocno płynna zupa
Ja też mam wrażenie, że mój żołądek coś nie działa normalnie... Ale uczę się z nim żyć. Doszliśmy do pewnych kompromisów. Nie pozwalam sobie na uczucie głodu, jem jak krowa na pastwisku, ciągle cos miele. Nawet jak rano mi niedobrze, to wciskam ten kawałek grahama z masłem albo 3 migdaly. To chyba trochę pomaga. Chyba jesteś w tej małej grupie niepowsciagliwych wymiotów. Lekarz coś doradził? No przecież musisz coś pić, bo skończysz na kroplowce biedaczku

Ja też mam wrażenie, że mój żołądek coś nie działa normalnie... Ale uczę się z nim żyć. Doszliśmy do pewnych kompromisów. Nie pozwalam sobie na uczucie głodu, jem jak krowa na pastwisku, ciągle cos miele. Nawet jak rano mi niedobrze, to wciskam ten kawałek grahama z masłem albo 3 migdaly. To chyba trochę pomaga. Chyba jesteś w tej małej grupie niepowsciagliwych wymiotów. Lekarz coś doradził? No przecież musisz coś pić, bo skończysz na kroplowce biedaczku
Lekarz zaproponował kroplówki ale odmówiłam za czopki prdeciwymiotne .nie wiele się zdały.w poniedziałek idę na wizytę i jak będzie źle to idę na kroplówkę bo już mam dość. Ja ją zazdroszczę że ktoś je pomarańcze jabłka czy inne rzeczy...

reklama
Niby trzeba spzyc po 2 godz.Gdybym miala sie tego trzymac to w ciagu godziny musialabym robic ze 3 butle.Moja przyzwyczajona i nic jej nie jest
pomijajac juz, ze takie mleko kisnie w temp pokojowej to ztego co czytalam te bakterie sa podobne do bakterii salmonelli, a co za tym idzie moga wywolac powazne zatrucie. Mi sie zdazylo podac mm po wiecej niz 30min, ale po 2h nigdy.

Do góry