reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny u nas dzisiaj 13stopni, piękna pogoda, no i pojawia się pytanie jak ubrać młodą na spacer? Co wy zakładacie swoim maluchom? (Lidia ma niecałe 4 tygodnie )
Wiesz co nie przesadzaj z rozbieraniem bo ta pogoda jest zdradliwa.Na sloneczku goraco a w cieniu chlodno.Moja co prawda ma 9 miesc.a ubieram ja tak-bodziak dl.rekaw,bluza i kurtka ciepla.Chustka na szyje i czapka nue zimowa bawelniana podwojna.Na nogi leginsy skarpety i buty-dzis byly juz adidaski nie zimowe.Nakrywam jej jeszcze nozki kocykiem-dzis byl cienki.
Nie byla przegrzana bo w cieniu chlodno i zimny wiatr a przeciez nie zawsze jest sie na sloneczku.
Widzialam takie maluszki w gondolach jeszcze w kombinezonach grubszych czapkach i przukrytych kocami lub w spiworkach.Takze nie ma co szalec z rozgogoleniem tym bardziej takiego maluszka jak Twoj.

Moje dziecko się już urodziło niespokojne...
Fredzia,ale tak juz bedzie...te cudne dni beda sie przeplatac z tym ,ktorych lepiej zeby nie bylo.Nie ma co sie nakrecac tylko trzeba znalezc metode zeby to ogarnac.Przewaznie tak jest ,ze te pierwsze tyg sa fajne i usypiaja nasza czujnosc dajac wiare ,ze zawsze tak bedzie.Wdech-wydach,dasz rade🙂

wydaje Ci sie… udalo Ci sie robic pierogi, ogarnac ogrod czy cos tam piec w pierwszym miesiacu jego zycia. Dla mnie naprawde to brzmi jak bajki. Z mojej perdpektywy to raczej bardzo grzeczny egzemplarz Ci sie trafil…
To już nie jest to samo dziecko 🥴. Ktoś mi go podmienił. Teraz ciągle drze pyska i jest nieodkladalny 🤦. Dziś nie zrobiłam absolutnie nic. Pierogi odmrozilam na obiad

Dziewczyny czy wasze bombelki też ulewaja? Natalka jak była malutka to ulewala baaardzo mocno. Basia nie zawsze udaje mi siebie odbic i wtedy jej się zdarza.

reklama
Fredzia,ale tak juz bedzie...te cudne dni beda sie przeplatac z tym ,ktorych lepiej zeby nie bylo.Nie ma co sie nakrecac tylko trzeba znalezc metode zeby to ogarnac.Przewaznie tak jest ,ze te pierwsze tyg sa fajne i usypiaja nasza czujnosc dajac wiare ,ze zawsze tak bedzie.Wdech-wydach,dasz rade🙂
Kurde, dzięki ❤️ Dziś to normalnie padam na pysk, tak mnie wykończył psychicznie 🥴. Nie potrafiłam mu za cholerę pomóc. Mąż się nim teraz zajmuje i lula go na rękach. Dostał czopek i wreszcie jest spokojniejszy i zasnął. No cos mu dolega. I znów puścił rzadka kupę. To już 3-cia rzadka w ciągu doby...

Do góry