bazylia128
Fanka BB :)
Oj tak, czasami 3, 4 m8esiacepo prodtu ullad pokarmowy musi dojrzec. Jedynym lekarstwem jest czas.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak, czasami 3, 4 m8esiacepo prodtu ullad pokarmowy musi dojrzec. Jedynym lekarstwem jest czas.
Też wczoraj widziałam to dzieciątko w wiadomościach, coś strasznego, serce pęka, myślę o moich dziewczynkach i sama umieram ze strachu o nie.....Dzisiaj jadlam loda z bakaliami. Na obiad byly olacki ziemniaczane na kolacje parowki na zimnow weekend nic sie tu nie dzieje. To taka poczekalnia. Jeszcze jutro mi sasiadke zabueraja na oksytocyna i będzie jeszcze trudniej. Ale w pon już zobaczymy co dalej. Obejrzałem dzisiaj wiadomosci na Polsat i się poryczalam. Nigdy więcej nie chce tego widzieć. Bylo dziecku w wieku Natalki któremu już w szpitalu nie mogli pomóc. Zostanie mi to długo w pamięci. Bosszzzeee niech już mnie tną i chce wrócić do Natusi. Nie miałam pojęcia że będzie aż tak trudno. Jestem tutaj już 5 dzień!!!! Boję się
![]()
Straszne prawda? daaaaaaaawno nic mnie tak bardzo nie przeraziloTeż wczoraj widziałam to dzieciątko w wiadomościach, coś strasznego, serce pęka, myślę o moich dziewczynkach i sama umieram ze strachu o nie.....
Dzięki za wsparcie. Kuwa, sory że wam tak jęczęFredzia u mnie identycznie. Co Ci mogę powiedzieć to z czasem jest lepiej
ja karmie ale przy 2 mocno zastanawiam się nad mm. A minimalnie to butla I smoczek od razu I może na noc mm nie wiem....wiem że kp mnie wykończyło psychicznie ( trudny i mega bolesny start 1mc przez wedzidelko; i hiperlaktacja cały czas I problemy brzuszkowe z tego powodu ). I ta sytyaxje obwiniam o brak wielkiej miłości i przebodzcowanie dzieckiem do tej pory.
26 min
dawaj espumisan I noś na leniwca ..u nas działało.
a brzuszek wtedy twardy? może mu się też cofać pokarm...spróbuj dłużej pionizować po odbiciu.
Oby, bo zgłupieję niedługopo prodtu ullad pokarmowy musi dojrzec. Jedynym lekarstwem jest czas.
skończą się problemy z brzuszkiem, zaczną skoki rozwojowe a w międzyczasie ząbki i buntyOby, bo zgłupieję niedługo. Mam nadzieję, że do osiemnastki dziadyga się ogarnie
![]()
Więc siwe włosy przed czterdziestką mam murowaneskończą się problemy z brzuszkiem, zaczną skoki rozwojowe a w międzyczasie ząbki i buntyto się nigdy nie kończy
![]()
cos mi sie kojarzy ze mozna dawac 10 kropelek 4x dziennie. U nas to troche pomagalo. Tylko ja zaczelam dawac jak miala prawie mieisac, bo niby espumisan od 4tyg chyba jest.Oby, bo zgłupieję niedługo. Mam nadzieję, że do osiemnastki dziadyga się ogarnie
![]()
ja osiwialam strasznie po porodzieWięc siwe włosy przed czterdziestką mam murowane![]()
Ja dawalam do kazdej butli 10kropel tego espumisanu 100.Dzięki za wsparcie. Kuwa, sory że wam tak jęczę
Brzuszek ma raczej miękki. Akurat ostatnio była położna jak tak się napinał i mówiła że brzuszek jest spoko i żeby podać ten delicol. I powiedziała że to niedojrzały układ trawienny, tak jak pisała @ilmenau.
Ile tego espumisanu mam dać?