reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dzisiaj jadlam loda z bakaliami. Na obiad byly olacki ziemniaczane na kolacje parowki na zimno ;) w weekend nic sie tu nie dzieje. To taka poczekalnia. Jeszcze jutro mi sasiadke zabueraja na oksytocyna i będzie jeszcze trudniej. Ale w pon już zobaczymy co dalej. Obejrzałem dzisiaj wiadomosci na Polsat i się poryczalam. Nigdy więcej nie chce tego widzieć. Bylo dziecku w wieku Natalki któremu już w szpitalu nie mogli pomóc. Zostanie mi to długo w pamięci. Bosszzzeee niech już mnie tną i chce wrócić do Natusi. Nie miałam pojęcia że będzie aż tak trudno. Jestem tutaj już 5 dzień!!!! Boję się 😥😥😥
Też wczoraj widziałam to dzieciątko w wiadomościach, coś strasznego, serce pęka, myślę o moich dziewczynkach i sama umieram ze strachu o nie.....

Też wczoraj widziałam to dzieciątko w wiadomościach, coś strasznego, serce pęka, myślę o moich dziewczynkach i sama umieram ze strachu o nie.....
Straszne prawda? daaaaaaaawno nic mnie tak bardzo nie przerazilo :( bardzo się boję o moje córki. Dlaczego przyszło im w takich czasach żyć.

Ostatnia edycja:
Fredzia u mnie identycznie. Co Ci mogę powiedzieć to z czasem jest lepiej

ja karmie ale przy 2 mocno zastanawiam się nad mm. A minimalnie to butla I smoczek od razu I może na noc mm nie wiem....wiem że kp mnie wykończyło psychicznie ( trudny i mega bolesny start 1mc przez wedzidelko; i hiperlaktacja cały czas I problemy brzuszkowe z tego powodu ). I ta sytyaxje obwiniam o brak wielkiej miłości i przebodzcowanie dzieckiem do tej pory.

26 min😁

dawaj espumisan I noś na leniwca ..u nas działało.

a brzuszek wtedy twardy? może mu się też cofać pokarm...spróbuj dłużej pionizować po odbiciu.
Dzięki za wsparcie. Kuwa, sory że wam tak jęczę🤦
Brzuszek ma raczej miękki. Akurat ostatnio była położna jak tak się napinał i mówiła że brzuszek jest spoko i żeby podać ten delicol. I powiedziała że to niedojrzały układ trawienny, tak jak pisała @ilmenau.
Ile tego espumisanu mam dać?

Oby, bo zgłupieję niedługo 🙄. Mam nadzieję, że do osiemnastki dziadyga się ogarnie 😜
cos mi sie kojarzy ze mozna dawac 10 kropelek 4x dziennie. U nas to troche pomagalo. Tylko ja zaczelam dawac jak miala prawie mieisac, bo niby espumisan od 4tyg chyba jest.
Ale on Ci sie napina tylko czy placze przy tym? Bo jak nie placze to naprswde na spokojnie…

Więc siwe włosy przed czterdziestką mam murowane 😂
ja osiwialam strasznie po porodzie 😳😱😱 normalnie masakra a do fryzjera ciężko się wybrać przy dziecku i pracy. O pazurach nie mam co myśleć a miałam kiedyś piękne - robiłam tez w ciąży aż nie zamknęli przez covida i wypadłam z obiegu. Teraz ciężko się wbić bo moja dziewczyna już nie robi w tej branży.

reklama
Dzięki za wsparcie. Kuwa, sory że wam tak jęczę🤦
Brzuszek ma raczej miękki. Akurat ostatnio była położna jak tak się napinał i mówiła że brzuszek jest spoko i żeby podać ten delicol. I powiedziała że to niedojrzały układ trawienny, tak jak pisała @ilmenau.
Ile tego espumisanu mam dać?
Ja dawalam do kazdej butli 10kropel tego espumisanu 100.
Moja kolezanka dawala ok.20 kropli ale jej maly to jakis trudny przypadek byl😄

Do góry