reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
6 tygodni trzeba czekać 🥴. Już sprawdzałam na necie 🥴. W ciąży mąż się bał i nie pamiętam kiedy ostatnio to robiliśmy. A teraz szczególnie brakuje mi tej bliskości.
A tak w ogóle to dzięki dziewczyny za wsparcie ❤️. Ja sama nie wiem o co mi chodzi 🙄. Dziś czułam się dobrze i mąż zrobił mi drinka na rozluźnienie. A potem ta mała dziadyga napinała się nam ponad 4 godziny. Zrób bił kupę i dalej się napinał co chwilę 🤦. Daje ten delicol i biogaję i to chyba nie działa albo ja już nie wiem co mu jest 🤦
O co chodzi z tym napinaniem? On przy tym płacze? Jak to wyglada?

6 tygodni trzeba czekać 🥴. Już sprawdzałam na necie 🥴. W ciąży mąż się bał i nie pamiętam kiedy ostatnio to robiliśmy. A teraz szczególnie brakuje mi tej bliskości.
A tak w ogóle to dzięki dziewczyny za wsparcie ❤️. Ja sama nie wiem o co mi chodzi 🙄. Dziś czułam się dobrze i mąż zrobił mi drinka na rozluźnienie. A potem ta mała dziadyga napinała się nam ponad 4 godziny. Zrób bił kupę i dalej się napinał co chwilę 🤦. Daje ten delicol i biogaję i to chyba nie działa albo ja już nie wiem co mu jest 🤦

A bylas u osteopaty z Kajtusiem?
Ogólnie to mi wygląda na niedojrzalosc ukladu pokarmowego, u mnie oboje przez to przechodzili 🙄

Fredka, jesteś zmęczona, hormony się normują. Ja nie miałam jazd w ciąży, nie miałam zachcianek, no nic co by moglo wkurzać męża a tak mu obiecałam, że jak będę w ciąży to go przegonię. A połóg wspominam źle, humory, zmęczenie na zmianę z euforią itp. Im bliżej tych magicznych 6 tygodni tym lepiej.

Jpdl😱😱😱ja to w trakcie ciazy zero seksu po ciazy(rodzilam silami natury) to wiadomo polog.Pozniej to troche sie balam ze bedzie mnie bolalo no i albo bylam padnieta albo zla na meza.wiec pierwszy seks byl ponad rok od ostatniego przed ciazy🤭🙄
Hehehehe no tutaj to troche obie przegielyscie :) tydzień po cięciu NEVER wszystko jeszcze bolało, polog, zmeczenie fleeee. Ale za dlugo tez nie czekałam. 6 tygodni kontrola, zielone światło i huurrraaa :) odczuwalam przy tym bardzo dużo przyjemności. Nie wiem dlaczego ale lepiej niż przed ciąża. No i za niedługo Baska się pojawiła 😅😅😅

Hehehehe no tutaj to troche obie przegielyscie :) tydzień po cięciu NEVER wszystko jeszcze bolało, polog, zmeczenie fleeee. Ale za dlugo tez nie czekałam. 6 tygodni kontrola, zielone światło i huurrraaa :) odczuwalam przy tym bardzo dużo przyjemności. Nie wiem dlaczego ale lepiej niż przed ciąża. No i za niedługo Baska się pojawiła 😅😅😅
Tak ale nie rodzilas silami natury.Ja bylam nacinana i zszywana wiec balam sie ze moze mnie cos bolec.po drugie u mojego gina wizyta byla po 8 tyg.od porodu bo nie moglam sie doatac.

reklama
Jpdl😱😱😱ja to w trakcie ciazy zero seksu po ciazy(rodzilam silami natury) to wiadomo polog.Pozniej to troche sie balam ze bedzie mnie bolalo no i albo bylam padnieta albo zla na meza.wiec pierwszy seks byl ponad rok od ostatniego przed ciazy🤭🙄
To tak jak ja post cała ciążę ale jak sobie pomyślałam o plamieniach które wracały co jakiś czas to mi się wszystkiego odechciewało 🤦‍♀️a mój Pan też się boi więc sprawa rozwiązana 🤣

Do góry