reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
6 tygodni trzeba czekać 🥴. Już sprawdzałam na necie 🥴. W ciąży mąż się bał i nie pamiętam kiedy ostatnio to robiliśmy. A teraz szczególnie brakuje mi tej bliskości.
A tak w ogóle to dzięki dziewczyny za wsparcie ❤️. Ja sama nie wiem o co mi chodzi 🙄. Dziś czułam się dobrze i mąż zrobił mi drinka na rozluźnienie. A potem ta mała dziadyga napinała się nam ponad 4 godziny. Zrób bił kupę i dalej się napinał co chwilę 🤦. Daje ten delicol i biogaję i to chyba nie działa albo ja już nie wiem co mu jest 🤦
O co chodzi z tym napinaniem? On przy tym płacze? Jak to wyglada?

6 tygodni trzeba czekać 🥴. Już sprawdzałam na necie 🥴. W ciąży mąż się bał i nie pamiętam kiedy ostatnio to robiliśmy. A teraz szczególnie brakuje mi tej bliskości.
A tak w ogóle to dzięki dziewczyny za wsparcie ❤️. Ja sama nie wiem o co mi chodzi 🙄. Dziś czułam się dobrze i mąż zrobił mi drinka na rozluźnienie. A potem ta mała dziadyga napinała się nam ponad 4 godziny. Zrób bił kupę i dalej się napinał co chwilę 🤦. Daje ten delicol i biogaję i to chyba nie działa albo ja już nie wiem co mu jest 🤦

A bylas u osteopaty z Kajtusiem?
Ogólnie to mi wygląda na niedojrzalosc ukladu pokarmowego, u mnie oboje przez to przechodzili 🙄

Fredka, jesteś zmęczona, hormony się normują. Ja nie miałam jazd w ciąży, nie miałam zachcianek, no nic co by moglo wkurzać męża a tak mu obiecałam, że jak będę w ciąży to go przegonię. A połóg wspominam źle, humory, zmęczenie na zmianę z euforią itp. Im bliżej tych magicznych 6 tygodni tym lepiej.

Jpdl😱😱😱ja to w trakcie ciazy zero seksu po ciazy(rodzilam silami natury) to wiadomo polog.Pozniej to troche sie balam ze bedzie mnie bolalo no i albo bylam padnieta albo zla na meza.wiec pierwszy seks byl ponad rok od ostatniego przed ciazy🤭🙄
Hehehehe no tutaj to troche obie przegielyscie :) tydzień po cięciu NEVER wszystko jeszcze bolało, polog, zmeczenie fleeee. Ale za dlugo tez nie czekałam. 6 tygodni kontrola, zielone światło i huurrraaa :) odczuwalam przy tym bardzo dużo przyjemności. Nie wiem dlaczego ale lepiej niż przed ciąża. No i za niedługo Baska się pojawiła 😅😅😅

Hehehehe no tutaj to troche obie przegielyscie :) tydzień po cięciu NEVER wszystko jeszcze bolało, polog, zmeczenie fleeee. Ale za dlugo tez nie czekałam. 6 tygodni kontrola, zielone światło i huurrraaa :) odczuwalam przy tym bardzo dużo przyjemności. Nie wiem dlaczego ale lepiej niż przed ciąża. No i za niedługo Baska się pojawiła 😅😅😅
Tak ale nie rodzilas silami natury.Ja bylam nacinana i zszywana wiec balam sie ze moze mnie cos bolec.po drugie u mojego gina wizyta byla po 8 tyg.od porodu bo nie moglam sie doatac.

reklama
Jpdl😱😱😱ja to w trakcie ciazy zero seksu po ciazy(rodzilam silami natury) to wiadomo polog.Pozniej to troche sie balam ze bedzie mnie bolalo no i albo bylam padnieta albo zla na meza.wiec pierwszy seks byl ponad rok od ostatniego przed ciazy🤭🙄
To tak jak ja post cała ciążę ale jak sobie pomyślałam o plamieniach które wracały co jakiś czas to mi się wszystkiego odechciewało 🤦‍♀️a mój Pan też się boi więc sprawa rozwiązana 🤣

Do góry