reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Odpoczywaj, nabieraj sił , śpij, zjedz coś dobrego. Pokaż co tam w sklepiku dobrego upolowałaś, niestety ja nie mogłam chodzić:( mąż czasem przemycał troszkę szarlotki.
Czekam na wizytę u alergologa, godzina opóźnienia🥱

Załączniki

• 20220303_152337.jpg
    20220303_152337.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 84
  • 20220303_151430.jpg
    20220303_151430.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 89
  • 20220303_151443.jpg
    20220303_151443.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Takie dobrocie dzisiaj. Takie są też kaciki czytelnicze co kilka metrów dosłownie. Naprawdę całkiem miło tu jest. Ale ja psychicznie dzisiaj siadam. Nie spodziewałam się ze tak długo będę musiała być w szpitalu zanim urodze. Na 17.00 jes msza na dole, podobno bardzo fajna i wiecie co ze chyba sobie na nia pojde. Kolezance balonik pekl i nici z porodu. Tutaj jest duzy nacisk na porod sn. Jest dziewczyna ktora byla w ciazy z bliznietami, chłopcy po 3400 kg i ona w 37 tygodniu i nie chcieli zrobić cc. I na końcu jej zrobili jak były jakieś komplikacje. Ciągle się zastanawiam nad bankowaniu tej krwi. Chodzi mi o komórki macierzyste. Wiem że to jest granie na emocjach rodziców ale z drugiej strony sobie pomyślałam że już nigdy w ciąży nie będę i nie będę m8ala takiej szansy A z tych komórek może skorzystać całą rodziną A najbardziej rodzeństwo tj Natulka. Dostane listę chorób i wtedy podejmę decyzję. Komórki macierzyste to ogromny koszt. Dzisiaj mi kardiolog powiedziała że już nigdy nie powinnam zachodzić w ciążę 🤦‍♀️ hehehe no nie jest mi z tego powodu przykro. Moja mama mi dzisiaj wysłała zdjęcie mojej babci i przekonuje że Basia do prababcia podobna 🙂

Ostatnia edycja:
Mili sa tutaj lekarze. Przed chwil byla taka młoda doktor bo sasiadce pękł ten balonik i że zabiera ja na badanie ale ma że soba praktykantow anglojęzycznych i czy się zgadza? I mówi PODKRESLAM ANGLOJEZYCZNYCH, NIGDY WIECEJ ICH PANI NIE ZOBACZY :)

reklama
Do góry