reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiecie ja jestem polskosceptyczna… Duzo lat na emigracji sprawilo, ze jest wiele rzeczy w Polsce i Polakach, ktorych nie lubie. Nie zamierzam tez nigdy wracac.
Ale to co sie teraz dzieje, co robia Polacy sprawia ze czuje sie dumna jak nigdy. Naprawde. Miedzynarodowe media mowia o tym, jak wiele bezinteresownej pomocy dostaja Ukraincy, jest wiecej pomagajacych niz potezebujacych. Serce rosnie patrzac na to…
Ot taka refleksja…
Nie lubię naszego rządu, ale Mateuszek dowalił wczoraj kanclerzowi od hełmów.
U mnie w pracy są miejsca zbiórki potrzebnych rzeczy, wszystko dzieje się błyskawicznie. W szkole u syna podobnie.
Wczoraj z mężem przy winie rozmawialiśmy co by było gdyby to u nas..... jednoznacznie odpowiedział, że by został i walczył 😱 kurcze tyle lat jesteśmy ze sobą i tak mało się znamy.
Z drugiej strony jak poczytałam sobie co o nas piszą w The New York Times , a raczej w komentarzach to widzę że jesteśmy rasistami, homofobami i przyjmujemy z otwartymi ramionami tylko białych. Argumenty typu przyjmowane są głównie kobiety i dzieci nie trafiają.

reklama
Nie lubię naszego rządu, ale Mateuszek dowalił wczoraj kanclerzowi od hełmów.
U mnie w pracy są miejsca zbiórki potrzebnych rzeczy, wszystko dzieje się błyskawicznie. W szkole u syna podobnie.
Wczoraj z mężem przy winie rozmawialiśmy co by było gdyby to u nas..... jednoznacznie odpowiedział, że by został i walczył 😱 kurcze tyle lat jesteśmy ze sobą i tak mało się znamy.
Z drugiej strony jak poczytałam sobie co o nas piszą w The New York Times , a raczej w komentarzach to widzę że jesteśmy rasistami, homofobami i przyjmujemy z otwartymi ramionami tylko białych. Argumenty typu przyjmowane są głównie kobiety i dzieci nie trafiają.
new york times ktory jest na drugim koncu globu, ktory ma wizy i Polakom wcale latwo nie jest sie tam dostac i krytykuje 🤦🏻‍♀️ Zenada i tyle.

nie obsiadły Was baby z wioski 🤣ja dziś poszłam do sklepu na wsi i rodziców i odrazu od wejścia atak Marzenka aaa a Ty jesteś w ciąży 🤦‍♀️🤣🤦‍♀️🤣
Coś ty, u nas pustki na wsi 🙄. Nie widziałam ani jednego człowieka nie w samochodzie 🥴. A powiem ci, że nawet miałam chęć popitolić z jakąś starą babą 😜
Kiedy masz teraz wizytę?

Coś ty, u nas pustki na wsi 🙄. Nie widziałam ani jednego człowieka nie w samochodzie 🥴. A powiem ci, że nawet miałam chęć popitolić z jakąś starą babą 😜
Kiedy masz teraz wizytę?
hahahha to zapraszam do mnie za jakieś dwa tygodnie przeprowadzamy się już do tego mieszkania co kupiliśmy i tam same emerytki 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Wizyta u mojego lekarza dopiero 22 marca 🤦‍♀️a za tydzień we wtorek ostatnie prenatalne ❤️. Wczoraj bylam z Grześkiem u mojej koleżanki ją też prowadził mój lekarz albo jej prowadzi mnie 🤣🤣🤣ona urodziła w ten sam dzień co Ty i tak chciała żeby przyjechać pojechaliśmy na szybką herbatę bo nie lubię siedzieć komuś na głowie tym bardziej że to dopiero tydzień w domu ale przyniosła małego taki malutki i jeszcze pies by mnie upie... lił bo zaczol warczeć 🤦‍♀️

reklama
Do góry