reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Wiecie ja jestem polskosceptyczna… Duzo lat na emigracji sprawilo, ze jest wiele rzeczy w Polsce i Polakach, ktorych nie lubie. Nie zamierzam tez nigdy wracac.
Ale to co sie teraz dzieje, co robia Polacy sprawia ze czuje sie dumna jak nigdy. Naprawde. Miedzynarodowe media mowia o tym, jak wiele bezinteresownej pomocy dostaja Ukraincy, jest wiecej pomagajacych niz potezebujacych. Serce rosnie patrzac na to…
Ot taka refleksja…
Nie lubię naszego rządu, ale Mateuszek dowalił wczoraj kanclerzowi od hełmów.
U mnie w pracy są miejsca zbiórki potrzebnych rzeczy, wszystko dzieje się błyskawicznie. W szkole u syna podobnie.
Wczoraj z mężem przy winie rozmawialiśmy co by było gdyby to u nas..... jednoznacznie odpowiedział, że by został i walczył 😱 kurcze tyle lat jesteśmy ze sobą i tak mało się znamy.
Z drugiej strony jak poczytałam sobie co o nas piszą w The New York Times , a raczej w komentarzach to widzę że jesteśmy rasistami, homofobami i przyjmujemy z otwartymi ramionami tylko białych. Argumenty typu przyjmowane są głównie kobiety i dzieci nie trafiają.

reklama
Nie lubię naszego rządu, ale Mateuszek dowalił wczoraj kanclerzowi od hełmów.
U mnie w pracy są miejsca zbiórki potrzebnych rzeczy, wszystko dzieje się błyskawicznie. W szkole u syna podobnie.
Wczoraj z mężem przy winie rozmawialiśmy co by było gdyby to u nas..... jednoznacznie odpowiedział, że by został i walczył 😱 kurcze tyle lat jesteśmy ze sobą i tak mało się znamy.
Z drugiej strony jak poczytałam sobie co o nas piszą w The New York Times , a raczej w komentarzach to widzę że jesteśmy rasistami, homofobami i przyjmujemy z otwartymi ramionami tylko białych. Argumenty typu przyjmowane są głównie kobiety i dzieci nie trafiają.
new york times ktory jest na drugim koncu globu, ktory ma wizy i Polakom wcale latwo nie jest sie tam dostac i krytykuje 🤦🏻‍♀️ Zenada i tyle.

nie obsiadły Was baby z wioski 🤣ja dziś poszłam do sklepu na wsi i rodziców i odrazu od wejścia atak Marzenka aaa a Ty jesteś w ciąży 🤦‍♀️🤣🤦‍♀️🤣
Coś ty, u nas pustki na wsi 🙄. Nie widziałam ani jednego człowieka nie w samochodzie 🥴. A powiem ci, że nawet miałam chęć popitolić z jakąś starą babą 😜
Kiedy masz teraz wizytę?

Coś ty, u nas pustki na wsi 🙄. Nie widziałam ani jednego człowieka nie w samochodzie 🥴. A powiem ci, że nawet miałam chęć popitolić z jakąś starą babą 😜
Kiedy masz teraz wizytę?
hahahha to zapraszam do mnie za jakieś dwa tygodnie przeprowadzamy się już do tego mieszkania co kupiliśmy i tam same emerytki 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. Wizyta u mojego lekarza dopiero 22 marca 🤦‍♀️a za tydzień we wtorek ostatnie prenatalne ❤️. Wczoraj bylam z Grześkiem u mojej koleżanki ją też prowadził mój lekarz albo jej prowadzi mnie 🤣🤣🤣ona urodziła w ten sam dzień co Ty i tak chciała żeby przyjechać pojechaliśmy na szybką herbatę bo nie lubię siedzieć komuś na głowie tym bardziej że to dopiero tydzień w domu ale przyniosła małego taki malutki i jeszcze pies by mnie upie... lił bo zaczol warczeć 🤦‍♀️

reklama
Do góry