katarzyna86
Fanka BB :)
Zamieńmy się. U mojego przez 4 miesiące tylko cztery wyszły a właściwie to 3 I pół a szloch codziennieU Natalki w 3 miesiące wyszło w sumie 8 zębów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zamieńmy się. U mojego przez 4 miesiące tylko cztery wyszły a właściwie to 3 I pół a szloch codziennieU Natalki w 3 miesiące wyszło w sumie 8 zębów
moja zaczela w maju majac 11 miesiecy., 9 miesiecy pozniej Mamy 12 zebow i 13sty w natarciu. Zazwyczaj ida przynajmniej 2 na razOj chyba nie będzie lepiej bo dolne jedynki szły od połowy października do połowy grudnia i dzień w dzień płacz było z 2 tygodnie przerwy i od stycznia znowu to samo a na razie tylko 1sie przebiła a druga już prawie prawie więc idzie po 2 zęby przez 2 miesiące. Wyszły dopiero cztery a gdzie reszta
Trzymam kciuki PowodzeniaDzięki
I za ząbkowanie. Ile ona na teraz i kiedy zaczęło się ząbkowanie? U Natalki 2 zeby jak skończyła 5 mcy teraz wyszla 3 jedynka. I nam nadzieję że jakoś to się szybko skończy skoro szybko się zaczęło. Jest w miarę i w nocy jest cyc i dentinox i jakoś tam śpimy.Ja np pol nocy nie spalam dzis, no idzie gorna 3jka. Dostala ibuprofen- po 2h placz, potem dostala te silne kropleli i kuwa zadzialaly dopiero po ponad poltorej godzinie. Plakala mi do 1h30.
Masakra zabkuje, naprawde bardzo bolesnie, a ja nie wiem jak jej pomoc…
Aha o 7h obudzilo mnie radosne: Mamo awaj!! (Czyt: wstawaj)
hmm a jak tłumacza zatem te niepełne dawki? wszyscy znajomi mi mówią zeby hak już się podaje to dawać pełne co przy gorączce ok ale tez podaję mniej na usmierzenue bólu. Może chodzi o to że potem nie wiadomo kiedy podać kolejna dawkę? nU nas to samo, boli bardzo, gorączki brak więc lekarze mówią aby nie dawać pełnych dawek, w sumie nie ważne czy normalną dawka czy mniejsza bo i tak po godzinie płacz wielki a to dopiero górne 1 a gdzie reszta. Tylko mojemu idą po 2 zęby jednocześnie. Mój mąż wczoraj z pytaniem do mnie czy to będzie tak przy każdych zębach
1.06 skonczy 2 lata. Zaczela majac 11 miesiecy.I za ząbkowanie. Ile ona na teraz i kiedy zaczęło się ząbkowanie? U Natalki 2 zeby jak skończyła 5 mcy teraz wyszla 3 jedynka. I nam nadzieję że jakoś to się szybko skończy skoro szybko się zaczęło. Jest w miarę i w nocy jest cyc i dentinox i jakoś tam śpimy.
No co robimy, tańczymy . Szkoda życia na spanie