reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja jeszcze laski przy życiu 😜. @annemarie masz wpierdziel normalnie 😂😂😂. Dobrze że mnie policja nie przywiozła 😂
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić 😱
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało 😱. Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero 🥴
Ze mnie tez leciala niagara nawet jak juz mialam 4 cm rozwarcia to normalnie rzeka.😅😅

reklama
@fredka84 ja tak przeżywam Twój jakbym sama rodzila 😁
Trzymam mocno kciuki, bądź dzielna ✊
Za chwilę przytulisz swojego dłuuuugo wyczekiwanego, wymarzonego synka ❤️😘

Ja jeszcze laski przy życiu 😜. @annemarie masz wpierdziel normalnie 😂😂😂. Dobrze że mnie policja nie przywiozła 😂
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić 😱
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało 😱. Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero 🥴
Loo i na forum jesteś:) ja jak rodziłam to też pisałam na forum 😅😅😅😅 takie typy jestesmy. Ja przeciez mialam tak samo z wodami. Czy nie mowili ci nic ze wieczorem zrobilas zastrzyk? Bo mi przez to nie chcieli zrobic cc. Najbardziej mnie bolalo jak wody odezzly, zaczely sie skurcze a tu co chwile lekarz mbie badal czy jesr rozwarcie. Tyljo u mbie nie bylo rozwarcia. Kuuu...wa o czym ja tu pisze. Frdzioszku Ty rodddzzziszzz. Znowu się poryczalam. Ale też jakoś wyraźniej sobie Po prostu przypominam jak to u mnie było.

Cewnik taki do cewki moczowej? Jadłaś śniadanie? to może dzisiaj......aaaa normalnie nie moge pracować.

reklama
Ja jeszcze laski przy życiu [emoji12]. @annemarie masz wpierdziel normalnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Dobrze że mnie policja nie przywiozła [emoji23]
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić [emoji33]
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało [emoji33]. Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero [emoji3061]
Taaak to tak się zaczyna. Mnie 12 h po odejściu wód nak*rwialo już porządnie [emoji1787] a urodziłam po 34 h [emoji15][emoji16]
Więc ziugaj ich tam niech się pospieszą z tym CC po co Ci 2w1[emoji16]

Do góry