Ze mnie tez leciala niagara nawet jak juz mialam 4 cm rozwarcia to normalnie rzeka.Ja jeszcze laski przy życiu . @annemarie masz wpierdziel normalnie . Dobrze że mnie policja nie przywiozła
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało . Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero
reklama
Artemida90
Fanka BB :)
takie bóle to początkowe skurcze, tez to czułamto co czujesz to pewnie powoli rozkrecajace sie skurcze. To nie boli na poczatku.
Ale emocje!!!
nieagatka
mi przebili pecherz plodowy na porodowce i tez sie lalo i lalo i meeega mnie to wk*rwialoZe mnie tez leciala niagara nawet jak juz mialam 4 cm rozwarcia to normalnie rzeka.
bazylia128
Loo i na forum jesteś ja jak rodziłam to też pisałam na forum takie typy jestesmy. Ja przeciez mialam tak samo z wodami. Czy nie mowili ci nic ze wieczorem zrobilas zastrzyk? Bo mi przez to nie chcieli zrobic cc. Najbardziej mnie bolalo jak wody odezzly, zaczely sie skurcze a tu co chwile lekarz mbie badal czy jesr rozwarcie. Tyljo u mbie nie bylo rozwarcia. Kuuu...wa o czym ja tu pisze. Frdzioszku Ty rodddzzziszzz. Znowu się poryczalam. Ale też jakoś wyraźniej sobie Po prostu przypominam jak to u mnie było.Ja jeszcze laski przy życiu . @annemarie masz wpierdziel normalnie . Dobrze że mnie policja nie przywiozła
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało . Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero
bazylia128
No ja też tak mam. Wszystko mi się przypomina. Fredka przycmila biedna justi hehehe ta to potrafi zrobić wejście smoka@fredka84 ja tak przeżywam Twój jakbym sama rodzila
Trzymam mocno kciuki, bądź dzielna
Za chwilę przytulisz swojego dłuuuugo wyczekiwanego, wymarzonego synka
motylek24
Cewnik taki do cewki moczowej? Jadłaś śniadanie? to może dzisiaj......aaaa normalnie nie moge pracować.Ja jeszcze laski przy życiu . @annemarie masz wpierdziel normalnie . Dobrze że mnie policja nie przywiozła
motylek24
justi to już pewnie tuli maleńką i zapomniała o nasNo ja też tak mam. Wszystko mi się przypomina. Fredka przycmila biedna justi hehehe ta to potrafi zrobić wejście smoka
reklama
Taaak to tak się zaczyna. Mnie 12 h po odejściu wód nak*rwialo już porządnie [emoji1787] a urodziłam po 34 h [emoji15][emoji16]Ja jeszcze laski przy życiu [emoji12]. @annemarie masz wpierdziel normalnie [emoji23][emoji23][emoji23]. Dobrze że mnie policja nie przywiozła [emoji23]
Mam jakąś druga kroplówkę i właśnie założyli mi cewnik. Ciągle kręci mnie w brzuchu jak na okres ale trochę mocniej. Dziwnie się czuję w psiosze przez ten cewnik. Aż strach się rozluźnić [emoji33]
Ciągle jestem w szoku z tymi moimi wodami. Ze to tak się lało [emoji33]. Ciągle nie wiem kiedy będzie godzina zero [emoji3061]
Więc ziugaj ich tam niech się pospieszą z tym CC po co Ci 2w1[emoji16]