nieagatka
Fanka BB :)
MIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresuAle super fota. Jessssui, i ten kikut nieszczęsny . Ja się go boję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresuAle super fota. Jessssui, i ten kikut nieszczęsny . Ja się go boję
hmm wg mnie zanim podasz jajko lepiej podac najpierw mieso czy rybe. Ja chyba jajko dawalam cout pozniej i zawsze bylo plucieqwa i wszystko jasne dzis dostala pietruszkax dyniax cukinia jutro dodam do tego jajo 1 raz
czemu?hmm wg mnie zanim podasz jajko lepiej podac najpierw mieso czy rybe. Ja chyba jajko dawalam cout pozniej i zawsze bylo plucie
tak samo robilam i nie chchsly mi tego jesc, nie wiem czemu.czemu?
ja chce do zupki zetrzeć gotowane bo ja papki cisne. Żeby spr. czy nie ma alergii
u nas kąpiel pierwsza w szpitalu była po 3 dniach - siedziałam prawie tydzień w szpitalu. A w domu jak przyszla pomoc - taka pani która przychodzi po porodzie się opiekować dzieckiem i mama. W domu to kurczaczek bo żółtaczkę miałAle super fota. Jessssui, i ten kikut nieszczęsny . Ja się go boję
U nas jak odpadł i spadł na podłogę to pies zeżarłMIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresu
Whaaaaat . Przecież ja osiwiejęMIESIAC! tyle zeszlo zanim odpadl. Myslalam, ze kuwa oszaleje ze stresu
u starszej chyba 10 dni, ale u mlodszej wiecznosc. A pediatra, ze luzik, kiedys odpadnieWhaaaaat . Przecież ja osiwieję
Padłam . Jesteś "miszczem" dzisiejszego dniaU nas jak odpadł i spadł na podłogę to pies zeżarł
Kuwa laski, fajnie że jest to forum . Aż się z deczka wzruszyłamu starszej chyba 10 dni, ale u mlodszej wiecznosc. A pediatra, ze luzik, kiedys odpadnie