reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
fakt nie trzeba codziennie, ale moje lubily i tak sobie tez rutyne wyrobily, ze kapalam codziennie
U nas naprawde mega sie to sprawdZilo
U nas też kąpiel pomogła wejść w rutynę. Z wybiciem zegarka o 19 kąpiel i 19.30 cyc. U nas luby kąpał bo ja po cc poudawałam zdechłą i do teraz on kąpie. Polecam 🙃 My oilatum baby używaliśmy długo. A kikut szybko w miarę odpadł bo po ok tygodniu u obu. My psikalismy octaniseptem żeby zakażenia nie było i on Super wysechl.

O, tu zobaczcie jak jest obserwacja 😂. Czasem czuję się inwigilowana 😂

Załączniki

• Screenshot_20220214-130442_Gallery.jpg
    Screenshot_20220214-130442_Gallery.jpg
    185,9 KB · Wyświetleń: 86
@Kachar u mnie są dwa koty w chacie to muszę uważać 😂. One mnie jeb.ane ciągle obserwują i jak coś mi spada na podłogę to lecą. Więc może być podobnie z tym kikutem 🙈
My mieliśmy labradora, to one wszystko wpierniczają, nasz raz nawet do narożnika od listwy przypodłogowej się przymierzał, ale w porę go dorwałam 😁, ale na spacerach jak choćby z woreczka foliowego poczuł jedzenie to też wciągał, gorzej jak potem srał to te woreczki nie do końca chciały wychodzić i mąż musiał mu wyciągać z dupy

reklama
Do góry