reklama
Riddikulus
Fanka BB :)
U nas też kąpiel pomogła wejść w rutynę. Z wybiciem zegarka o 19 kąpiel i 19.30 cyc. U nas luby kąpał bo ja po cc poudawałam zdechłą i do teraz on kąpie. Polecam My oilatum baby używaliśmy długo. A kikut szybko w miarę odpadł bo po ok tygodniu u obu. My psikalismy octaniseptem żeby zakażenia nie było i on Super wysechl.fakt nie trzeba codziennie, ale moje lubily i tak sobie tez rutyne wyrobily, ze kapalam codziennie
U nas naprawde mega sie to sprawdZilo
Kachar
My mieliśmy labradora, to one wszystko wpierniczają, nasz raz nawet do narożnika od listwy przypodłogowej się przymierzał, ale w porę go dorwałam , ale na spacerach jak choćby z woreczka foliowego poczuł jedzenie to też wciągał, gorzej jak potem srał to te woreczki nie do końca chciały wychodzić i mąż musiał mu wyciągać z dupy@Kachar u mnie są dwa koty w chacie to muszę uważać . One mnie jeb.ane ciągle obserwują i jak coś mi spada na podłogę to lecą. Więc może być podobnie z tym kikutem
nieagatka
jaka zajebista fotaO, tu zobaczcie jak jest obserwacja . Czasem czuję się inwigilowana
motylek24
Zobaczcie co znalazłam, kurła porcelany mi się zachciewa, im dalej wchodzę w temat tym gorzej bo drożej.
Villeroy & Boch 14-8663-2640 kolorowy wiosenny talerz śniadaniowy, porcelana premium, biały : Amazon.pl: Dom i kuchnia
Villeroy & Boch 14-8663-2640 kolorowy wiosenny talerz śniadaniowy, porcelana premium, biały : Amazon.pl: Dom i kuchnia
www.amazon.pl
motylek24
ten kot wygląda jakby latał heheO, tu zobaczcie jak jest obserwacja . Czasem czuję się inwigilowana
nieagatka
ja jestem ignorant, do mnie w tym temacie tyko Boleslawiec przemawiaZobaczcie co znalazłam, kurła porcelany mi się zachciewa, im dalej wchodzę w temat tym gorzej bo drożej.
Villeroy & Boch 14-8663-2640 kolorowy wiosenny talerz śniadaniowy, porcelana premium, biały : Amazon.pl: Dom i kuchniawww.amazon.pl
motylek24
ja to ignorant do kwadratu. Teraz w końcu będę miała miejsce do składowania, mogę szaleć. No i przepadłam. Jest tyle pięknych rzeczy, a przecie wszystkiego nie kupię.ja jestem ignorant, do mnie w tym temacie tyko Boleslawiec przemawia
reklama
Ten dziad ma tam drapak i sobie na nim siedziten kot wygląda jakby latał hehe
Porcelana piękna . Ale to już trza pożyczkę brać żeby skompletować zastawę