reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Laski ja jutro jadę do szpitala, CC dopiero w pon. Ja się boję wenflonu 🤣🤦 mam nadzieję, że jutro mi nie wsadzą i nie będę musiała z nim się męczyć przez weekend 🤦
Ja zawsze proszę o wnflon na nadgarstku a nie w zgięciu ręki, z resztą tak też bedzie wygodniej jak będziesz miała dziecko na rękach 😉

reklama
@bazylia128 czy Natalka tez jest gadola?Rany Misia taka gadula-nie wiem po kim-ze mowimy z nezwm ze najpoerw bedzie gadac calymi zdaniami niz chodzic.bo co do chodzenia to napewno jeszcze dluuugo🙄 .

reklama
My się staramy naturalnie ,kazał się kochać dzisiaj i co dwa dni do niedzieli wiec tak zrobimy 💪💪a test kazał zrobić po 16 dniach od zastrzyku tylko czy ja mogę już wcześniej zrobić ?? Jak myślisz
Normalnie mozesz testowac cos w okolicy spodziewanego okresu.Bo to jednak starania naturalne wiec ciezko cokolwiek przewidziec.Trzymam kciuki za owocne przytulanki.

Do góry