reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

To mocne kciuki! ✊✊✊

U nas jeszcze nie ten etap, poki co moge wybrać chociaz ona woli sama wybierac. Ale ubieranie u nas trwa i trwa, bo ona wszystko chce sama... A najtrudniejsze są majtki, więc juz do wszystkich przyszyłam kokardki zeby jej ułatwić. I myślałam, ze jak sie nauczy ubierac to juz bedzie z górki a teraz widzę, że dopiero sie zacznie 😂

Skladasz wyjasnienia jako osoba poszkodowana, ja tez kiedys dostalam w podobnej sprawie zaproszenie do prokuratury ale na maila, wiec nie poszlam bo za 20 zł nie chciało mi sie tracić czasu
Trzymaj mocno 💪💪Zastrzyk zrobiony 🥰Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk Pregnyl

reklama
Laski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?
Ja mam jakąś wpłatę na 20zl z 2.08 i okazało się że to jacyś oszuści i pół godziny temu się dowiedzialam, że mam się jutro stawić na posterunek złożyć wyjaśnienia. Kuwa, ja nie moge sobie nic przypomnieć 🤔
A nie czasem to->

Załączniki

• Screenshot_20220210_214317_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220210_214317_com.android.chrome.jpg
    302,3 KB · Wyświetleń: 103
Trzymaj mocno 💪💪Zastrzyk zrobiony 🥰Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk Pregnyl

Z tego co pamiętam to do 48h ale jak coś pochrzanilam to niech mnie dziewczyny poprawia 😉
Dla bezpieczeństwa przytulanki co drugi dzień przez co najmniej tydzień 😉

Z tego co pamiętam to do 48h ale jak coś pochrzanilam to niech mnie dziewczyny poprawia 😉
Dla bezpieczeństwa przytulanki co drugi dzień przez co najmniej tydzień 😉
Plan przytulanek już jest rozpisany 🤣🤣Trzeba się dostosować 😃Aby tylko się udało a będę szczęśliwa ale czy to możliwe aby przy pierwszym monitoringu się tak udało 🤔🤔zobaczymy co życie przyniesie 🥰Lekarz kazał mi 16 dni po zastrzyku zrobić test ciążowy jak myślisz można wcześniej ??

reklama
Do góry