reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

To mocne kciuki! ✊✊✊

U nas jeszcze nie ten etap, poki co moge wybrać chociaz ona woli sama wybierac. Ale ubieranie u nas trwa i trwa, bo ona wszystko chce sama... A najtrudniejsze są majtki, więc juz do wszystkich przyszyłam kokardki zeby jej ułatwić. I myślałam, ze jak sie nauczy ubierac to juz bedzie z górki a teraz widzę, że dopiero sie zacznie 😂

Skladasz wyjasnienia jako osoba poszkodowana, ja tez kiedys dostalam w podobnej sprawie zaproszenie do prokuratury ale na maila, wiec nie poszlam bo za 20 zł nie chciało mi sie tracić czasu
Trzymaj mocno 💪💪Zastrzyk zrobiony 🥰Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk Pregnyl

reklama
Laski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?
Ja mam jakąś wpłatę na 20zl z 2.08 i okazało się że to jacyś oszuści i pół godziny temu się dowiedzialam, że mam się jutro stawić na posterunek złożyć wyjaśnienia. Kuwa, ja nie moge sobie nic przypomnieć 🤔
A nie czasem to->

Załączniki

• Screenshot_20220210_214317_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20220210_214317_com.android.chrome.jpg
    302,3 KB · Wyświetleń: 100
Trzymaj mocno 💪💪Zastrzyk zrobiony 🥰Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk Pregnyl

Z tego co pamiętam to do 48h ale jak coś pochrzanilam to niech mnie dziewczyny poprawia 😉
Dla bezpieczeństwa przytulanki co drugi dzień przez co najmniej tydzień 😉

Z tego co pamiętam to do 48h ale jak coś pochrzanilam to niech mnie dziewczyny poprawia 😉
Dla bezpieczeństwa przytulanki co drugi dzień przez co najmniej tydzień 😉
Plan przytulanek już jest rozpisany 🤣🤣Trzeba się dostosować 😃Aby tylko się udało a będę szczęśliwa ale czy to możliwe aby przy pierwszym monitoringu się tak udało 🤔🤔zobaczymy co życie przyniesie 🥰Lekarz kazał mi 16 dni po zastrzyku zrobić test ciążowy jak myślisz można wcześniej ??

reklama
Do góry