Trzymaj mocno Zastrzyk zrobiony Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk PregnylTo mocne kciuki!
U nas jeszcze nie ten etap, poki co moge wybrać chociaz ona woli sama wybierac. Ale ubieranie u nas trwa i trwa, bo ona wszystko chce sama... A najtrudniejsze są majtki, więc juz do wszystkich przyszyłam kokardki zeby jej ułatwić. I myślałam, ze jak sie nauczy ubierac to juz bedzie z górki a teraz widzę, że dopiero sie zacznie
Skladasz wyjasnienia jako osoba poszkodowana, ja tez kiedys dostalam w podobnej sprawie zaproszenie do prokuratury ale na maila, wiec nie poszlam bo za 20 zł nie chciało mi sie tracić czasu
reklama
Justi92
Fanka BB :)
A nie czasem to->Laski, mam dziwne pytanie? Czy może coś kojarzycie, żeby ktoś z forum w sierpniu namawiał nas żebyśmy wpłaciły coś na zrzutkę pl dla Helenki Jeż?
Ja mam jakąś wpłatę na 20zl z 2.08 i okazało się że to jacyś oszuści i pół godziny temu się dowiedzialam, że mam się jutro stawić na posterunek złożyć wyjaśnienia. Kuwa, ja nie moge sobie nic przypomnieć
Załączniki
ilmenau
Trzymaj mocno Zastrzyk zrobiony Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk Pregnyl
Z tego co pamiętam to do 48h ale jak coś pochrzanilam to niech mnie dziewczyny poprawia
Dla bezpieczeństwa przytulanki co drugi dzień przez co najmniej tydzień
Justi jesteś wielka . To jest to. Mam tę wiadomość i podziękowanie za wpłatę. I tam faktycznie chodzi o jakąś Helenkę. A to imię podała mi policjaA nie czasem to->
Załączniki
G
gość2502
Gość
Laski ja jutro jadę do szpitala, CC dopiero w pon. Ja się boję wenflonu mam nadzieję, że jutro mi nie wsadzą i nie będę musiała z nim się męczyć przez weekend
Będzie dobrze . Weekend szybko zleci i zaraz będziesz tulić bobaskaLaski ja jutro jadę do szpitala, CC dopiero w pon. Ja się boję wenflonu mam nadzieję, że jutro mi nie wsadzą i nie będę musiała z nim się męczyć przez weekend
annemarie
Ja mialam zawsze 36 przed punkcjaTrzymaj mocno Zastrzyk zrobiony Przytulanki zaliczone z mężem po jakim czasie pęka pecherzyk od zastrzyku ?? Dostałam zastrzyk Pregnyl
Plan przytulanek już jest rozpisany Trzeba się dostosować Aby tylko się udało a będę szczęśliwa ale czy to możliwe aby przy pierwszym monitoringu się tak udało zobaczymy co życie przyniesie Lekarz kazał mi 16 dni po zastrzyku zrobić test ciążowy jak myślisz można wcześniej ??Z tego co pamiętam to do 48h ale jak coś pochrzanilam to niech mnie dziewczyny poprawia
Dla bezpieczeństwa przytulanki co drugi dzień przez co najmniej tydzień
My się staramy naturalnie ,kazał się kochać dzisiaj i co dwa dni do niedzieli wiec tak zrobimy a test kazał zrobić po 16 dniach od zastrzyku tylko czy ja mogę już wcześniej zrobić ?? Jak myśliszJa mialam zawsze 36 przed punkcja
reklama
G
gość2502
Gość
To chyba grupa dla dziewczyn w ciąży po in vitro czy coś pomieszalam?My się staramy naturalnie ,kazał się kochać dzisiaj i co dwa dni do niedzieli wiec tak zrobimy a test kazał zrobić po 16 dniach od zastrzyku tylko czy ja mogę już wcześniej zrobić ?? Jak myślisz