Kachar
Fanka BB :)
Omg serio ?! Przede mną właśnie 2 cc, pierwsza była 4 lata temu, mamy jeszcze 1 zarodek i nie wyobrażam sobie że go nie wykorzystamy, pomimo wieku 38lat chcę jak najszybciej po niego wrócić, ale teraz to mnie nastraszyłaśOjej zapomniałam na śmierć odpisać Tobie Ja często przy tej dwójce dzieci latam jak opętana i nadrabiam zaległości w domu i część rzeczy mi umyka ale to żadna wymówka Ja ta druga cesarkę o dziwo zniosłam o wiele lepiej niż pierwszą, no ale bylo prawie 8 lat przerwy.. Dostałam antybiotyk 3 tygodnie po CC bo coś mi się z jednej strony goic nie chciało ale pomohl od razu. Boli nie było, po pierwszej było zdecydowanie bardziej bolesne wszystko. Jedynie co to moja lekarka prowadzaca rozmawiała z lekarka która wykonywała u mnie cięcie i podobno macicę w jednym miejscu miałam tak cienką że gdybym dotrwała do skurczy porodowych to mogłaby pęknąć a to już mogło zagrozić życiu mojemu i dziecka.. Nie wiem od czego ale ona stwierdziła że może przez to że to druga cesarka (osobiście wątpię) i że dobrze ze miałam planowane CC bo skończyło gy się ba emergency CC.. Powiedziała że trzecia ciąża byłaby bardzo ryzykowna.. Mnie to na szczęście już nie grozi bo mam wycięte jajowody także nie muszę się obawiac naturalnych cudów i cieszyć z dwójki którą de facto cudem już mam.