reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja cc mialam o 4 rano, o 16 wstałam choć lekko nie było a od 6 rano następnego dnia sama opiekowałam się dziećmi. I już ich nie oddałam. Poszłam z nastawieniem, że będzie bolało tak ze żyć się odechciewa i tak było. Takze psychicznie byłam przygotowana.

Dziewczynki trzymajcie kciuki. Czekam na obchód i walczę o powrót do domu.

poki co zasypianie to kwestia 10min po tych kroplach. Pobudek jakby mniej, ale jeszcze za wczesnie i w dodatku ostatnia 4ka w natarciu daje w nocy popalic. Ale mam wrazenie ze cos sie zsczyna dziac
U Natalki to samo łatwo zasypia ale w nocy i tak się budzi. Jaka masz melatonine i ile podajesz. Mam prośbę napisz czy twoja po tym w dzień jest mniej aktywna. Mi lekarz powiedział że niby to nie powinno wpływać ale tak zaobserwowalam że w dzień jest trochę ptzymulpna.

U Natalki to samo łatwo zasypia ale w nocy i tak się budzi. Jaka masz melatonine i ile podajesz. Mam prośbę napisz czy twoja po tym w dzień jest mniej aktywna. Mi lekarz powiedział że niby to nie powinno wpływać ale tak zaobserwowalam że w dzień jest trochę ptzymulpna.
ja mam arkovox, bo to firma, ktora znam. Nie wiem czy jest na polskim rynku. Podaje 1g czyli 4 kropelki 30min przed snem.
Poki co w ciagu dnia nie zauwazylam zadnej zmiany. Ale to dopiero 2 dni. Bede wiedziec wiecej koncem tygodnia.

Mój gin jeszcze dzisiaj nieobecny wiec czekamy do jutra. No płakać mi się chce. Lekarz na obchodzie pytał tylko jakie badania miałam I kazał powtórzyć morfologię i crp. I pyta mnie jaki plan był...

A teraz piguły na korytarzu omawiają pacjentów na zasadzie: na 1 to tak i taka leży, ta z 2 to będzie miała to i to. A w 5 to totalna porażka. A w 5 ja leżę. I normalnie pękłam i poszła fontanna.

Mój gin jeszcze dzisiaj nieobecny wiec czekamy do jutra. No płakać mi się chce. Lekarz na obchodzie pytał tylko jakie badania miałam I kazał powtórzyć morfologię i crp. I pyta mnie jaki plan był...

A teraz piguły na korytarzu omawiają pacjentów na zasadzie: na 1 to tak i taka leży, ta z 2 to będzie miała to i to. A w 5 to totalna porażka. A w 5 ja leżę. I normalnie pękłam i poszła fontanna.
Szczerze to nie bardzo rozumiem zamysł twojego lekarza, po co zostałaś tam wysłana? Jeśli lekarz miał problem z morfologią powinien dać skierowanie do hematologa, ciężarne są przyjmowane w ciągu 7 dni. Jeśli jest ordynatorem i miał jakiś zamysł co chce zrobić powinien przekazać swoje polecenia lekarzom dyżurującym, a tak denerwujesz się, nic nie robią i wszystko niepotrzebnie nakręcone.

reklama
Do góry