reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@fredka84 co robiłaś cały dzień? Już myślałam że urodzilas:) ja się na schodach przewróciłam
Ja od rana porządki w chacie robiłam, tzn odkurzanie i mycie podłóg. Padłam jak kawka 🤦. A od 15-tej u siostry siedziałam, właśnie przyjechałam i doczytuje co tu się wyrabia 😱. Ty się przewracasz, @motylek24 chuda dżaga😜. Ja dziś jakaś gruba jestem 🤔. Tak mi się brzuch powiększył że jestem w szoku 🤔. Wczoraj takiego nie miałam 🤔. I bardzo mi się jakby spina. Chyba już go nie chcę mieć 😜
Przywiozłam od siostry resztę moich gratów, czyli jakiś bujaczek, łóżeczko i stelaż do wanienki. Teraz już wszystko mam w chacie i mogę wyczekiwać 😜

reklama
Mnie moja Misia szarpie za wlosy i qyobraz sobie jak ja wygladam.Kiedys zapomnialambpoprawic fryza i otworzylam drzwi kurierowi i sobie mysle coon sie tak gapi na mnie jak na wariata.dopiero po jakims czasie zobaxzylam co mam na glowie🤦‍♀️
😂😂😂 Ty przynajmniej mimo nie masz pod okiem. Kochana w tej ciąży nie robię zdjęć. Raz mi przeszło przez myśl żeby zrobić sesję ale wolałam się wyspać;)

Ja od rana porządki w chacie robiłam, tzn odkurzanie i mycie podłóg. Padłam jak kawka 🤦. A od 15-tej u siostry siedziałam, właśnie przyjechałam i doczytuje co tu się wyrabia 😱. Ty się przewracasz, @motylek24 chuda dżaga😜. Ja dziś jakaś gruba jestem 🤔. Tak mi się brzuch powiększył że jestem w szoku 🤔. Wczoraj takiego nie miałam 🤔. I bardzo mi się jakby spina. Chyba już go nie chcę mieć 😜
Przywiozłam od siostry resztę moich gratów, czyli jakiś bujaczek, łóżeczko i stelaż do wanienki. Teraz już wszystko mam w chacie i mogę wyczekiwać 😜
Jak Ty to robisz że masz tyle energii. A no tak jeszcze nie masz pod ręką małego:) ja już nawet nie gotuje od 3 tygodni ;) wszystko mi przynoszą pod nos :)

😂😂😂 Ty przynajmniej mimo nie masz pod okiem. Kochana w tej ciąży nie robię zdjęć. Raz mi przeszło przez myśl żeby zrobić sesję ale wolałam się wyspać;)
Ale lysa zostane jak tak dalej pojdzie🥴Przeciez tak szarpie ze masakra.
Ja nie robilam sesji brzuszkowej i mam moze ze 3fotki takie byle jakie i bardzo zaluje.w sumie mam caly czas wqrwa na meza za to.dlatego na 1 urodziny Misi pojade na sesje z nim lub bez niego wisi mi to🤪

reklama
Do góry