reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

U nas dzisiaj słoneczko ale mocno wiało. Z córką mamy dzień wypieków. Zrobiłam sobie dietetyczny serniczek🙃 dzieci babeczki z czekoladą.

CC jakoś idzie przeżyć. Jednak to boli, jeszcze opieka nad maluchem. Warto mieć przy sobie jakieś środki przeciwbólowe, akurat potrzebowałam więcej niż proponują w szpitalu. Zresztą nie tylko ja, Ketonal okazał się zbawienny.
Tak ja też ostatnio posluchalam twojej rady i piłam nimesil. To ile teraz wazysz? Pochwal sie ;)

reklama
52/53 kg w zasadzie już się nie odchudzam. Zapisałam się z tym moim brzuchem na konsultacje do chirurga , jak operacja to tylko Kraków albo Warszawa.
Jezus Maria to Ty szczypior jak ja sprzed pierwszej ciąży;) co się stało że aż tak chciałaś schudnąć. U mnie to pamiętasz kilometry i litry potow żeby osiagnac i utrzymac taka wage. A spagetti bez makaronu z czegoś zawsze smialas hehehe.

Jezus Maria to Ty szczypior jak ja sprzed pierwszej ciąży;) co się stało że aż tak chciałaś schudnąć. U mnie to pamiętasz kilometry i litry potow żeby osiagnac i utrzymac taka wage. A spagetti bez makaronu z czegoś zawsze smialas hehehe.
No widzisz i na mnie padło haha. Nie mam czasu na wielkie "sporty", przestałam jeść i tyle. W rok 18 kg. Krzywa cukrowa wyszła źle, postanowiłam ogarnąć wagę. Teraz muszę czekać na konsultacje i ewentualnie termin operacji. Na razie brzucha nie poprawiam ćwiczeniami, jeszcze chirurg odmówi operacji i będzie d....a. Boje się operacji, słabo mi na samą myśl. Laparoskopowo szyją mięśnie, wycinają falad skóry, robią nowy pępek. Bywają komplikacje. Chce doprowadzić to do końca.

Kurcze niedługo zostaniesz znowu mamą 😍 czasem życie nas zaskakuje.

No widzisz i na mnie padło haha. Nie mam czasu na wielkie "sporty", przestałam jeść i tyle. W rok 18 kg. Krzywa cukrowa wyszła źle, postanowiłam ogarnąć wagę. Teraz muszę czekać na konsultacje i ewentualnie termin operacji. Na razie brzucha nie poprawiam ćwiczeniami, jeszcze chirurg odmówi operacji i będzie d....a. Boje się operacji, słabo mi na samą myśl. Laparoskopowo szyją mięśnie, wycinają falad skóry, robią nowy pępek. Bywają komplikacje. Chce doprowadzić to do końca.

Nie ma innego wyjścia? Aż tak drastycznie z tą operacja? Chcesz pokazywać pępek? A może Ty jakiegoś chłopa masz albo zamiarowujesz mieć? Hehehe żart. A tyle czasu Cię meczylam o ta krzywa. Wiesz co ten rok mnie tak zmienił że ja już nie jestem ta sama osoba. Ostatnie wydarzenia bardzo mi zryly psychikę. Ja jestem wrazliwiec, wszystko jeszcze we mnie siedzi. Myśląc o porodzie boję się o własne życie 😱 już się zastanawiałam czy filmików dla Natalki nie nagrywać. No psychol!!!! Ja dwa lata jestem w ciąży. Wiesz jak mi się marzyyyyy już być w normalnym stanie? Masz nowe ciuchy? Bo teraz to sie mozesz stroic co nie 🤪

Nie ma innego wyjścia? Aż tak drastycznie z tą operacja? Chcesz pokazywać pępek? A może Ty jakiegoś chłopa masz albo zamiarowujesz mieć? Hehehe żart. A tyle czasu Cię meczylam o ta krzywa. Wiesz co ten rok mnie tak zmienił że ja już nie jestem ta sama osoba. Ostatnie wydarzenia bardzo mi zryly psychikę. Ja jestem wrazliwiec, wszystko jeszcze we mnie siedzi. Myśląc o porodzie boję się o własne życie 😱 już się zastanawiałam czy filmików dla Natalki nie nagrywać. No psychol!!!! Ja dwa lata jestem w ciąży. Wiesz jak mi się marzyyyyy już być w normalnym stanie? Masz nowe ciuchy? Bo teraz to sie mozesz stroic co nie 🤪
Haha stary też mnie o to kiedyś zapytał 🤪 mam przepuklinę, rozejście mięśni jeszcze nie wiem jakie. Fizjoterapeutę musiałam odmówić, akurat zachorowałam. Teraz termin mam na koniec kwietnia. Kurcze zawsze byłam szczupła, teraz czuję się dobrze ale brzuch przeszkadza. Zrobię to jak potrzeba. Boje się operacji, już wiem jak to będzie wyglądało, jedno co dobre to nie będę musiała opiekować się dzieckiem, dadzą morfinę i będę spała haha.

U ciebie wszystko dzieje się szybko, jeszcze pewnie nie odpoczelas , do tego stresujące wydarzenia z Natalką. Natura słabo wymyśliła te porody, pierwszy rok życia dziecka też średnio udany 🤣 za to później jest lepiej. W okolicach 12 r.z. zaczyna się ponowna jazda.

Haha stary też mnie o to kiedyś zapytał 🤪 mam przepuklinę, rozejście mięśni jeszcze nie wiem jakie. Fizjoterapeutę musiałam odmówić, akurat zachorowałam. Teraz termin mam na koniec kwietnia. Kurcze zawsze byłam szczupła, teraz czuję się dobrze ale brzuch przeszkadza. Zrobię to jak potrzeba. Boje się operacji, już wiem jak to będzie wyglądało, jedno co dobre to nie będę musiała opiekować się dzieckiem, dadzą morfinę i będę spała haha.

U ciebie wszystko dzieje się szybko, jeszcze pewnie nie odpoczelas , do tego stresujące wydarzenia z Natalką. Natura słabo wymyśliła te porody, pierwszy rok życia dziecka też średnio udany 🤣 za to później jest lepiej. W okolicach 12 r.z. zaczyna się ponowna jazda.
Tzn?

reklama

Kochana jak to nie tajemnica to ile taka operacja kosztuje? Robisz prywatnie nie?

Do góry