reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny wiem ze juz kiedys sie pytalam ale podbijam pytanie. Co z tym zabkowaniem. Ja juz swiruje. 3 tygodnie bylo bosko a teraz znowu. Małej widac juz kolejne dwa zeby na gorze. Tylko jak to jest? To boli jak wychodza ale jeszcze nie widac czy boli jeszcze jak juz wyszly. Dzisiaj caly dzien mialam ochote wystawic ja na za okno ;( tak marudzi. Łukasz nie pozwala jej dawac nurofen ale ja i tak po cichaczu jej dalam. To dziala na chwile a zaraz potem od nowa polska ludowa. Ona nie ma goraczki, nawet stanu podgoraczkowego. Tylko jeczy sobie jak kobiety na porodowce ;( Caly czas sie boje czy to napewno zabki? I czy zabkowanie moza az tak wygladac?
powiedz
Mezowi niech rozetnie dziaslo w kilku miejsxach i sprobuje funkcjinowac.
Tylko niech tnie gleboko. Szybciutko wybije sobie z glowy zakazywanie nurofenu. Zabkowanie boli.
Czasami boli zajebiscie bardzo. To dlugi proces i nie podawanie przeciwboli widzax, ze dziecko cierpi, jest okrutne.

Hej dziewczyny mam pytanie dostałam dziaiaj wynik AMH czyli rezerwy jajnikowej 0,41 ng/ml czy to znaczy ze nie mam co marzyć o zajściu w naturalna ciąże ?? Pomocy
taka rezerwa nie nastraja pozytywnie do naturalnych staran. Ale jesli cala reszta jest ok to jakies tam szanse sa.

taka rezerwa nie nastraja pozytywnie do naturalnych staran. Ale jesli cala reszta jest ok to jakies tam szanse sa.
Ale chyba bardzo niskie ?? Czy z taka rezerwa jak podejdę znowu do In Vitro to uda się jakieś komórki pobrać jak myślisz ? No oszaleje 4 lata temu miałam rezerwę 3

powiedz
Mezowi niech rozetnie dziaslo w kilku miejsxach i sprobuje funkcjinowac.
Tylko niech tnie gleboko. Szybciutko wybije sobie z glowy zakazywanie nurofenu. Zabkowanie boli.
Czasami boli zajebiscie bardzo. To dlugi proces i nie podawanie przeciwboli widzax, ze dziecko cierpi, jest okrutne.
Bo nam lekarz kazał dawac paracetamol w czopku rano i wieczorem. Jak sie pytalam lekarza czy zabkowanie napewno tak boli to mi powiedzial ze to tak boli jak osemki u doroslego, ze niektorzy na to w szpitalach leza. Ale nurofenu nie kazal tylko ten paracetamol. A ja wiem ze to na nia nie dziala. Czyli faktycznie zabkowanie az tak moze wygladac? Ja oczywisci odchodze od zmyslow. Jak ona sie tak zachowuje to ja tez jestem od razu nie do zycia ;(

Dziewczyny wiem ze juz kiedys sie pytalam ale podbijam pytanie. Co z tym zabkowaniem. Ja juz swiruje. 3 tygodnie bylo bosko a teraz znowu. Małej widac juz kolejne dwa zeby na gorze. Tylko jak to jest? To boli jak wychodza ale jeszcze nie widac czy boli jeszcze jak juz wyszly. Dzisiaj caly dzien mialam ochote wystawic ja na za okno ;( tak marudzi. Łukasz nie pozwala jej dawac nurofen ale ja i tak po cichaczu jej dalam. To dziala na chwile a zaraz potem od nowa polska ludowa. Ona nie ma goraczki, nawet stanu podgoraczkowego. Tylko jeczy sobie jak kobiety na porodowce ;( Caly czas sie boje czy to napewno zabki? I czy zabkowanie moza az tak wygladac?
Podobno boli i po przebiciu się zęba. My to już od skończonego 9 miesiąca ząb za zębem... Także rozumiem ból. Nie ma co się wzbraniać przed ibuprofenem jak wiecie, że boli. Ja czasem nie jestem pewna czy to to i czy podac 😩 szkoda, że jeszcze nie powie 😅 obserwuje tatę stomatologa na Instagramie i on twierdzi, że na ząbkowanie najlepszy jest ibuprofen i nosidlo 👍🏻

reklama
Czyli myślisz ,ze tak szczerze jest po ptakach jest sens z taka rezerwa podchodzić do In Vitro albo starać się naturalnie ? Teraz biorę tabletki lamette ale czy to ma sens drożność jest ok TSH tez czekam jeszcze na homocysteine i na pakiet trombofilia
Kochana porozmawiaj z lekarzem o tym albo wejdź na forum "kto po in vitro"

Do góry