reklama
Riddikulus
Fanka BB :)
Może będę monotematyczna ale u mnie dół... wysłałam lubego na oficjalny wymaz. Nie wyobrażam sobie iść jutro do pracy ani do szpitala. Mam nadzieję że obejmie mnie kwarantanna. Wiem że to głupie ale jakos nie daje rady...A co u Was dzisiaj Kobietki jak się czujecie?
Ja dzis mialam sen…. Urodzilam synaA co u Was dzisiaj Kobietki jak się czujecie?
A potem jakby niedlugo urodzilam corke - wychodzila ze mnie doslownie bez zadnego bolu i czulam to mega realnie jak nigdy! Moje sny raczej takie abstrakcyjne dotad byly a tu taki konkretny! I ta coreczka miala nierealnie dlugie nogi - bylo widac ze po mezu bo ja zawsze marzylam zeby corka miala jego nogi dlugie i mega zgrabne a ja krotkie i krzywe
No to mialam - ale byly te nogi karykaturalnie dlugie
Zaczynaja sie sny ciazowe
Poza tym u mnie koncowka 1 trymestru i chyba lepiej sie czuje)))
A Ty jak!?
Ehhh teraz kosmicznie duzo osob jest zarazonych. Rob tak zeby zostawac w domu!Może będę monotematyczna ale u mnie dół... wysłałam lubego na oficjalny wymaz. Nie wyobrażam sobie iść jutro do pracy ani do szpitala. Mam nadzieję że obejmie mnie kwarantanna. Wiem że to głupie ale jakos nie daje rady...
Justi92
@Riddikulus Nie jesteś monotematyczna, masz prawo do złego samopoczucia i wg do swoich emocji, my tu jesteśmy po to żebyś właśnie nam mogła się wygadać a nie myślałaś iść już na L4?
@Dzoannna gorzej jak się okaże że mała będzie mieć rzeczywiście takie gigantyczne nóżki i będzie Ci je później pod rzebra wkładać to jest dopiero ból
To teraz najlepszy okres ciunży przed Tobą drugi trymestr zazwyczaj jest tym najlepszym i najspokojniejszym
A ja dziś kiepsko-przez te wichury nie spałam cała noc, bałam się, cała noc wydawało mj się że ktoś stoi mi w przedpokoju i że jakieś bobsko jest w domu i wg od wczoraj mam problemy z oddychaniem wczoraj nie mogłam leżeć na lewym boku bo odrazu brakowało mi tchu, myślałam że może Hania mi gdzieś uciska a dziś rano obudziłam się z spuchniętym językiem i nie mogłam oddychać tak mnie w klatce piersiowej bolało wypiłam wapno i język mi zszedł ale w klatce dalej mnie ściska przy głębszych oddechach zastanawiam się co mogło mnie uczulić
@Dzoannna gorzej jak się okaże że mała będzie mieć rzeczywiście takie gigantyczne nóżki i będzie Ci je później pod rzebra wkładać to jest dopiero ból
To teraz najlepszy okres ciunży przed Tobą drugi trymestr zazwyczaj jest tym najlepszym i najspokojniejszym
A ja dziś kiepsko-przez te wichury nie spałam cała noc, bałam się, cała noc wydawało mj się że ktoś stoi mi w przedpokoju i że jakieś bobsko jest w domu i wg od wczoraj mam problemy z oddychaniem wczoraj nie mogłam leżeć na lewym boku bo odrazu brakowało mi tchu, myślałam że może Hania mi gdzieś uciska a dziś rano obudziłam się z spuchniętym językiem i nie mogłam oddychać tak mnie w klatce piersiowej bolało wypiłam wapno i język mi zszedł ale w klatce dalej mnie ściska przy głębszych oddechach zastanawiam się co mogło mnie uczulić
U mnie wichura od wczoraj. Byliśmy na szybkim spacerze i normalnie głowy ukrywa. Ofkors od nocy siedzimy bez prądu . Mąż jakoś tv podłączył i wodę dowiózł to chociaż rosół się ugotował
A co u Was dzisiaj Kobietki jak się czujecie?
Riddikulus
Justi92
Zawsze możesz powiedzieć że "jakieś" problemy gastryczno ginekologiczne czy coś, nie masz absolutnie obowiązku informowania kogokolwiek o swoim dokładnym stanie zdrowia@Justi92 niestety nie mogę iść na zwolnienie. Mam umowę czasową. Muszę do końca marca wytrzymać. Najgorzej że nie chciałam nic na razie mówić a jak mam iść do szpitala to musze coś powiedzieć...
@fredka84 brak prądu jeszcze do przeżycia ale brak wody to dramat mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy
Albo powiedziec ze COVID…. To teraz popularneZawsze możesz powiedzieć że "jakieś" problemy gastryczno ginekologiczne czy coś, nie masz absolutnie obowiązku informowania kogokolwiek o swoim dokładnym stanie zdrowia
@fredka84 brak prądu jeszcze do przeżycia ale brak wody to dramat mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy
reklama
O kurde a denerwujesz sie czyms dodatkowo?? Poza wiadomym…@Riddikulus Nie jesteś monotematyczna, masz prawo do złego samopoczucia i wg do swoich emocji, my tu jesteśmy po to żebyś właśnie nam mogła się wygadać a nie myślałaś iść już na L4?
Dziwne co Ciebie tak moglo uczulic? Jestes alergiczka ogolnie? No nie moze byc spokojnie…..