reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
A co u Was dzisiaj Kobietki jak się czujecie?😘
Ja dzis mialam sen…. Urodzilam syna
A potem jakby niedlugo urodzilam corke - wychodzila ze mnie doslownie bez zadnego bolu i czulam to mega realnie jak nigdy! Moje sny raczej takie abstrakcyjne dotad byly a tu taki konkretny! I ta coreczka miala nierealnie dlugie nogi - bylo widac ze po mezu😂😂😂 bo ja zawsze marzylam zeby corka miala jego nogi dlugie i mega zgrabne a ja krotkie i krzywe🤣🤣🤣🤣
No to mialam - ale byly te nogi karykaturalnie dlugie😂😂😂

Zaczynaja sie sny ciazowe😆😆😆

Poza tym u mnie koncowka 1 trymestru i chyba lepiej sie czuje:)))) 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A Ty jak!?

@Riddikulus Nie jesteś monotematyczna, masz prawo do złego samopoczucia i wg do swoich emocji, my tu jesteśmy po to żebyś właśnie nam mogła się wygadać 😘 a nie myślałaś iść już na L4?
@Dzoannna gorzej jak się okaże że mała będzie mieć rzeczywiście takie gigantyczne nóżki i będzie Ci je później pod rzebra wkładać 🙃 to jest dopiero ból 😜
To teraz najlepszy okres ciunży przed Tobą 😍 drugi trymestr zazwyczaj jest tym najlepszym i najspokojniejszym 🥰
A ja dziś kiepsko-przez te wichury nie spałam cała noc, bałam się, cała noc wydawało mj się że ktoś stoi mi w przedpokoju 🙈🙈i że jakieś bobsko jest w domu 😰😰 i wg od wczoraj mam problemy z oddychaniem🤷 wczoraj nie mogłam leżeć na lewym boku bo odrazu brakowało mi tchu, myślałam że może Hania mi gdzieś uciska🤷 a dziś rano obudziłam się z spuchniętym językiem i nie mogłam oddychać tak mnie w klatce piersiowej bolało 🙈 wypiłam wapno i język mi zszedł ale w klatce dalej mnie ściska przy głębszych oddechach 🤷 zastanawiam się co mogło mnie uczulić 🤔😰🤷🤷🤷

@Justi92 niestety nie mogę iść na zwolnienie. Mam umowę czasową. Muszę do końca marca wytrzymać. Najgorzej że nie chciałam nic na razie mówić a jak mam iść do szpitala to musze coś powiedzieć...

@Justi92 niestety nie mogę iść na zwolnienie. Mam umowę czasową. Muszę do końca marca wytrzymać. Najgorzej że nie chciałam nic na razie mówić a jak mam iść do szpitala to musze coś powiedzieć...
Zawsze możesz powiedzieć że "jakieś" problemy gastryczno ginekologiczne czy coś, nie masz absolutnie obowiązku informowania kogokolwiek o swoim dokładnym stanie zdrowia 🤷
@fredka84 brak prądu jeszcze do przeżycia ale brak wody to dramat🙈🙉 mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy 🙏✊

Zawsze możesz powiedzieć że "jakieś" problemy gastryczno ginekologiczne czy coś, nie masz absolutnie obowiązku informowania kogokolwiek o swoim dokładnym stanie zdrowia 🤷
@fredka84 brak prądu jeszcze do przeżycia ale brak wody to dramat🙈🙉 mam nadzieję że szybko wszystko wróci do normy 🙏✊
Albo powiedziec ze COVID…. To teraz popularne

reklama
@Riddikulus Nie jesteś monotematyczna, masz prawo do złego samopoczucia i wg do swoich emocji, my tu jesteśmy po to żebyś właśnie nam mogła się wygadać 😘 a nie myślałaś iść już na L4?
@Dzoannna gorzej jak się okaże że mała będzie mieć rzeczywiście takie gigantyczne nóżki i będzie Ci je później pod rzebra wkładać 🙃 to jest dopiero ból 😜
To teraz najlepszy okres ciunży przed Tobą 😍 drugi trymestr zazwyczaj jest tym najlepszym i najspokojniejszym 🥰
A ja dziś kiepsko-przez te wichury nie spałam cała noc, bałam się, cała noc wydawało mj się że ktoś stoi mi w przedpokoju 🙈🙈i że jakieś bobsko jest w domu 😰😰 i wg od wczoraj mam problemy z oddychaniem🤷 wczoraj nie mogłam leżeć na lewym boku bo odrazu brakowało mi tchu, myślałam że może Hania mi gdzieś uciska🤷 a dziś rano obudziłam się z spuchniętym językiem i nie mogłam oddychać tak mnie w klatce piersiowej bolało 🙈 wypiłam wapno i język mi zszedł ale w klatce dalej mnie ściska przy głębszych oddechach 🤷 zastanawiam się co mogło mnie uczulić 🤔😰🤷🤷🤷
O kurde a denerwujesz sie czyms dodatkowo?? Poza wiadomym…
Dziwne co Ciebie tak moglo uczulic? Jestes alergiczka ogolnie? No nie moze byc spokojnie…..

Do góry