reklama
Justi92
Fanka BB :)
@Riddikulus kamień z serca, ogromnie się cieszę, jeszcze covida by Ci brakowało
@Szyszka99 aż mi ślinka cieknie zamawiam jeden kawałek a tak wg jak się czujesz?
@Szyszka99 aż mi ślinka cieknie zamawiam jeden kawałek a tak wg jak się czujesz?
G
gość2502
Gość
Objadlam się jak dzika świnia, pospalam i bardzo dobrze, przeszło nie wiem o co biega haha z tymi bólami okresowymi@Riddikulus kamień z serca, ogromnie się cieszę, jeszcze covida by Ci brakowało
Justi92
G
gość2502
Gość
Haha żebyś wiedziała, że zjadłam najwięcejPewnie wszamałaś połowę tortu cieszę się że już lepiej a te bóle to pewno tak dla przypomnienia Ci żeś w ciunży co by brzuszek nie wystarczał
@fredka84 i co myślisz o tym dokumencie? Zastanawiam się czy go nie druknąć żeby mieć w razie "w"
Ale fajny. Mama ma talentJa się pochwalić chciałam dzisiaj tortem moja mama robiła dla mojego męża i nie powiem miałam mały wkład w jego robienie ale zawsze
Zobacz załącznik 1363690
Lepiej sobie druknij - najwyżej się nie przyda, a miejsca dużo nie zajmie . Ja raczej nie będę potrzebować skoro mam teraz to gownoPewnie wszamałaś połowę tortu cieszę się że już lepiej a te bóle to pewno tak dla przypomnienia Ci żeś w ciunży co by brzuszek nie wystarczał
@fredka84 i co myślisz o tym dokumencie? Zastanawiam się czy go nie druknąć żeby mieć w razie "w"
nieagatka
a nie w tym linku co annemarie wklejala odnosnie praw kobiet w ciazy?Mi też gdzieś to smignelo . Ktoś na forum chyba wrzucał niedawno, tylko nie wiem czy tu na wątku czy na naszym kto po in vitro
Piękny taka teściowa to skarbJa się pochwalić chciałam dzisiaj tortem moja mama robiła dla mojego męża i nie powiem miałam mały wkład w jego robienie ale zawsze
Zobacz załącznik 1363690
reklama
Matko jaki pieknyJa się pochwalić chciałam dzisiaj tortem moja mama robiła dla mojego męża i nie powiem miałam mały wkład w jego robienie ale zawsze
Zobacz załącznik 1363690
@Riddikulus extra ze nie covid, dbaj o siebie