W moim szpitalu biora 40zl za godzine opieki nad dzieckiem ale trzeba wziac min.10 godz.Ja nie potrzebowalam bo Miska spala jak zla ale np.dziecko dziewczyny obok ciagle plakalo ona sama po cc ledwo zyla i nie wiedziala nawet ze jest taka opcja.Jej by sie przydalo.Dziewczyny, my chyba naprawdę żyjemy w innych światach . Wg mnie taka kwota jest nie do zaakceptowania za jedną noc .
Więcej do powiedzenia będę miała jak sama urodzę, bo to co mówią moje koleżanki czy siostra wcale tak strasznie nie brzmi jak wy to czasem opisujecie. Przekonam się na własnej skórze jak będzie z tą opieką i z samym porodem i napewno się z wami podzielę moimi wrażeniami
W Wawie polozne biora kupe kasy w moim szpitalu ok.1300zl a np.na Zelaznej pponad 3000zl.Ja nie wykupilam poznej-szkoda mi byli kasy po ptostu.I co?Polozna super nawet bez wykupienia A poza tym przy moim porodzie ciagle byla lekarka-kolezanka mojego gina u ktorej robilam usg 1,2 i 3 trymestru.Nie wiem czy to przez to czy tam tak jest ze lekarz tez jest przy porodzie-trudno powiedziec.Grunt ze nie wydalam ani grosza na polozna a czulam sie bardzo zaopiekowana.