reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja się szczepiłam w 25 i 29tc mnie przekonało to że się wystraszyłam i boje
Nie tyle tego covid co tych leków które były by dziecku podawane a które mogą tyle mieć skutków ubocznych u takiego maleństwa 😵🙈🙈 zresztą wstrząsnęło mną dopiero jak koleżanka wylądowała na porodówce nie zaszczepiona i dziecko w szpitalu złapało covida i pod respiratorem leżało 😵😵😵😵😵

Nie tyle tego covid co tych leków które były by dziecku podawane a które mogą tyle mieć skutków ubocznych u takiego maleństwa 😵🙈🙈 zresztą wstrząsnęło mną dopiero jak koleżanka wylądowała na porodówce nie zaszczepiona i dziecko w szpitalu złapało covida i pod respiratorem leżało 😵😵😵😵😵
moj bratanek ma wade wzroku, 6 miesiecy i okulary. Mama przeszla covid w ciazy…

Tez bym sie zaszczepila.

Tak, ja miałam odwrotny przypadek, koleżanka złapała w szpitalu i później leżała długo, a maleństwo z Tatą w domu.

Aż mi ciężko sobie wyobrazić co ta koleżanka czuła 😔 9mc🤰 a później nawet nie móc dziecka przytulić i nie mieć go przy sobie😭😭

W rozmiarze 56 jest miejsce... Rozmiar 62 mam w dwóch szufladach 😂. A 68 się wcale nie zmieścił i trzymam poprasowane w worku próżniowym 😜
Jak dziecko się urodzi to będę tam po prostu wrzucać jak leci coś czuję 😂
Moja corcia urodzila sie majac 52cm wiec 56 nosila przez 2.5 miesiaca bo do tego drobna byla i jest.Najkrocej 68 nosila jakies 1.5 mies.

reklama
Do góry