Ja nie bo sama nie wiem do końca co zrobić . I tak to zleciało . Mój lekarz przeciwny.A tak wg to Fredka i Daga wy się szczepiłyście na covida w ciąży?
reklama
Justi92
Fanka BB :)
Ja się szczepiłam w 25 i 29tc mnie przekonało to że się wystraszyłam i boje
Nie tyle tego covid co tych leków które były by dziecku podawane a które mogą tyle mieć skutków ubocznych u takiego maleństwa zresztą wstrząsnęło mną dopiero jak koleżanka wylądowała na porodówce nie zaszczepiona i dziecko w szpitalu złapało covida i pod respiratorem leżało
Nie tyle tego covid co tych leków które były by dziecku podawane a które mogą tyle mieć skutków ubocznych u takiego maleństwa zresztą wstrząsnęło mną dopiero jak koleżanka wylądowała na porodówce nie zaszczepiona i dziecko w szpitalu złapało covida i pod respiratorem leżało
nieagatka
moj bratanek ma wade wzroku, 6 miesiecy i okulary. Mama przeszla covid w ciazy…Ja się szczepiłam w 25 i 29tc mnie przekonało to że się wystraszyłam i boje
Tez bym sie zaszczepila.
DagLer
Tak, na początku III trymestru.A tak wg to Fredka i Daga wy się szczepiłyście na covida w ciąży?
DagLer
Tak, ja miałam odwrotny przypadek, koleżanka złapała w szpitalu i później leżała długo, a maleństwo z Tatą w domu.Ja się szczepiłam w 25 i 29tc mnie przekonało to że się wystraszyłam i boje
Moja corcia urodzila sie majac 52cm wiec 56 nosila przez 2.5 miesiaca bo do tego drobna byla i jest.Najkrocej 68 nosila jakies 1.5 mies.W rozmiarze 56 jest miejsce... Rozmiar 62 mam w dwóch szufladach . A 68 się wcale nie zmieścił i trzymam poprasowane w worku próżniowym
Jak dziecko się urodzi to będę tam po prostu wrzucać jak leci coś czuję
Riddikulus
Gdzie ty takie pole teraz znajdziesz? Niestety nie ma lekko. Jak się zaszło to trzeba urodzićNo ja też . Jessssui, idę szukać pola z kapustą, może tam dzieciaka znajdę
Niedługo mama
Jak to mówi moja ciotka "jak weszło to i wyjdzie"Gdzie ty takie pole teraz znajdziesz? Niestety nie ma lekko. Jak się zaszło to trzeba urodzić
reklama