reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

No i w końcu dopadły mnie ciążowe dolegliwości 🥴. Wczoraj miałam taką okropna zgagę ze w nocy się obudziłam i wymiotowałam 😱. Ja pierdziulę, myślałam że się uduszę😱. Dziś boli mnie gardło i cała szczęka.
Już wiem ,że pierogów na razie nie chcę na oczy widzieć😜
@Justi92 z tego co kojarzę to Wit K dają w szpitalu i nie można jej samemu podawać
Gaviscon ci polecam,mozna w ciazy brac

reklama
No i w końcu dopadły mnie ciążowe dolegliwości 🥴. Wczoraj miałam taką okropna zgagę ze w nocy się obudziłam i wymiotowałam 😱. Ja pierdziulę, myślałam że się uduszę😱. Dziś boli mnie gardło i cała szczęka.
Już wiem ,że pierogów na razie nie chcę na oczy widzieć😜
@Justi92 z tego co kojarzę to Wit K dają w szpitalu i nie można jej samemu podawać
Może to jednorazowe. Staraj się jeść malutkie kolacje. Najwyżej nad ranem poratujesz się kanapką 😂

Ostatnia edycja:
Chyba nie jednorazowe bo rano zjadłam owsiankę i czułam ją do południa 🥴. Jprdl nie będę mogła tyle żreć 😱
Sama widzisz, natura wie co robi. Za chwilę będziesz gotowa na poród 😁 większość kobiet ma jakieś dolegliwości które uprzykrzają końcówkę ciąży.
Może wystarczą malutkie porcje, dieta lekkostrawna.

reklama
Dziękuję, mamy się bardzo dobrze. Córeczka właśnie zaczyna nawijać, uwielbiam wsłuchiwać się w nowe wyrazy. Jest mega słodka, czasem żałuję że to moje ostatnie dziecko.
Wzięłam się za siebie, schudłam i zastanawiam się co mam zrobić ze swoim ciałem. Likwidować brzuch czy cycki sobie doprawić 😂
U Ciebie końcówka, już w miarę bezpieczny czas. Trzymam kciuki za poród.
ja jakbym miala nadwyzke kasy to zlikwidowałabym brzuch 😆
Dobrze, ze mloda ruszyla z mowa, pamietam, ze sie martwilas.
Moja tez zaczela nawijac, powtarza wszytsko, ma slowa, ktore mowi tylko po polsku, inne ktore zawsze po hiszpansku. Smiesznie miesza, jak jej siostra w jej wieku 😀
Ty tam nie zaluj, ze dzieci odchowane tylko oddychaj pelna piersia 😂

Do góry