reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Jeeeeezusieeee 😱🤦🏼‍♀️
ja to jednak wole SN 👌🏻
A cieli i zszywali ci krocze na zywca,bo znieczulenie nie zadzialalo??
Szybko bys zdanie zmienila😂ja mam za soba tez SN ,wszystko super,ten punkt programu pamietam jak wczoraj😕

A co cie tak przerazilo w tym co napisalam? Wszystko jak po masle poszlo😊

reklama
Szybko bys zdanie zmienila[emoji23]ja mam za soba tez SN ,wszystko super,ten punkt programu pamietam jak wczoraj[emoji53]

A co cie tak przerazilo w tym co napisalam? Wszystko jak po masle poszlo[emoji4]
Kolezanka od zawsze broni sn, wiec co bys nie napisala byloby "przerazajace"[emoji6]

Szybko bys zdanie zmienila😂ja mam za soba tez SN ,wszystko super,ten punkt programu pamietam jak wczoraj😕

A co cie tak przerazilo w tym co napisalam? Wszystko jak po masle poszlo😊
Dali mi znieczulenie w zastrzyku i wtedy zszywali ;)
I nie cięli, bo pęklam o ciupinkę ;)

Chyba najbardziej mnie to przeraża, że tak dać się ciąć na własne życzenie ..
Co innego jak trzeba 🤷🏼‍♀️ Ale czasami jest tak - bo ja nie chce, bo to boli. A pózniej po cc to wcale nie boli ? 🤔
Tu ból i tutaj 🤷🏼‍♀️

Bronię, bo uważam, że to lepsza droga. Ale też jeżeli ktoś wybiera cc to nie jest gorszy. Ty wspominasz to dobrze, No i super. Ja drugi raz (jeżeli będzie i wszystko będzie dobrze), też wybiorę SN [emoji3526]
Oby tak wlasnie bylo i obys miala szanse rodzic drugi raz jak tylko zechcesz [emoji4]
Pokazesz corcie?
My tez sie właśnie odstawiamy od piersi [emoji2358][emoji2358][emoji2358]

Dali mi znieczulenie w zastrzyku i wtedy zszywali ;)
I nie cięli, bo pęklam o ciupinkę ;)

Chyba najbardziej mnie to przeraża, że tak dać się ciąć na własne życzenie ..
Co innego jak trzeba 🤷🏼‍♀️ Ale czasami jest tak - bo ja nie chce, bo to boli. A pózniej po cc to wcale nie boli ? 🤔
Tu ból i tutaj 🤷🏼‍♀️
Ja doszlam do siebie po cc 10 razy szybciej niz po sn.Do domu ze szpitala jechalam tez siedzac za kierownica,po sn sie 6 tyg zbieralam .Dla mnie jest roznica.

reklama
U nas buntu czy placzu nie ma. Jest za to 253745251638 pobudek co noc [emoji2358][emoji24]

Slodziak [emoji4]
Walczymy już z 3 tyg, mamy milion butelek 😑 niedawno kupiłam medela calma i ta jako pierwsza jej odpowiada. I tak średnio chce pić ale o niebo lepiej niż wcześniej. Także byle do lepszego ✊

Moja to się budzi teraz więcej niż wcześniej .. od 2 do 8 razy 😑😑

Do góry