reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczynki dziś odbył się transfer naszego ostatniego zarodka... Mam mieszane uczucia trochę. Wcześniej miałam transfer 4 dni po owulacji a dziś 2 dni po owulacji. Wcześniej byłam obstawiona lekami chyba wcześniej. Teraz brałam od wczoraj. Dziwne wrażenie
A to miałaś na naturalnym cyklu prawda?? Jesli tak to z tego co kojarzę progesteron jest naturalnie wytwarzany a leki sa po prostu dodatkowym zabezpieczeniem. Musisz byc dobrej mysli. Trzymam kciuki bo sama stoje przed obliczem transferu ostatniego zarodka

reklama
Dziewczynki dziś odbył się transfer naszego ostatniego zarodka... Mam mieszane uczucia trochę. Wcześniej miałam transfer 4 dni po owulacji a dziś 2 dni po owulacji. Wcześniej byłam obstawiona lekami chyba wcześniej. Teraz brałam od wczoraj. Dziwne wrażenie

Lekarz na pewno wie co robi, a jak miałaś transfer na naturalnym cyklu to wygląda to trochę inaczej niż na sztucznym, nie musisz być tak obstawiona lekami.
Trzymam kciuki!!! ✊✊✊
Kiedy betujesz?

Babeczki, w zeszły piątek miałam się pochwalić, bo miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa i chciałam wam wrzucić fotkę. Jestem w 16 tyg naturalnej ciąży, na początku mnie straszyli pustym jajem ale na szczęście dzidziuś pokazał, że jest. Prenatalne wyszly dobrze, termin mam na 29.03.
W czwartek wszystko się skomplikowało, bo okazało się, że wszyscy mamy koronawirusa. Pojechaliśmy do teściów poinformować ich, że będą dziadkami i od nich złapaliśmy 😔 i teraz jest stres i Maję i czy z dzidziusiem jest wszystko w porządku, bo w zeszłym tygodniu miałam silne bóle brzucha.
Tak więc moje wielkie marzenie o naturalnej ciąży się spełniło, ale los musi rzucać kłody pod nogi, żeby nie obyło się bez zmartwień. Jesli jesteście wierzące to pomódlcie się o mojego dzidziusia a jak nie to trzymajcie proszę kciuki...

Babeczki, w zeszły piątek miałam się pochwalić, bo miałam zaplanowaną wizytę u ginekologa i chciałam wam wrzucić fotkę. Jestem w 16 tyg naturalnej ciąży, na początku mnie straszyli pustym jajem ale na szczęście dzidziuś pokazał, że jest. Prenatalne wyszly dobrze, termin mam na 29.03.
W czwartek wszystko się skomplikowało, bo okazało się, że wszyscy mamy koronawirusa. Pojechaliśmy do teściów poinformować ich, że będą dziadkami i od nich złapaliśmy 😔 i teraz jest stres i Maję i czy z dzidziusiem jest wszystko w porządku, bo w zeszłym tygodniu miałam silne bóle brzucha.
Tak więc moje wielkie marzenie o naturalnej ciąży się spełniło, ale los musi rzucać kłody pod nogi, żeby nie obyło się bez zmartwień. Jesli jesteście wierzące to pomódlcie się o mojego dzidziusia a jak nie to trzymajcie proszę kciuki...
Gratulacje!!!😍😍😍😍 Cudownie jesteś w ciąży.
Na corone całe szczęście zachorowałaś po pierwszym trymestrze. Bądź dobrej myśli. Możesz napisać jakie objawy mieliście?

Ostatnia edycja:
Na pewno dzidziuś jest silny, musi być wszystko dobrze ♥️

reklama
W czwartek wszystko się skomplikowało, bo okazało się, że wszyscy mamy koronawirusa. Pojechaliśmy do teściów poinformować ich, że będą dziadkami i od nich złapaliśmy [emoji17] i teraz jest stres i Maję i czy z dzidziusiem jest wszystko w porządku, bo w zeszłym tygodniu miałam silne bóle brzucha.
Wielkie gratulacje! Naturalny cud! [emoji171][emoji171]
Postaraj się nie zamartwiac. Corona nie powinna mieć wpływu na ciaze. Dbaj o Was bardzo, wracajcie do zdrowia i cieszcie się tym czasem [emoji8]
Moja Lilka jest z 27.03 - fajna data [emoji171][emoji16]

Do góry