reklama
ilmenau
Fanka BB :)
No to dobrze czyli zdarze się w domciu ogarnąć do szpitala jak się zacznie
@Vinszka co tam u Was słychać? Jak "górka " po CC? Zniknęła?
Mi położna na szkole rodzenia mówiła, że jak masz wątpliwości czy to już poród czy jeszcze nie to raczej nie. Przy porodzie nie będzie wątpliwości i faktycznie, nie było
Torba do szpitala spakowana?
misis188
Babki miałyście tak ze wasze dzieci jak spały ładnie to nagle zaczęły się bardzo wcześnie budzic? Hubus zazwyczaj się budzil miedzy 7 a 8.od 2 tygodni pobudki po 5. Pokrywa się to z posłaniem go do żłobka i sie zastanawiam czy to na skutek stresu... W tym tygodniu byl tylko 2 razy a z dnia na dzień wstaje wcześniej.
Liliana87
Mi położna na szkole rodzenia mówiła, że jak masz wątpliwości czy to już poród czy jeszcze nie to raczej nie. Przy porodzie nie będzie wątpliwości i faktycznie, nie było
Torba do szpitala spakowana?
Vinszka
Niestety tam gdzie byłam mocniej ściśnięta górka została i coś czuję, że zostanie ze mną do końca. Nooo chyba, że przy kolejnym cięciu (jeśli takie będzie) inny lekarz poprawi szycie [emoji14]No to dobrze czyli zdarze się w domciu ogarnąć do szpitala jak się zacznie
@Vinszka co tam u Was słychać? Jak "górka " po CC? Zniknęła?
Nie potrafię się przemóc do masażu blizny. Ogólnie nie lubię jej dotykać. Dziwne uczucie [emoji1745]
U nas wszystko dobrze. Chłopcy rosną jak na drożdżach.
Ja już myślę nad tortem na pierwsze urodziny, dekoracjami itd. [emoji23]
Agnieś191
U nas było kilka nocy ze wstala ok godziny szybciej, ale nie wiem z czym to sie wiązało. Teraz jesteśmy na wakacjach nad morzem i tez wstaje szybciej bo nawet o 6 jej sie zdarzyło, a 2 noce sie budziła. W domu wstaje 7-7:30.Babki miałyście tak ze wasze dzieci jak spały ładnie to nagle zaczęły się bardzo wcześnie budzic? Hubus zazwyczaj się budzil miedzy 7 a 8.od 2 tygodni pobudki po 5. Pokrywa się to z posłaniem go do żłobka i sie zastanawiam czy to na skutek stresu... W tym tygodniu byl tylko 2 razy a z dnia na dzień wstaje wcześniej.
misis188
To u nas tak jest od zeszłego wtorku. W zeszłym tygodniu budzil sie 5.50-6 a w tym jest girzej. Dzis byl u mnie w łóżku juz 5.19, wczoraj kilka minut później. Generalnie w tym tygodniu pobudki zawsze przed 5.30. Przychodzi do mnie z małpka, lega, wstaje, podaję mi okulary i mowi ze idziemy sikac. Dzis sie wycwabilam bo mimo iz chcial to nie oświecałam światła i mowilam że jeszcze spie i w efekcie zasnal kolo 7 jeszcze ale poten chcialam go przenieść do łóżka swojego bo maz z nocki wracal i sie obudzilU nas było kilka nocy ze wstala ok godziny szybciej, ale nie wiem z czym to sie wiązało. Teraz jesteśmy na wakacjach nad morzem i tez wstaje szybciej bo nawet o 6 jej sie zdarzyło, a 2 noce sie budziła. W domu wstaje 7-7:30.
nieagatka
U nas takie akcje kilkudniowe zdążały się czasami totalnie bez powodu. Po prostu nagle przez tydzień wstawała godzinę wcześniej albo godzinę później. Potem wracało do normy.Babki miałyście tak ze wasze dzieci jak spały ładnie to nagle zaczęły się bardzo wcześnie budzic? Hubus zazwyczaj się budzil miedzy 7 a 8.od 2 tygodni pobudki po 5. Pokrywa się to z posłaniem go do żłobka i sie zastanawiam czy to na skutek stresu... W tym tygodniu byl tylko 2 razy a z dnia na dzień wstaje wcześniej.
Ale prawda jest też taka, że każda większa zmiana czy wydarzenie też przekładało się albo właśnie na wstawanie wcześniejsze, albo na budzenie się kilkukrotnie w nocy z placzem albo np wypadek i siku w majtki. Ja do tego podchodzę jak do czegoś normalnego. Gdzieś te emocje muszą się kanalizować. Staram się pytać, rozmawiać, wyjaśniać jak widzę, że jest niespokojna.
Najczęściej to po prostu kwestia czasu i wraca do normy.
reklama
Jaś jakieś 2 tygodnie temu zaczął wstawać ok 6, gdzie zawsze budził się przed 8. A nie było żadnych zmian. Teraz przechodzi chyba trzydniówkę, więc śpi długi, dziś do 9. Za to w dzień prawie wcale. Zobaczymy co będzie jak całkiem wyzdrowieje.Babki miałyście tak ze wasze dzieci jak spały ładnie to nagle zaczęły się bardzo wcześnie budzic? Hubus zazwyczaj się budzil miedzy 7 a 8.od 2 tygodni pobudki po 5. Pokrywa się to z posłaniem go do żłobka i sie zastanawiam czy to na skutek stresu... W tym tygodniu byl tylko 2 razy a z dnia na dzień wstaje wcześniej.