Mi w 32 tc skróciła się do 18mm i musialam duzo odpoczywać. Wydaje mi się ze jeszcze zle nie jest ale radze sie oszczędzać dla mnie te ostatnie tygodnie były ciężkie bo czując się doskonale wręcz musialam leżećHejka Kobietki. Mam dzisiaj 29+6 i do tej pory (ostatnia wizyta byla miesiąc temu) miałam szyjkę ok 4 cm. Dziś jest na karcie 28,8mm. Czy taka szyjka jest okej? Gin mówiła, że szyjka jest ok i już jej badać nie będzie, ale się przestraszyłam, że się tak skróciła. To normalne?
reklama
misis188
Fanka BB :)
Kuknij sobie może na Cicha Dolinę w miedzybrodziu Bialskim. Jedynie to mi tak na mysl przychodzi bo tak to bardzo dużo jest kwater prywatnych. W samym Żywcu tez by cos sie znalazło ale musiałabyś mi dac trochę czasu żebym poszperala.Babeczki, kto z was jest z okolic Żywca, bo wydaje mi się, że któraś jest
Szukam fajnej miejscówki na urlop z małą, jesteśmy teraz u teściów na Śląsku i do końca przyszłego tygodnia mamy wolne więc chcieliśmy się wybrać w tamte rejony. Macie cos do polecenia?
misis188
Moj dzis tez poszedl i jestem cala w nerwach. Ale on zostaje do 12Oby się utrzymało bo z tym cycowaniem to sama już wiesz jak to bywa
Moja maleńka pierwszy dzień , znaczy 30 minut, została sama w żłobku. Nie płakała, i nawet jeszcze chciała tam zostać. Tylko mamuśka siedziała na schodach i nasłuchiwała
Mi w 32 tc skróciła się do 18mm i musialam duzo odpoczywać. Wydaje mi się ze jeszcze zle nie jest ale radze sie oszczędzać dla mnie te ostatnie tygodnie były ciężkie bo czując się doskonale wręcz musialam leżeć
Dziękuję. Ja też się czuje świetnie i mogłabym góry przenosić. Ale ta szyjka mnie zmartwiła.. Gin mówiła, że jest okej. Muszę się na następnej wizycie dopytać.
nieagatka
Wg mnie powinnaś zwolnić i dużo odpoczywać. Jeszcze 10tyg przed Tobą, to dużo. Ja mialam na tym etapie 5cm szyjki.Hejka Kobietki. Mam dzisiaj 29+6 i do tej pory (ostatnia wizyta byla miesiąc temu) miałam szyjkę ok 4 cm. Dziś jest na karcie 28,8mm. Czy taka szyjka jest okej? Gin mówiła, że szyjka jest ok i już jej badać nie będzie, ale się przestraszyłam, że się tak skróciła. To normalne?
Lepiej dmuchać na zimne.
nieagatka
Brawo!Oby się utrzymało bo z tym cycowaniem to sama już wiesz jak to bywa[emoji12]
Moja maleńka pierwszy dzień , znaczy 30 minut, została sama w żłobku. Nie płakała, i nawet jeszcze chciała tam zostać. Tylko mamuśka siedziała na schodach i nasłuchiwała [emoji23][emoji23][emoji23]
A czemu tak króciutko? Taka zasada czy Ty tak chciałaś?
U nas zazwyczaj zaczyna się od 3h dziennie.
nieagatka
Daj znać jak mu poszłoMoj dzis tez poszedl i jestem cala w nerwach. Ale on zostaje do 12
motylek24
Tak od razu do 12Moj dzis tez poszedl i jestem cala w nerwach. Ale on zostaje do 12
Mamy czas, nie spieszy nam się....wolę wolniej. Panie też tak proponowały. Dziś idziemy na 15. Może w następnym tygodniu dojdziemy do dwóch godzin, potem trzech i dalej czterech. Ogólnie przez corona moge zdalnie pracować, wystarczą mi 4 godziny.Brawo!
A czemu tak króciutko? Taka zasada czy Ty tak chciałaś?
U nas zazwyczaj zaczyna się od 3h dziennie.
nieagatka
Rozumiem. Ja ze starsza robilam tydzień 3h, potem tydzień 5h i potem już od 9h00 do 17h00, bo tak pracowałam. Teraz ma 3,5 roku i zaraz zaczyna szkole też z takimi godzinami od pierwszego dnia. Młodsza pójdzie w marcu jak będzie mieć 9 miesięcy i przypuszczam, że będzie jak z Lila.Tak od razu do 12[emoji33]
Mamy czas, nie spieszy nam się....wolę wolniej. Panie też tak proponowały. Dziś idziemy na 15. Może w następnym tygodniu dojdziemy do dwóch godzin, potem trzech i dalej czterech. Ogólnie przez corona moge zdalnie pracować, wystarczą mi 4 godziny.
reklama
motylek24
Dla mnie to za długo, choć oczywiście normalne pracujesz to musisz coś z dziećmi zrobić. Ja mam luz, jak nam się nie powiedzie ze żłobkiem wezmę opiekunkę i też będzie dobrze. Jakoś trzeba przez to przejść.Rozumiem. Ja ze starsza robilam tydzień 3h, potem tydzień 5h i potem już od 9h00 do 17h00, bo tak pracowałam. Teraz ma 3,5 roku i zaraz zaczyna szkole też z takimi godzinami od pierwszego dnia. Młodsza pójdzie w marcu jak będzie mieć 9 miesięcy i przypuszczam, że będzie jak z Lila.