reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja już jestem zmęczona i muszę odstawić nocki. Zostawię jeszcze 1 karmienie w dzień i 1 na wieczór. Mam nadzieję, że się uda, nawet jeśli to ma trwać jeszcze miesiąc.
Ja bardzo lubiłam kp a teraz doszło do tego, że jestem wkurzona ze karmie. Więc wolę to zakończyć albo zmniejszyć na tyle, żebym też czuła się z tym dobrze.
Jeśli czujesz że to już to działaj. Starszak w nocy mnie wykończył, wstawałam niewyspana i połamana. W końcu powiedziałam dość nocnego cyckania, okazało się że poszło dość dobrze. Bądź twarda, tłumacz, przytulaj, noś. Napisz koniecznie jak wam poszło, trzymam kciuki.

reklama
Hej dziewczyny od czasu do czasu boli mnie brzuch tak jak na okres czasem też kłuje mnie jajnik lewy później wszystko przechodzi czy też tak miałyście po transferze ??? Dodam że dziś jest mój 7 dzień po transferze Podzielcie się swoimi przeżyciami jak u was było martwię się żeby się w końcu udało .
Z tymi objawami po transferze jest różnie. Raz sa raz ich nie ma i w obu przypadkach może to świadczyć zarówno o powodzeniu jak i nie powodzeniu. Ciężko stwierdzić. Jeśli bardzo boli to możesz wrzucić jakąś nospe. A 7 dpt to już w krwi powinna wyjść pozytywna beta jeśli transfer udany. Ilu dniowy był zarodek?

Jeśli czujesz że to już to działaj. Starszak w nocy mnie wykończył, wstawałam niewyspana i połamana. W końcu powiedziałam dość nocnego cyckania, okazało się że poszło dość dobrze. Bądź twarda, tłumacz, przytulaj, noś. Napisz koniecznie jak wam poszło, trzymam kciuki.

Wczoraj udało się z jednym karmieniem, zobaczymy dzisiaj czy to był wypadek przy pracy czy raczej nowy trend 😉

Babeczki, kto z was jest z okolic Żywca, bo wydaje mi się, że któraś jest 😉
Szukam fajnej miejscówki na urlop z małą, jesteśmy teraz u teściów na Śląsku i do końca przyszłego tygodnia mamy wolne więc chcieliśmy się wybrać w tamte rejony. Macie cos do polecenia?

Wczoraj udało się z jednym karmieniem, zobaczymy dzisiaj czy to był wypadek przy pracy czy raczej nowy trend 😉
Oby się utrzymało bo z tym cycowaniem to sama już wiesz jak to bywa😜

Moja maleńka pierwszy dzień , znaczy 30 minut, została sama w żłobku. Nie płakała, i nawet jeszcze chciała tam zostać. Tylko mamuśka siedziała na schodach i nasłuchiwała 😂😂😂

Hejka Kobietki. Mam dzisiaj 29+6 i do tej pory (ostatnia wizyta byla miesiąc temu) miałam szyjkę ok 4 cm. Dziś jest na karcie 28,8mm. Czy taka szyjka jest okej? Gin mówiła, że szyjka jest ok i już jej badać nie będzie, ale się przestraszyłam, że się tak skróciła. To normalne?

reklama
Oby się utrzymało bo z tym cycowaniem to sama już wiesz jak to bywa😜

Moja maleńka pierwszy dzień , znaczy 30 minut, została sama w żłobku. Nie płakała, i nawet jeszcze chciała tam zostać. Tylko mamuśka siedziała na schodach i nasłuchiwała 😂😂😂

Ooo, to dzielna malutka, brawo!
Eh, moja po 4 dniach pobytu u dziadków została z babcia na godzinę, wcześniej spoko jak mama była na oku 😂

Do góry