motylek24
Fanka BB :)
Może jeszcze chwilę zaczekaj, skoro tak w nocy jeszcze rozpacza. Pamiętam syn wybudzał się a ja nosiłam, przytulałam. Wszystko trwało dosłownie kilka dni. Musiałam tak zrobić bo on spał z piersią w buzi, ja nie wyrabiałam fizycznie. Był jednak troszeczkę starszy.Moja ma już 16 miesięcy i od czasu do czasu pije mleko krowie, ale w dzień, z kubeczka. W nocy nawet mojego odciaganego z bidonu nie chciała. Spróbuję z mm, może to pomoże... Już chodzę na rzęsach, jestem taka niewyspana ze masakra...
U nas codziennie jest cycy papa po wieczornym karmieniu a w nocy wpada w histerie jak nie dostanie cycka, aż się zanosi płaczem. Może za wcześnie próbuje, ale po prostu nie daje rady karmić jej co 1.5-2h. Ja już ważę 53kg przy 176 cm wzrostu, wiec tez musze zadbać o siebie. Dla mnie na razie sukcesem będzie zejście do 1-2 karmień w nocy, potem i to będę chciała odstawić. Zostawię jej karmienie wieczorem i w dzień jak wracam z pracy.
Teraz córka budzi się ale nie chce spać przy piersi, napije się i finito, kulturalnie wypluwa albo łatwo jej zabrać i śpi dalej.