A w jakim wieku był Hubcio jak przeszłaś na mm? Ja myślałam, że uda nam się bez mm, zaczniemy wprowadzać mleko krowie i powoli rezygnować z kp.
U nas jest jeszcze problem z wieczorną i nocną mamoza - tato nie może jej wziąć na ręce bo jest histeria. Podobnie jak muszę pójść do toalety a mała się obudzi to jest wrzask dopóki mnie nie zobaczy. W dzień tata jest super, tylko w nocy jest be...
Wszyscy eksperci od kp zalecają niby stopniowe odstawienie po jednym z karmień co kilka dni, wiec myślałam że u nas też zadziała. A my się bujamy 2 tygodnie żeby odstawić 1-2 karmienia...
Myślę, że jakby odstawić od razu nocki to w pierwszym tygodniu co wieczór sąsiedzi wzywaliby policję
Moja koleżanka ma 3 letnie bliźniaki, dziewczynkę i chłopca, z tym że chłopiec ma stwierdzone spektrum autyzmu. I tak jak dziewczynkę odstawiła w wieku 2 lat, tak chłopca nie umie i też pewnie będzie bujać się z tym co najmniej rok. Więc czasem to są kwestie trudne, z zewnątrz coś może wyglądać źle ale tylko rodzic wie czemu pewne rzeczy tak wyglądają.