Nie poprostu rodziłam we Francji po 3 tyg pojechałam do pl i tak zleciało ze kompletnie nie myslalam zeby pójść dopuki cos sie nie zadzialo.Bylam i wszystko ok mocz musze zbadacJa też byłam ostatnio na 1 wizycie po porodzie ale ja byłam zapisana 6 tygodni po porodzie, u Ciebie jest jakoś później?
reklama
Najważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerowaćNie poprostu rodziłam we Francji po 3 tyg pojechałam do pl i tak zleciało ze kompletnie nie myslalam zeby pójść dopuki cos sie nie zadzialo.Bylam i wszystko ok mocz musze zbadac
Ogolenie mówił że endometrium mam ok 1 mm i raczej szybko owulacji nie będzie.
Agnieś191
Fanka BB :)
Nie takie cuda były, ja biore antyki dlatego że wkurzały mnie moje nieregularne cykle.Najważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować
nieagatka
Ja biorę na endomende. I też slyszlalam, że nie takie cuda widzieli i że po ciazy należy się zabezpieczać.Najważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować [emoji6]
My i tak planujemy drugie, z 1 strony fajnie by było gdyby udało się naturalnie chociaż jakoś za bardzo w to nie wierzęJa biorę na endomende. I też slyszlalam, że nie takie cuda widzieli i że po ciazy należy się zabezpieczać.
nieagatka
Ja też chcialam drugie, ale miałam cc więc nie wchodziło w grę zajście w ciążę szybko po pierwszym porodzie. A i na starania naturalne mialam tylko 6 miesięcy pozwolenia, a potem tabsy albo ivf.My i tak planujemy drugie, z 1 strony fajnie by było gdyby udało się naturalnie chociaż jakoś za bardzo w to nie wierzę [emoji6]
Nie biorę i brać nie będę z tego względu ze ja po tabletkach jakos nie bardzo kiedys brałam jak jeszcze nie wiedziałam o problemach z zajściem.Nawet jakby się trafilo to bym cieszyła pewnie heheNajważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować
misis188
Ja nie bralam bo po co skoro jajowody niedrozne... I co? W styczniu naturalny cud. Niestety poronilam w 2 m-cu ale jednak w ciążę naturalnie zaszlam i przypuszczam że gdyby nie immunologia to bym ja donosiłaNajważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować
misis188
Dziewczyny czy macie jakas sprawdzona firme, markę jesli chodzi o kombinezony zimowe? Zależy mi na jednoczęściowym. W zeszłym roku kupilam z columbi o bylam mega zadowolona ale jednoczęściowe u nich sa bodajze do rozmiaru 92 czy 98 juz nie pamietam. Pierwszy kombinezon jaki mialam to tez z super niby firmy i faktycznie byl bardzo ciepły jednocześnie Hubek się w nim nie pocil ale przy buzi byl sztywny i musialam go odwijać zeby nie ocierał go. Columbia nie dosc ze jest ciepla to jest bardzo miękka i nie bylo żadnego problemu przy buzi ale w rozmiarze 104 tylko dwuczęściowe a jakoś nie chce takiego. Polecicie cos??
reklama
nieagatka
Ja nie pomogę, bo moje dziecko kombinezon to kojarzy tylko z wyjazdem w góry [emoji23] Ale Hubek nosi już 104cm i chcesz go w jednoczęściowe pchać? Moja Lilka też ma 104 teraz I jakbym ja chciała w jednoczęściowke wstadzic to myślę, że wpadłaby w szał [emoji23][emoji23]Dziewczyny czy macie jakas sprawdzona firme, markę jesli chodzi o kombinezony zimowe? Zależy mi na jednoczęściowym. W zeszłym roku kupilam z columbi o bylam mega zadowolona ale jednoczęściowe u nich sa bodajze do rozmiaru 92 czy 98 juz nie pamietam. Pierwszy kombinezon jaki mialam to tez z super niby firmy i faktycznie byl bardzo ciepły jednocześnie Hubek się w nim nie pocil ale przy buzi byl sztywny i musialam go odwijać zeby nie ocierał go. Columbia nie dosc ze jest ciepla to jest bardzo miękka i nie bylo żadnego problemu przy buzi ale w rozmiarze 104 tylko dwuczęściowe a jakoś nie chce takiego. Polecicie cos??