reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ja też byłam ostatnio na 1 wizycie po porodzie ale ja byłam zapisana 6 tygodni po porodzie, u Ciebie jest jakoś później?
Nie poprostu rodziłam we Francji po 3 tyg pojechałam do pl i tak zleciało ze kompletnie nie myslalam zeby pójść dopuki cos sie nie zadzialo.Bylam i wszystko ok mocz musze zbadac

reklama
Nie poprostu rodziłam we Francji po 3 tyg pojechałam do pl i tak zleciało ze kompletnie nie myslalam zeby pójść dopuki cos sie nie zadzialo.Bylam i wszystko ok mocz musze zbadac
Najważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować 😉
Ogolenie mówił że endometrium mam ok 1 mm i raczej szybko owulacji nie będzie.

Najważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować 😉
Nie takie cuda były, ja biore antyki dlatego że wkurzały mnie moje nieregularne cykle.

Najważniejsze że wszystko ok. Bierzecie w ogóle tabletki antykoncepcyjne? Mój lekarz mi proponował bo po cesarce min pół roku nie można zajść w ciążę a najlepiej rok, ale myślę że skoro nigdy mi się naturalnie zajść nie udało to nie będę się faszerować [emoji6]
Ja biorę na endomende. I też slyszlalam, że nie takie cuda widzieli i że po ciazy należy się zabezpieczać.

My i tak planujemy drugie, z 1 strony fajnie by było gdyby udało się naturalnie chociaż jakoś za bardzo w to nie wierzę [emoji6]
Ja też chcialam drugie, ale miałam cc więc nie wchodziło w grę zajście w ciążę szybko po pierwszym porodzie. A i na starania naturalne mialam tylko 6 miesięcy pozwolenia, a potem tabsy albo ivf.

Nie biorę i brać nie będę z tego względu ze ja po tabletkach jakos nie bardzo kiedys brałam jak jeszcze nie wiedziałam o problemach z zajściem.Nawet jakby się trafilo to bym cieszyła pewnie hehe

Ja nie bralam bo po co skoro jajowody niedrozne... I co? W styczniu naturalny cud. Niestety poronilam w 2 m-cu ale jednak w ciążę naturalnie zaszlam i przypuszczam że gdyby nie immunologia to bym ja donosiła :(

Dziewczyny czy macie jakas sprawdzona firme, markę jesli chodzi o kombinezony zimowe? Zależy mi na jednoczęściowym. W zeszłym roku kupilam z columbi o bylam mega zadowolona ale jednoczęściowe u nich sa bodajze do rozmiaru 92 czy 98 juz nie pamietam. Pierwszy kombinezon jaki mialam to tez z super niby firmy i faktycznie byl bardzo ciepły jednocześnie Hubek się w nim nie pocil ale przy buzi byl sztywny i musialam go odwijać zeby nie ocierał go. Columbia nie dosc ze jest ciepla to jest bardzo miękka i nie bylo żadnego problemu przy buzi ale w rozmiarze 104 tylko dwuczęściowe a jakoś nie chce takiego. Polecicie cos??

reklama
Dziewczyny czy macie jakas sprawdzona firme, markę jesli chodzi o kombinezony zimowe? Zależy mi na jednoczęściowym. W zeszłym roku kupilam z columbi o bylam mega zadowolona ale jednoczęściowe u nich sa bodajze do rozmiaru 92 czy 98 juz nie pamietam. Pierwszy kombinezon jaki mialam to tez z super niby firmy i faktycznie byl bardzo ciepły jednocześnie Hubek się w nim nie pocil ale przy buzi byl sztywny i musialam go odwijać zeby nie ocierał go. Columbia nie dosc ze jest ciepla to jest bardzo miękka i nie bylo żadnego problemu przy buzi ale w rozmiarze 104 tylko dwuczęściowe a jakoś nie chce takiego. Polecicie cos??
Ja nie pomogę, bo moje dziecko kombinezon to kojarzy tylko z wyjazdem w góry [emoji23] Ale Hubek nosi już 104cm i chcesz go w jednoczęściowe pchać? Moja Lilka też ma 104 teraz I jakbym ja chciała w jednoczęściowke wstadzic to myślę, że wpadłaby w szał [emoji23][emoji23]

Do góry