nieagatka
Fanka BB :)
Dasz radę, spokojnie.No to niezły z niego gagatek wyobrażam sobie jakie miał spięte wszystkie mięśnie kiedy trzymał malutką, z przejęcia pewnie zapomniał oddychać i stąd ta reakcja w końcu to nowa sytuacja. Mój mąż zawsze się bał brać takie malutkie dzieci na ręce, jak mu czasami wcisnęłam siostrzenicę czy inne dziecko to siedział taki sztywny i bał się ruszyć [emoji1787] mam nadzieje,że przy swojej będzie miał inaczej.
Ja się bardzo cieszę,że nie słuchałam moich rodzicow, ktorzy ciągle mowili,że za szybko kompletuje wyprawke,że to źle wróży itd.. dobrze,że radziłam się Was i siostry, bo jak miałabym teraz wszystko całkiem kompletować a mam się oszczędzać to jestem pewna ,że siadłoby mi na głowe.. panika wziełaby górę.
Za tydzień w sobotę chce zorganizować mały baby shower dla swoich kobietek, mam nadzieję,że będzie fajnie. Po nim już naprawdę chce wszystko dopiąć i na spokojnie czekać
Nie powiem,że nie boje się tego co będzie po porodzie. Jak sobie dam radę itd.. chyba o tym myślę częściej niż o samym porodzie. Ale po chwili się reflektuje i mówię sobie "najpierw musisz urodzić zdrowa córkę a potem będziesz się martwić "
Instynkt macierzyński to niesamowita sprawa, będziesz wiedziała co robić [emoji4]
Aha i pamiętaj tu o nas jak już Niunia się urodzi [emoji4]