reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dopóki jest Ci wygodnie - możesz bez problemu tak spać. Nic dziecku nie Zrobisz. To też moja ulubiona pozycja i niestety w ciazy cierpię nie mogąc tak spać. Ogólnie polecam poduchę do spania, dla mnie zbawienie w obu ciążach.
Właśnie. A możesz polecić jakas konkretna? Bo oglądam, chciałabym taka conto by można zdjąć pokrowiec do prania ale żeby to wypełnienie nie trzeszczalo jak styropian.. I nie wiem jaka, tyle tego..
Ja tez zawsze spałam na brzuchu. A jak tylko się dowiedziałam o ciazy to na bokach i plecach, ale już się zaczynam tluc po nocy, nie jest mi wygodnie, wciskam jaska lub kołdrę między nogi.

reklama
Właśnie. A możesz polecić jakas konkretna? Bo oglądam, chciałabym taka conto by można zdjąć pokrowiec do prania ale żeby to wypełnienie nie trzeszczalo jak styropian.. I nie wiem jaka, tyle tego..
Ja tez zawsze spałam na brzuchu. A jak tylko się dowiedziałam o ciazy to na bokach i plecach, ale już się zaczynam tluc po nocy, nie jest mi wygodnie, wciskam jaska lub kołdrę między nogi.
Ja moja kupilam na amazonie tutaj, ale mam coś takiego : Link do: PODUSZKA CIĄŻOWA DLA KOBIET W CIĄŻY GRUBA 170 CM
Właśnie poszewkę się ściąga i pierze, jest długa, nie jest na sztywno wypełniona na maxa więc możesz to sobie doowlnie przesuwać i np pod brzuchem miec mniej, a między kolanami wiecej. Dzięki niej naprawdę nie mialam problemów ze snem w ciazy. Tak jak Misis nie wyobrazam sobie bez.

Ja moja kupilam na amazonie tutaj, ale mam coś takiego : Link do: PODUSZKA CIĄŻOWA DLA KOBIET W CIĄŻY GRUBA 170 CM
Właśnie poszewkę się ściąga i pierze, jest długa, nie jest na sztywno wypełniona na maxa więc możesz to sobie doowlnie przesuwać i np pod brzuchem miec mniej, a między kolanami wiecej. Dzięki niej naprawdę nie mialam problemów ze snem w ciazy. Tak jak Misis nie wyobrazam sobie bez.
Dziekuje:) i cena calkiem fajna ;) zamówię na pewno ;)

Dziękuje Kochane 😘😘 mój już się śmieje, że mi dziurę w materacu pod brzuch wytnie 🙈 a na boku mogę leżeć godzinami i nie zasnę, tak jak na plecach🙈 czas pomyśleć o poduszce 💓

Dziękuję! 💓

A Wasi mężczyźni nie burczą na te poduszki? Bo jak jak znam mojego to będzie "albo ja z Tobą śpię albo poduszka!" [emoji85][emoji85][emoji23][emoji23][emoji23]
Mój jakby tak powiedział to skończyłby na Sofie [emoji1787][emoji16]
Wierz mi, że w bardziej zaawansowanej ciazy, kiedy tylko tak można znaleźć wygodna pozycje, zdanie męża mam baaardzo daleko w poważaniu [emoji16]

Mój jakby tak powiedział to skończyłby na Sofie [emoji1787][emoji16]
Wierz mi, że w bardziej zaawansowanej ciazy, kiedy tylko tak można znaleźć wygodna pozycje, zdanie męża mam baaardzo daleko w poważaniu [emoji16]

Mojej kumpeli mąż pracuje w Niemczech i zjeżdża tylko na weekendy, więc ona będą w ciąży w tygodniu spala z poduszką, a w weekendy z mężem 😂 ja mogę jedynie kupić w czerwcu jak mój na delegacje pojedzie na 3-4 tygodnie 😁

reklama
Mojej kumpeli mąż pracuje w Niemczech i zjeżdża tylko na weekendy, więc ona będą w ciąży w tygodniu spala z poduszką, a w weekendy z mężem [emoji23] ja mogę jedynie kupić w czerwcu jak mój na delegacje pojedzie na 3-4 tygodnie [emoji16]
A tam, niech się przyzwyczaja, że "coś" między Wami leży.[emoji6] Twój odpoczynek w ciazy jest ważny, a wierz mi, taka poducha jest nieoceniona jak już brzuch jest.

Ostatnia edycja:
Do góry