reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Mamusie kochane mam zaszczyt przedstawić Wam Igora 😘😍😍😍💓💓💓

Są jaja i siusior😍😂😂😂
IMG_20200514_222414.jpg
IMG_20200514_222435.jpg

Ja z moim walczyłam o tę poduszkę, bo mi zabierał [emoji23][emoji23][emoji23] ale on z tych co to zabierają całą kołdrę, swoją poduszkę mają w nogach i zabierają drugą itp. A właściwie to taki był i wg niego tego nie można było zmienić. Aż nasza córka zaczęła spać z nami i nagle okazało się, że tatuś śpi całą noc na jednym boku, bez krecenia sie, skopywania kołdry itp., żeby jak tylko się przebudzi mieć córkę na widoku [emoji23][emoji23][emoji23]
Dobre [emoji4]

U nas tak samo. 2 kolderki i spokój :)
Ja jakoś sobie nie mogę wyobrazić. Ja lubię się owinąć kołdra cala, calusienka. Czy to lato czy zima mi tylko nos wystaje. Często mam kołdrę pod głową i jak mi mąż pociągnie to się budzę.. Ale muszę go czuć,najlepiej całym ciałem i jak czasem zazartuje,że musimy mieć dwie kołdry to mu mówię,że jeszcze przyjdzie na to czas- jeśli w ogóle. [emoji23] pod jedna i jaka najbliżej siebie;) mąż się bardziej męczy bo mi ciągle zimno i w zwiazku z tym produkuje dużo ciepła, do niego się wlepiam, a on się rozkopuje bo mu za gorąco [emoji23]

Jak Ty już coś powiesz 😂😂😂😂😂😂😂 padłam 😂😂😂

No pewnie, że dumny 😍 po radości stwierdzam, że jest w 7 niebie mimo, że zawsze gadał, że on córeczkę chce 😁

I ja też musze się w mojego wtulić i on pufa a mi zimno 😂😂
Mój śpi okrągły rok w bokserkach luźnych i koszulce z krótkim rękawkiem, wiecznie mu gorąco a do dziś śpię w długiej piżamie i czasem skarpetki na stopach. My musimy mieć osobno kołderki bo śpimy o różnych porach no i ja niestety biorę cała do siebie. Wtedy on ma swoją 😊

Cudny synek, ja już coraz bliżej poznania płci - w poniedziałek połówkowe - 20+2

Mój śpi okrągły rok w bokserkach luźnych i koszulce z krótkim rękawkiem, wiecznie mu gorąco a do dziś śpię w długiej piżamie i czasem skarpetki na stopach. My musimy mieć osobno kołderki bo śpimy o różnych porach no i ja niestety biorę cała do siebie. Wtedy on ma swoją 😊

Cudny synek, ja już coraz bliżej poznania płci - w poniedziałek połówkowe - 20+2

No to trzymam ogromne ✊✊✊✊ za poniedziałek 😁 cudowne uczucie, mimo, że było nam wszystko jedno to jakoś tak wzięła nas wczoraj euforia życia większa niż przy pozytywnej becie 💓

reklama
Mój śpi okrągły rok w bokserkach luźnych i koszulce z krótkim rękawkiem, wiecznie mu gorąco a do dziś śpię w długiej piżamie i czasem skarpetki na stopach. My musimy mieć osobno kołderki bo śpimy o różnych porach no i ja niestety biorę cała do siebie. Wtedy on ma swoją [emoji4]

Już polowkowe;) ale super. Czekamy na wieści;)

Do góry