reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej kochane, chciałam się nieśmiało przywitać. 29 października 2019 miałam swój pierwszy transfer, jak się później okazało udany.. Spodziewamy się bliźniąt ❤ ❤
Przeglądałam kilka ostatnich wpisów i większość jest o dzieciach, a czy są tu mamusie w ciąży? 😊
My mamy termin na lipiec.
Witaj. Są i przyszłe mamusie . Ja jestem trochę " specyfikiem" na tej grupie bo in vitro nie udane ale zaraz po był naturals który ma teraz roczek ... i zaraz po kolejny naturals jestem w 12tc. Ale tak mi Tu dobrze że na inne fora się nie wybieram ;)
wyglądasz na mega szczesciare... pierwsze in vitro i bliźniaki ❤ gratuluję 🥰

reklama
Witaj. Są i przyszłe mamusie . Ja jestem trochę " specyfikiem" na tej grupie bo in vitro nie udane ale zaraz po był naturals który ma teraz roczek ... i zaraz po kolejny naturals jestem w 12tc. Ale tak mi Tu dobrze że na inne fora się nie wybieram ;)
wyglądasz na mega szczesciare... pierwsze in vitro i bliźniaki ❤ gratuluję 🥰
To u mnie trochę odwrotnie..
Pierwsza ciąża naturalna w sumie złoty strzał raz i jest synek 5 lat.
Druga ciąża naturalna staraliśmy się 9 Msc niestety strata..
O trzecią ciążę staraliśmy się 15 miesięcy i nic.. A po stracie ciężko było tak czekać.. Każda ciąża wśród znajomych to cios prosto w serce i zapadła decyzja o in vitro. Chcieliśmy spróbować ustrzelić bliźnięta i jakimś cudem się udało.. W sumie do dziś nie wierzę.. Ja gdzieś tam mam w głowie jeszcze jedną ciążę.. Chciałabym aby jeszcze ten jeden raz udało się naturalnie, także Ty również jesteś szczęściara 😍🥰
Jesteśmy na podobnym etapie u mnie 11 tc.
Również z całego serducha gratuluję! ❤️

Hej kochane, chciałam się nieśmiało przywitać. 29 października 2019 miałam swój pierwszy transfer, jak się później okazało udany.. Spodziewamy się bliźniąt [emoji3590] [emoji3590]
Przeglądałam kilka ostatnich wpisów i większość jest o dzieciach, a czy są tu mamusie w ciąży? [emoji4]

Ja [emoji16]
Termin na poczatek czerwca. Spodziewam sie dziewczynki, to bedzie druga, bo mam prawie 3 letnia corcie juz, tez z in vitro.
Gratulacje blizniakow. [emoji3]

Ja [emoji16]
Termin na poczatek czerwca. Spodziewam sie dziewczynki, to bedzie druga, bo mam prawie 3 letnia corcie juz, tez z in vitro.
Gratulacje blizniakow. [emoji3]
O to również termin mamy podobnie 🥰 Tobie również gratuluję i zazdraszczam córeczki 😍 Liczę, że u nas będzie chociaż jedna laleczka, ale wiadomo zdrowie najważniejsze. 😊
A tak swoją drogą w którym tc dowiedziałaś się płci?

O to również termin mamy podobnie [emoji3059] Tobie również gratuluję i zazdraszczam córeczki [emoji7] Liczę, że u nas będzie chociaż jedna laleczka, ale wiadomo zdrowie najważniejsze. [emoji4]
A tak swoją drogą w którym tc dowiedziałaś się płci?
W 13tc,bo robilam badania wolnego plodowego dna (pod katem ZD, a efektem ubocznym bylo poznanie plci). W pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 16tc. Teraz jestem 15t6d.
Masz jakies imiona na celowniku? :)

To u mnie trochę odwrotnie..
Pierwsza ciąża naturalna w sumie złoty strzał raz i jest synek 5 lat.
Druga ciąża naturalna staraliśmy się 9 Msc niestety strata..
O trzecią ciążę staraliśmy się 15 miesięcy i nic.. A po stracie ciężko było tak czekać.. Każda ciąża wśród znajomych to cios prosto w serce i zapadła decyzja o in vitro. Chcieliśmy spróbować ustrzelić bliźnięta i jakimś cudem się udało.. W sumie do dziś nie wierzę.. Ja gdzieś tam mam w głowie jeszcze jedną ciążę.. Chciałabym aby jeszcze ten jeden raz udało się naturalnie, także Ty również jesteś szczęściara 😍🥰
Jesteśmy na podobnym etapie u mnie 11 tc.
Również z całego serducha gratuluję! ❤
Jeszcze nie potrafię patrzeć przez różowe okulary na tą ciążę ... z małym mamy urwanie głowy w domu. Cieszę się ale też i bardzo boję bo wiem ze będzie ciężko z tak mała różnica wieku między dziećmi . Do tego buntowniczy 10 latek w domu ... mam Stracha jak to wszystko ogarnąć.
ostatnio miałam cc i to było najgorsze co mogło mnie spotkać , a teraz znowu mnie to czeka na sama myśl o tym bólu już uciekam ze szpitala :p

Hej, witaj. Gratuluję ciąży bliźniaczej. Ja mam dwu letnie bliźnięta dzięki in vitro [emoji4][emoji3590][emoji3590]
Hej kochane, chciałam się nieśmiało przywitać. 29 października 2019 miałam swój pierwszy transfer, jak się później okazało udany.. Spodziewamy się bliźniąt [emoji3590] [emoji3590]
Przeglądałam kilka ostatnich wpisów i większość jest o dzieciach, a czy są tu mamusie w ciąży? [emoji4]

Hej kochane, chciałam się nieśmiało przywitać. 29 października 2019 miałam swój pierwszy transfer, jak się później okazało udany.. Spodziewamy się bliźniąt ❤ ❤
Przeglądałam kilka ostatnich wpisów i większość jest o dzieciach, a czy są tu mamusie w ciąży? 😊
Gratulacje😃.
Jest tu parę zaciążonych i chyba jeszcze więcej szykujących się do akcji od nowego roku, więc mam nadzieję że 2020 będzie tu obfitował w "grubasy"🤰😜.
@misis188 jak się masz? Jakie plany?

Gratulacje😃.
Jest tu parę zaciążonych i chyba jeszcze więcej szykujących się do akcji od nowego roku, więc mam nadzieję że 2020 będzie tu obfitował w "grubasy"🤰😜.
@misis188 jak się masz? Jakie plany?
2 stycznia uderzam na prokocim powtórzyć allo mlry. Zobaczymy jaki wynik i potem albo sie trza doszczepic albo transferek tylko to juz chyba bedzie przelom lutego marca bo raczej okres przyjdzie wcześniej niz wyniki :/ wyrobisz sie do marca? ;) by my se razem lezaly:)

reklama
W 13tc,bo robilam badania wolnego plodowego dna (pod katem ZD, a efektem ubocznym bylo poznanie plci). W pierwszej ciazy dowiedzialam sie w 16tc. Teraz jestem 15t6d.
Masz jakies imiona na celowniku? :)
SAMA stwierdzam, że jestem durna, bo nie powinnam jeszcze myśleć o imionach, ale jest kilka które mi się podobają 😍
Dla dziewczynki Livia, Nel, Nikola i Lilia 😍 a dla chłopca ogromny problem.. Podoba mi się jedynie Alex 🤦‍♀️ i to też nie tak bardzo.. A Ty masz już coś na oku? 😊

Do góry