reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ja przy bliźniakach w 12 tc lekarz powiedział że jedno na 80 % dziewczynka. Dwa tygodnie później już było na 100 % parka [emoji4]
O to również termin mamy podobnie [emoji3059] Tobie również gratuluję i zazdraszczam córeczki [emoji7] Liczę, że u nas będzie chociaż jedna laleczka, ale wiadomo zdrowie najważniejsze. [emoji4]
A tak swoją drogą w którym tc dowiedziałaś się płci?

13.12 skończyli dwa lata. Cała ciąża bezproblemowa. Bez dodatkowych wizyt w szpitalu. Termin miałam na 29.12. Planowana cesarka 13.12. Filip 2730 i 55 cm, Oliwia 3010 i 54. Jakoś cała ciąże sobie układałam w głowie co i jak to będzie że jakoś po Powrocie do domu nie było mi ciężko, chociaż oni jeśli chodzi o spanie od początku byli grzeczni i ładnie spali. Od powrotu ze szpitala spali w swoim pokoju w swoich lozeczkach. Teraz już mają starcia i bitwy, i sa zupełnie inni z charakteru...
Tak szybko? [emoji33] Ja mam następna wizytę w 13+0 i zastanawiam się czy lekarz będzie chciał coś powiedzieć [emoji848] Ile maluszki teraz mają? Jak sobie radzicie? [emoji4]

13.12 skończyli dwa lata. Cała ciąża bezproblemowa. Bez dodatkowych wizyt w szpitalu. Termin miałam na 29.12. Planowana cesarka 13.12. Filip 2730 i 55 cm, Oliwia 3010 i 54. Jakoś cała ciąże sobie układałam w głowie co i jak to będzie że jakoś po Powrocie do domu nie było mi ciężko, chociaż oni jeśli chodzi o spanie od początku byli grzeczni i ładnie spali. Od powrotu ze szpitala spali w swoim pokoju w swoich lozeczkach. Teraz już mają starcia i bitwy, i sa zupełnie inni z charakteru...
Tez często myślę jak to będzie, ale cieszę się.. Martwię się tylko aby wszystko się szczęśliwie zakończyło i wtedy wszystko się poukłada.
Między rodzeństwem tak jest 😅 obojętnie bliźnięta czy nie, między mną a bratem 3 lata różnicy i też się biliśmy 🤷‍♀️ ale wspomnienia są cudowne 🥰 Teraz kiedy oboje jesteśmy dorośli często wspominamy i się śmiejemy 😊
Właśnie też myślę o łóżeczkach czy kupić jedno duże czy dwa osobne.. A co do wózka mam pytanie.. Sprawdził się u was jedno obok drugiego czy jeden za drugim?

Co do rodzeństwa to wiem mam dwóch młodszych braci i siostrę bliźniaczke i szyby w drzwiach caly czas były wymieniane [emoji28][emoji85]
Ja miałam dwa osobne łóżeczka od początku. Co do wózka miałam bebetto 42 2w1 jeden za drugim i tak jak przy gondolach byłam mega zadowolona tak jak tylko przeszliśmy na spacerówki to wózek wystawialam na sprzedaz i kupiłam spacerówke jeden obok drugiego i super się sprawdziła.
Tez często myślę jak to będzie, ale cieszę się.. Martwię się tylko aby wszystko się szczęśliwie zakończyło i wtedy wszystko się poukłada.
Między rodzeństwem tak jest [emoji28] obojętnie bliźnięta czy nie, między mną a bratem 3 lata różnicy i też się biliśmy [emoji2368] ale wspomnienia są cudowne [emoji3059] Teraz kiedy oboje jesteśmy dorośli często wspominamy i się śmiejemy [emoji4]
Właśnie też myślę o łóżeczkach czy kupić jedno duże czy dwa osobne.. A co do wózka mam pytanie.. Sprawdził się u was jedno obok drugiego czy jeden za drugim?

Co do rodzeństwa to wiem mam dwóch młodszych braci i siostrę bliźniaczke i szyby w drzwiach caly czas były wymieniane [emoji28][emoji85]
Ja miałam dwa osobne łóżeczka od początku. Co do wózka miałam bebetto 42 2w1 jeden za drugim i tak jak przy gondolach byłam mega zadowolona tak jak tylko przeszliśmy na spacerówki to wózek wystawialam na sprzedaz i kupiłam spacerówke jeden obok drugiego i super się sprawdziła.
U nas było to samo 😂 Cudowne czasy!
Oo! Też zastanawiałam się nad Bebetto 42, jest piękny, ale... Nie przekonuje mnie opcja jedno za drugim, więc pewnie będzie Tako Junama Madena Duo. 😊 Właśnie wiem, że spacerówki w tych wózkach są okropne.. Ciężkie i nie wygodne.. Jak synek wyrósł z gondoli chwilę pojeździł w spacerówce i też sprzedałam, bo oszaleć było można.. A jaką spacerówkę wybrałaś? 😊

No właśnie teraz jak bym miała wybierać to tylko wózek z gondolami bym kupiła.
A co do spacerówki to easy go domino[emoji4]
U nas było to samo [emoji23] Cudowne czasy!
Oo! Też zastanawiałam się nad Bebetto 42, jest piękny, ale... Nie przekonuje mnie opcja jedno za drugim, więc pewnie będzie Tako Junama Madena Duo. [emoji4] Właśnie wiem, że spacerówki w tych wózkach są okropne.. Ciężkie i nie wygodne.. Jak synek wyrósł z gondoli chwilę pojeździł w spacerówce i też sprzedałam, bo oszaleć było można.. A jaką spacerówkę wybrałaś? [emoji4]

No właśnie teraz jak bym miała wybierać to tylko wózek z gondolami bym kupiła.
A co do spacerówki to easy go domino[emoji4]
Widzę mamy bardzo podobny gust! 😍 Tą spacerowkę też oglądałam, a teraz jeszcze znalazłam, że można dokupić do niej gondole, ale średnio to wygląda 🤷‍♀️Tak szczerze to nie ma zbytnio ładnych wózków dla bliźniąt..

reklama
Ale sie zgadzamy[emoji28][emoji85] mi nigdy żaden wózek bliźniaczy się podobał... Ale ze spacerówki tej easy go byłam zadowolona. Właśnie też ostanio widziałam że dołożyli opcje gondoli. I powiem Ci ze fajnie. Bo bratowa ma wąskie drzwi w mieszkaniu a w każdych tym przyjechałam, w sklepach też nie miałam problemu. Więc pomysl z tymi gondolami nie jest zły. Jak masz więcej pytań śmiało pisz na priv.
Widzę mamy bardzo podobny gust! [emoji7] Tą spacerowkę też oglądałam, a teraz jeszcze znalazłam, że można dokupić do niej gondole, ale średnio to wygląda [emoji2368]Tak szczerze to nie ma zbytnio ładnych wózków dla bliźniąt..

Do góry