reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziewczyny, dziś miałam 1 noc w której Anastazja na dobranoc, w środku nocy i na dzień dobry nie dostała cycka... :) Płakała, ba! Darła się tak, że pomyślałam, że jeszcze chwila i mnie złamie... serio. Łzy wpływały jej do uszu nawet... a ja jak automat albo butla z wodą albo smoczek... i padła. Mam nadzieję ze dziś będzie lepiej... Nie jadła od 20 do 7 rano.. to nie za długo jak na 10 msc dziecko? A i kolejne pytanie: Czy dając mus owocowy np. hipp ok. 90-100 gram czy jakiś owocowy słoik to liczycie jako posiłek i jedzenie jest za kolejne około 3 godziny? Czy takie musy/słoiki owocowe to w międzyczasie? Jeśli tak - co dawać? Nie wiem już sama czy dobrze robię..

Wytrwała mamusia :-)) gratulacje. My dziś drugi dzień bez piersi w trakcie godzin mojej pracy, akurat wychodzi od 5 do 15, a ostatecznie chce do 16. Przez to zamiast dwóch drzemek w ciągu dnia była jedna na pół godziny i wczoraj i dziś, uparta woli nie spać. Zobaczymy jak to wpłynie na nocki

Dziewczyny, dziś miałam 1 noc w której Anastazja na dobranoc, w środku nocy i na dzień dobry nie dostała cycka... :) Płakała, ba! Darła się tak, że pomyślałam, że jeszcze chwila i mnie złamie... serio. Łzy wpływały jej do uszu nawet... a ja jak automat albo butla z wodą albo smoczek... i padła. Mam nadzieję ze dziś będzie lepiej... Nie jadła od 20 do 7 rano.. to nie za długo jak na 10 msc dziecko? A i kolejne pytanie: Czy dając mus owocowy np. hipp ok. 90-100 gram czy jakiś owocowy słoik to liczycie jako posiłek i jedzenie jest za kolejne około 3 godziny? Czy takie musy/słoiki owocowe to w międzyczasie? Jeśli tak - co dawać? Nie wiem już sama czy dobrze robię..
Tak u nas to posiłek zjedzony na 2 śniadanie
Marcys jadła i jada
O 8 ,11,14, 17 i 20

Ostatnia edycja:
Ja zazwyczaj do takiego musu z owocow robionego przeze mnie dodawalam 2 lyzeczki kaszki (nie jadla kaszki w zadnej innej postaci) i u nas to byl podwieczorek o 17h, traktowany jak normalny posilek.

reklama
Do góry