reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Halo Mamy! Potrzebuję pomocy :)
Kupiłam Anastazji Nan, nie smaowało, potem próbki bebilonu i hipp combiotic i to ostatnie zasmakowało nawet :) Padło na Hippa. I tu moje pytanie: Anastazja 17.07 będzie mieć 10 miesięcy... ile lm i ile razy dziennie ma pić to mleko? Jak schodzić z karmienia piersią? na opakowaniu jest ile miarek do ilu ml mleka ale nigdzie nie ma ile razy dziennie takie dziecko 10 miesięczne je.... możecie pomóc? Jak i o której godzinie dawać mm? Jak z kp? Jak z innymi posiłkami? My jemy słoiki... czy to wszystko to nie za dużo? i Jak pozbyć się powoli mleka? Czytałam o szałwii i jeszcze o jakiś tabletkach na receptę.... Pomóżcie z tym mm bo albo wydaje mnie się że ją głodzę albo przekarmiam... póki co zjadła wczoraj 1xhipp i 1x bebilon (te próbki) i dziś zrobiłam jej o 15.00 7 miarek hippa to wyszło troche ponad 210 ml ale chyba z 60 zostawiła...
Ja z końcem laktacji konczylam powoli tzn odciagalam coraz mniej i coraz rzadziej.Jak syn miał 20 miesięcy pil 210 mm obiadek plus deser potem mleko jeszcze 3 razy w między czasie jakiś owoc przekaska

A na wakacje polecam dla starszych taka walizke. Na lotnisku bosko sie sprawdza
IMG_20190609_113035.jpeg
20190616_091943.jpeg

reklama
Dziewczyny bylam wczoraj na usg. Mala Krewetka ma sie dobrze. Ma 0.9cm :) wg usg wychodzi 7+0.

Mam pytanko: kiedy schodzilyscie z estradiolu? Ja do tej pory mialam 2x1 estrofem i 2xplaster co 3 dni. Lekarka (spoza kliniki) mowi ze spokojnie mogę juz wszystko podzielic przez pol. Zobacz załącznik 996593
Estrofem szybko ale stopniowo, w 9 tyg już nie brałam.

Do góry