reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Halo Mamy! Potrzebuję pomocy :)
Kupiłam Anastazji Nan, nie smaowało, potem próbki bebilonu i hipp combiotic i to ostatnie zasmakowało nawet :) Padło na Hippa. I tu moje pytanie: Anastazja 17.07 będzie mieć 10 miesięcy... ile lm i ile razy dziennie ma pić to mleko? Jak schodzić z karmienia piersią? na opakowaniu jest ile miarek do ilu ml mleka ale nigdzie nie ma ile razy dziennie takie dziecko 10 miesięczne je.... możecie pomóc? Jak i o której godzinie dawać mm? Jak z kp? Jak z innymi posiłkami? My jemy słoiki... czy to wszystko to nie za dużo? i Jak pozbyć się powoli mleka? Czytałam o szałwii i jeszcze o jakiś tabletkach na receptę.... Pomóżcie z tym mm bo albo wydaje mnie się że ją głodzę albo przekarmiam... póki co zjadła wczoraj 1xhipp i 1x bebilon (te próbki) i dziś zrobiłam jej o 15.00 7 miarek hippa to wyszło troche ponad 210 ml ale chyba z 60 zostawiła...
Ja z końcem laktacji konczylam powoli tzn odciagalam coraz mniej i coraz rzadziej.Jak syn miał 20 miesięcy pil 210 mm obiadek plus deser potem mleko jeszcze 3 razy w między czasie jakiś owoc przekaska

A na wakacje polecam dla starszych taka walizke. Na lotnisku bosko sie sprawdza
IMG_20190609_113035.jpeg
20190616_091943.jpeg

reklama
Dziewczyny bylam wczoraj na usg. Mala Krewetka ma sie dobrze. Ma 0.9cm :) wg usg wychodzi 7+0.

Mam pytanko: kiedy schodzilyscie z estradiolu? Ja do tej pory mialam 2x1 estrofem i 2xplaster co 3 dni. Lekarka (spoza kliniki) mowi ze spokojnie mogę juz wszystko podzielic przez pol. Zobacz załącznik 996593
Estrofem szybko ale stopniowo, w 9 tyg już nie brałam.

Do góry