A no to samo mi wyjdzie. Bo mam przez 2 tyg schodzicEstrofem szybko ale stopniowo, w 9 tyg już nie brałam.
reklama
misis188
Fanka BB :)
A czy to jest ta walizka która po rozłożeniu staje się łóżeczkiem dla dziecka?A na wakacje polecam dla starszych taka walizke. Na lotnisku bosko sie sprawdza Zobacz załącznik 996567Zobacz załącznik 996568
misis188
Ja z estrofemu pamiętam że szybko schodziłam z tym że na początku miałam 3 tabletki to potem chyba przez tydzień i 2 przez kolejny tydzień jedną i potem już całkowicie zeszłam. Z Luteina i duphaston u zeszłam gdzieś koło 12 tygodnia ciąży ale ja sobie to sama trochę przedłużyłam ale potem lekarz u którego prowadziłam cię że tak zapisał mi Dufaston którego brałam gdzieś w okolicy 30 tygodnia ciążyA no to samo mi wyjdzie. Bo mam przez 2 tyg schodzic
nieagatka
Nie. To walizka z kolkami i smycza, na ktorej dziecko wygodnie moze usiasc i mozna je ciagnac po lotnisku bez problemu.A czy to jest ta walizka która po rozłożeniu staje się łóżeczkiem dla dziecka?
misis188
Bo jest jeszxze taka ktora dodatkowo po rozlozeniu służy jako lozeczko choc szczerze to sobie tego nie wyobrażamNie. To walizka z kolkami i smycza, na ktorej dziecko wygodnie moze usiasc i mozna je ciagnac po lotnisku bez problemu.
nieagatka
A to nie widzialam, ale chyba srednio wygodne to musi byc [emoji848]Bo jest jeszxze taka ktora dodatkowo po rozlozeniu służy jako lozeczko choc szczerze to sobie tego nie wyobrażam
tamiza
A to nie widzialam, ale chyba srednio wygodne to musi byc [emoji848]
Walizka BedBox - Lotaro.pl
Zastanawiasz się czym jest walizka BedBox? To jednocześnie bagaż podręczny, walizka do jazdy oraz łóżko/podnóżek do samolotu (dzięki unikalnej pokrywie i dołączonemu materacowi). Dedykowana dzieciom do 6-7 roku życia, jest niezastąpionym towarzyszem, zwłaszcza długich podróży samolotowych. Jazda...
lotaro.pl
To jest ta walizka. Na długi lot jak dla mnie genialny pomysł
nieagatka
Aaaaa, nie tak to sobie wyobrazalam. Tu faktycznie ktos madrze pomyslal. Tylko ciekawe czy w tanich liniach tez sie miesci [emoji38]Walizka BedBox - Lotaro.pl
Zastanawiasz się czym jest walizka BedBox? To jednocześnie bagaż podręczny, walizka do jazdy oraz łóżko/podnóżek do samolotu (dzięki unikalnej pokrywie i dołączonemu materacowi). Dedykowana dzieciom do 6-7 roku życia, jest niezastąpionym towarzyszem, zwłaszcza długich podróży samolotowych. Jazda...lotaro.pl
To jest ta walizka. Na długi lot jak dla mnie genialny pomysł
reklama
adunnnia90
Ja miałam hashimoto i niedoczynnośćHej. Czy jest tu ktoś, kto ma problemy z tarczyca w ciąży??plisss ważny temat . Proszę na priv!!