Zależy od podgody. U nas dziś pierwszy dzień 22 stopnie i paradowalismy albo w cieniutkiej albo wcaleMamusie kiedy przestałyście zakładać dzieciom czapki? Bo robi się coraz cieplej, dzisiaj w wózku zrobiła raban, nie wiem czy za ciepło jej było, czy zwykły bunt.
reklama
Ja jak jest więcej niż 10°C to nie zakładam, chyba że jest takie przenikliwe zimno.Mamusie kiedy przestałyście zakładać dzieciom czapki? Bo robi się coraz cieplej, dzisiaj w wózku zrobiła raban, nie wiem czy za ciepło jej było, czy zwykły bunt.
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Czesc na sprzedaż mam 6op duphastonu jak coś to priv
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
Ważne do 2023 +1 opakowanie dopegytu
misis188
Dziś spalosmy bez czapki a na spacerku ok 18 zalizylam bo mocno wialo u nasMamusie kiedy przestałyście zakładać dzieciom czapki? Bo robi się coraz cieplej, dzisiaj w wózku zrobiła raban, nie wiem czy za ciepło jej było, czy zwykły bunt.
Ja bym się nie spieszyła ze zdejmowniem czapek bo to jeszcze małe dzieci ... a pogoda jest " zdradliwa". Ja się dzisiaj rozebralam z apaszki i już mnie gardło boliDziś spalosmy bez czapki a na spacerku ok 18 zalizylam bo mocno wialo u nas
misis188
U nas dziś było na prawde gorąco. Dla dziecka gorszw jest przegrzanie a w wózku jest chronione przed wiatremJa bym się nie spieszyła ze zdejmowniem czapek bo to jeszcze małe dzieci ... a pogoda jest " zdradliwa". Ja się dzisiaj rozebralam z apaszki i już mnie gardło boli
Moja ma 15 miesięcy i nosi czapkę cały czas jeszcze. Nie wiem czy pytasz o wiek czy pogodę [emoji846]Mamusie kiedy przestałyście zakładać dzieciom czapki? Bo robi się coraz cieplej, dzisiaj w wózku zrobiła raban, nie wiem czy za ciepło jej było, czy zwykły bunt.
RedHotChiliPepper28
W sumie o wszystko, bo widzę że to tak różnie jest, że nie wiem co powinnam robić. Widziałam niemowlaki bez czapek i w tym samym czasie dzieci paroletnie w czapkach.Moja ma 15 miesięcy i nosi czapkę cały czas jeszcze. Nie wiem czy pytasz o wiek czy pogodę [emoji846]
nieagatka
Jak nie ma wiatru to mysle, ze czapka jest zbedna. Grunt to chronic uszy.W sumie o wszystko, bo widzę że to tak różnie jest, że nie wiem co powinnam robić. Widziałam niemowlaki bez czapek i w tym samym czasie dzieci paroletnie w czapkach.
reklama
Jak jest tak ciepło jak dziś to opaskę nosi, jest też mnóstwo chust na lato by chronić głowę od słońcaW sumie o wszystko, bo widzę że to tak różnie jest, że nie wiem co powinnam robić. Widziałam niemowlaki bez czapek i w tym samym czasie dzieci paroletnie w czapkach.