Ha, ha...my też wczoraj wyszliśmy na wieczorny spacer. Tylko Jaś odpadł o 22. Za to pospał prawie do 7.Tak dokładnie
to powiem Ci ze z mojego doświadczeia wynika, że spacer ok 18-19 jest beznadziejnym pomysłem.. Anastazja poszła spać po 23 :O
reklama
Mój śpi w dzień ok 3-4 godzin łącznie. Na noc idzie spać między 22-23 zazwycZaj wtedy pije mleczko , około 1 kręci się ale dam mu paluszek i śpi dalej miedzy3-4 je i śpi do około 6.30-7. Jak starszy chodzi do szkoły to śpi nawet dp 8 ale ja muszę wstać o 7 a w weekend jak na złość wstaje wcześniej więc chyba nie są złe te noce , jak myślisz ? są też noce ze wierci się kręci jak szalony i dam nie wie czego chce...albo obudzi się 3 i robi "bwuuu"No z tym spaniem to jest z miesiąca na miesiąc gorzej, a od prawie 7 miesięcy sobie mówię "będzie lepiej" i ciężko korzystać razem z nią, bo śpi rano pół godziny, więc to jedyna chwila na siku i kawę w spokoju, a potem sen TYLKO w wózku na spacerze, śpi tak długo jak wózek jedzie, dzisiaj 2 godziny 8km haha, gdy wejdę do domu i zatrzymam wózek do 5 minut pobudka.
A jak ten Twój straszy? Poprawił się coś?
a starszy chyba dojrzewa... ma zmienne humory jak kobieta w ciąży ... czasami jest ciężko z nim a jemu pewnie ze mną ale musimy jakoś to przeżyć
RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
Tak dokładnie
to powiem Ci ze z mojego doświadczeia wynika, że spacer ok 18-19 jest beznadziejnym pomysłem.. Anastazja poszła spać po 23 :O
a to my nie wychodzimy tak późno, wstaje różnie, ale zazwyczaj jest to około 6, drzemka ok 9 na pół godziny i spacer między 12-13 śpi czasem 2 godziny i mocny sen bardzo różnie 18-20, tylko budzi się równo co 2 godziny na jedzenie, czasem wcześniej :-((
Mój śpi w dzień ok 3-4 godzin łącznie. Na noc idzie spać między 22-23 zazwycZaj wtedy pije mleczko , około 1 kręci się ale dam mu paluszek i śpi dalej miedzy3-4 je i śpi do około 6.30-7. Jak starszy chodzi do szkoły to śpi nawet dp 8 ale ja muszę wstać o 7 a w weekend jak na złość wstaje wcześniej więc chyba nie są złe te noce , jak myślisz ? są też noce ze wierci się kręci jak szalony i dam nie wie czego chce...albo obudzi się 3 i robi "bwuuu"
a starszy chyba dojrzewa... ma zmienne humory jak kobieta w ciąży ... czasami jest ciężko z nim a jemu pewnie ze mną ale musimy jakoś to przeżyć
Tak jak napisałam Basi u Nas to te noce ciężkie. Ciągle mam nadzieję, że będzie lepiej. W łóżeczku swoim to już w ogóle nie chce spać, do pierwszej pobudki...
A starszy może na bunt, albo zazdrosny o młodszego?
a to my nie wychodzimy tak późno, wstaje różnie, ale zazwyczaj jest to około 6, drzemka ok 9 na pół godziny i spacer między 12-13 śpi czasem 2 godziny i mocny sen bardzo różnie 18-20, tylko budzi się równo co 2 godziny na jedzenie, czasem wcześniej :-((
Tak jak napisałam Basi u Nas to te noce ciężkie. Ciągle mam nadzieję, że będzie lepiej. W łóżeczku swoim to już w ogóle nie chce spać, do pierwszej pobudki...
Już w sumie chyba za bardzo nie wnikam czy on zazdrosny czy jak.. wydaje mi się robi się cwaniak po prostu to wcale twoja mama nie śpi tak źle jak co dwie godziny...Mój też zazwyczaj co dwie godziny daje znać o swoim istnieniu tylko że je raz w nocy .a to my nie wychodzimy tak późno, wstaje różnie, ale zazwyczaj jest to około 6, drzemka ok 9 na pół godziny i spacer między 12-13 śpi czasem 2 godziny i mocny sen bardzo różnie 18-20, tylko budzi się równo co 2 godziny na jedzenie, czasem wcześniej :-((
RedHotChiliPepper28
Charakterek ma i tyle hih, w tych czasach przydatne. Wiesz może dla innych ok, ale po 7 miesiącach ma człowiek nadzieję, że pospi trochę więcej :-)) już liczę że etapy budzenia się co godzinę nigdy nie wrócą hahJuż w sumie chyba za bardzo nie wnikam czy on zazdrosny czy jak.. wydaje mi się robi się cwaniak po prostu to wcale twoja mama nie śpi tak źle jak co dwie godziny...Mój też zazwyczaj co dwie godziny daje znać o swoim istnieniu tylko że je raz w nocy .
misis188
A co do kremu to ja używam poldermin hydroDziewczyny co kupić z filtrem dla młodego? Słonko już coraz mocniejsze będzie. A tak wogole to mój ma sucha skórkę na twarzy i nie wiem czym go smarowac. Jakie macie kremy do twarzy ?
RedHotChiliPepper28
Umieram ze śmiechu :-)))))
Oj kochana wszystko jeszcze przed nami chyba ... a tym dzieciakom zmienia się co chwila ze spaniem. Chyba każda z nas marzy o całej przespanej nocy wy chyba dalej na piersi ? Może potrzebuje czegoś więcej do jedzenia na noc , to już duża dziewczynkaCharakterek ma i tyle hih, w tych czasach przydatne. Wiesz może dla innych ok, ale po 7 miesiącach ma człowiek nadzieję, że pospi trochę więcej :-)) już liczę że etapy budzenia się co godzinę nigdy nie wrócą hah
reklama
Ewunka
Moja spi pod kołdrą od urodzenia .Dziewczyny kiedy obniżyłyście poziom w łóżeczku? I od kiedy można bezpiecznie przykrywać dziecko na noc kołderką? Młody jak śpi w śpiworku to nie może się obrócić, a tej kołderką to się trochę boję.