reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

@misis188 A myślałaś może czy nie rozpuścić tego zrobionego proszku w ciepłej wodzie i wlać do komory jak żel do prania? Gdzieś czytałam że tak robią żeby płatki się rozpuscily...
Teraz jak wsypuje to rizdrabniam to w rękach. W sumie teraz mysle zr moglabym to do mikseta wrzucic i niech to się zmieli porzadnie a potem mikser sru do zmywarki.

reklama
Dziewczyny A wasze dzieciaki chętnie jedzą zupy? Hubert za niedługo będzie miał 8 miesięcy i w ogóle mi nie chce jeść zup. Teraz robię mu kluseczki z kurczakiem kaszą manną i dynią i mam nadzieję że to zje. Rano dostaje około 200 ml kaszki z owocami i to zjada zawsze bardzo chętnie

U nas chętnie je zupy aczkolwiek ma raz na jakiś czas dzień kiedy nie zjada w ogóle (odpuszczam wtedy i kolejnego już je normalnie). Wiem też, że są pewne warzywa, których nie lubi i ich nie daje na siłę (sama też ich nie cierpię).

Dziewczyny A wasze dzieciaki chętnie jedzą zupy? Hubert za niedługo będzie miał 8 miesięcy i w ogóle mi nie chce jeść zup. Teraz robię mu kluseczki z kurczakiem kaszą manną i dynią i mam nadzieję że to zje. Rano dostaje około 200 ml kaszki z owocami i to zjada zawsze bardzo chętnie
U Nas czym bardziej gęste, konkretne i zbite tym lepiej. Nawet woli kawałki od zblendowanej przez matkę papki. Wczoraj rzuciła się królika a warzywami pluła :-D

Też kupiliśmy wczoraj:). Dałam mu dziś, mlaska słomkę i się wścieka, ale jest po szczepieniu, może temu taki marudny. Spróbuję mu dać po cycu:)

Jest jeszcze inna możliwość, ta woda mu nie smakuje... W domu daje jej przegotowaną kranówkę, ale byliśmy na trzy dni w Wiśle i tamtej za cholery pić nie chciała, mnie z resztą też nie podeszła, dawaliśmy źródlana przez te parę dni. Próbowałaś z inną woda?

U Nas czym bardziej gęste, konkretne i zbite tym lepiej. Nawet woli kawałki od zblendowanej przez matkę papki. Wczoraj rzuciła się królika a warzywami pluła :-D
U nas nic nie chce przejsc. Kaszke he chętnie a zupy wogole. Sprobuje mu jutri sama dynie zrobic i ciekawe czy zje. Bo jak na prawie 8 miesięcy to je tylko kaszkę. Nie daje juz mu owocow zazwyczaj gdyz duzi ma ich w kaszce

Jest jeszcze inna możliwość, ta woda mu nie smakuje... W domu daje jej przegotowaną kranówkę, ale byliśmy na trzy dni w Wiśle i tamtej za cholery pić nie chciała, mnie z resztą też nie podeszła, dawaliśmy źródlana przez te parę dni. Próbowałaś z inną woda?
Ja daję mineralną. Jak daję na łyżeczce to się normalnie krzywi i trzepie jakby to gorzołka była:baffled:. Raz próbowałam kompocik śliwkowy to było podobnie. Jutro spróbuję dać mu jabłkowy bo coś pić musi. No i do skutku wodę z bidonu.

reklama
U nas nic nie chce przejsc. Kaszke he chętnie a zupy wogole. Sprobuje mu jutri sama dynie zrobic i ciekawe czy zje. Bo jak na prawie 8 miesięcy to je tylko kaszkę. Nie daje juz mu owocow zazwyczaj gdyz duzi ma ich w kaszce

A dawałaś do rączki w kawałku coś? Do Nas dzisiaj doszły 3 pozycje książkowe o blw, matka się dokształci i jedziemy 8-) moja jakby mogła to zje wszystko i wszystkich, sama je banany, awokado, próbuje jabłko, trochę mnie tylko ten syf po jedzeniu przeraża :-) :)

Do góry