reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dopierało to chociaż?
wszystko w tym pierzemy nie tylko Huberta ubrania i dobrze wie że tylko trochę lipa jak się płatek do jakiegoś ubranie przyklei może lepiej by było gdybym przed zmieszaniem te płatki mydlane potraktowała blenderem. A plamy po jedzeniu tak smaruje mydełkiem przed praniem ale jakbyś chciała robić ten proszek to wszystkiego dajesz po szklance. To jest przepis od bosackiej

reklama
@nieagatka Bardzo bym cie prosiła o foto fotelika twojego jeśli jest możliwość z malutka w pozycji połleżacej maksymalnie rozłożonej i siedzącej tyłem w kierunku jazdy!?mogłabyś w wolnej chwili?
Masakra taki dobry fotelik mam zamontowalam i nie jestem zadowolona ani trochę jeszcze raz przemyśl kupno nowego

@nieagatka Bardzo bym cie prosiła o foto fotelika twojego jeśli jest możliwość z malutka w pozycji połleżacej maksymalnie rozłożonej i siedzącej tyłem w kierunku jazdy!?mogłabyś w wolnej chwili?
Masakra taki dobry fotelik mam zamontowalam i nie jestem zadowolona ani trochę jeszcze raz przemyśl kupno nowego

W sensie nie jestes z Britaxa zadowolona?
Ona jezdzi w nim rano z moim M i w weekendy tylko. Co chcesz konkretnie zobaczyc na zdjeciu?

W tel mam takie, mala miala tu jakies 15 miesiecy
Screenshot_20190410_173151_com.huawei.himovie.overseas.jpeg
Screenshot_20190410_173109_com.android.gallery3d.jpeg
IMG_20180623_152031.jpeg

Dziewczyny A wasze dzieciaki chętnie jedzą zupy? Hubert za niedługo będzie miał 8 miesięcy i w ogóle mi nie chce jeść zup. Teraz robię mu kluseczki z kurczakiem kaszą manną i dynią i mam nadzieję że to zje. Rano dostaje około 200 ml kaszki z owocami i to zjada zawsze bardzo chętnie

reklama
@misis188 A myślałaś może czy nie rozpuścić tego zrobionego proszku w ciepłej wodzie i wlać do komory jak żel do prania? Gdzieś czytałam że tak robią żeby płatki się rozpuscily...

Do góry