reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

A dopierało to chociaż?
wszystko w tym pierzemy nie tylko Huberta ubrania i dobrze wie że tylko trochę lipa jak się płatek do jakiegoś ubranie przyklei może lepiej by było gdybym przed zmieszaniem te płatki mydlane potraktowała blenderem. A plamy po jedzeniu tak smaruje mydełkiem przed praniem ale jakbyś chciała robić ten proszek to wszystkiego dajesz po szklance. To jest przepis od bosackiej

reklama
@nieagatka Bardzo bym cie prosiła o foto fotelika twojego jeśli jest możliwość z malutka w pozycji połleżacej maksymalnie rozłożonej i siedzącej tyłem w kierunku jazdy!?mogłabyś w wolnej chwili?
Masakra taki dobry fotelik mam zamontowalam i nie jestem zadowolona ani trochę jeszcze raz przemyśl kupno nowego

@nieagatka Bardzo bym cie prosiła o foto fotelika twojego jeśli jest możliwość z malutka w pozycji połleżacej maksymalnie rozłożonej i siedzącej tyłem w kierunku jazdy!?mogłabyś w wolnej chwili?
Masakra taki dobry fotelik mam zamontowalam i nie jestem zadowolona ani trochę jeszcze raz przemyśl kupno nowego

W sensie nie jestes z Britaxa zadowolona?
Ona jezdzi w nim rano z moim M i w weekendy tylko. Co chcesz konkretnie zobaczyc na zdjeciu?

W tel mam takie, mala miala tu jakies 15 miesiecy
Screenshot_20190410_173151_com.huawei.himovie.overseas.jpeg
Screenshot_20190410_173109_com.android.gallery3d.jpeg
IMG_20180623_152031.jpeg

Dziewczyny A wasze dzieciaki chętnie jedzą zupy? Hubert za niedługo będzie miał 8 miesięcy i w ogóle mi nie chce jeść zup. Teraz robię mu kluseczki z kurczakiem kaszą manną i dynią i mam nadzieję że to zje. Rano dostaje około 200 ml kaszki z owocami i to zjada zawsze bardzo chętnie

reklama
@misis188 A myślałaś może czy nie rozpuścić tego zrobionego proszku w ciepłej wodzie i wlać do komory jak żel do prania? Gdzieś czytałam że tak robią żeby płatki się rozpuscily...

Do góry