reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Ooo nie widzialam takich. Dzieki [emoji4]
A te widzialas? Z miodem wzielam na probe, bo Lilka juz duza, ale maja tez takie bez niczego, nie slodkie. Lidl [emoji4]
Zobacz załącznik 953894
Nie nie widziałam .
Kupie przy następnych zakupach.
Takie jemy jeszcze i
20190322_082948.jpg
i czasem moczymy w czekoladzie ha ha ha ha
IMG-20190321-WA0038.jpg

Pięknie rosniecie:) delektuj się ostatnimi tygodniami gdzie się ruszyć możesz:) bo matka będziecie rosli:)
Zdaje sobie sprawe i w sumiesumie to jestem przerazona tym, zeze najwiekszy bambel bede.miec w najgorsze upaly, termin na 31 sierpnia wiec pwwnie dotane za swoje "widzimisie" blizniakowe :p

Zdaje sobie sprawe i w sumiesumie to jestem przerazona tym, zeze najwiekszy bambel bede.miec w najgorsze upaly, termin na 31 sierpnia wiec pwwnie dotane za swoje "widzimisie" blizniakowe :p
Życzę ci żeby nie było upałów ja miałam termin na 17 sierpnia i naprawdę momentami było ciężko. Cały czas rolety zasłonięte w domu a na pole wychodziłam dopiero wieczorem. A jakieś dolegliwości ciążowe jakieś mdłości czy nic z tych rzeczy?

Dałam synkowi(prawie 9 miesiecy)herbatkę lipowa z suszonych liści w necie wyczytałam że można po 6 miesiącu tylko teraz się zastanawiam czy z liści mozna co myślicie?

Dałam synkowi(prawie 9 miesiecy)herbatkę lipowa z suszonych liści w necie wyczytałam że można po 6 miesiącu tylko teraz się zastanawiam czy z liści mozna co myślicie?
Jak nas rodzice wychowywali to w wieku 9 miesięcy jadłaś i pilas wszystko...przynajmniej tak było w moim przypadku . :p więc myślę że nic mu nie będzie.

Jak nas rodzice wychowywali to w wieku 9 miesięcy jadłaś i pilas wszystko...przynajmniej tak było w moim przypadku . :p więc myślę że nic mu nie będzie.
U mnie było to samo! Ponoc jak zaczęłam tylko siadać mama czasami na chwilkę sadzala mnie na nocnik potem ponoć sama się pchalam i szybko skończyłam z pieluchami i moi bracia to samo hehe

reklama
Chcialabym Ci życzyć braku upałów ale niech tylko u Ciebie nie będzie ciepło :-) :):-) :):-) :) ja się męczyłem poprzedniego lata aż do końca września i dało się przeżyć... fajne było to że o ciuchy nie trzeba było się martwić bo jsponki i sukienka i 7 i 8 i 9 miesiąc się opykalo

Do góry