reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

@Megi1985@ nie martw się. Moja miał torbiel, która wyszła całkiem przypadkiem podczas usg brzuszka. Też był strach i panika. Ale poszłam prywatnie do nefrologa, potem poradnia patologii noworodka i tam usg i kolejne po 3 miesiącach i...torbieli już nie było.
Lekarz też kazał się nie martwić, ale same wiecie jak to jest ,nie da się nie myśleć... cieszę się że u Ciebie zakończyło się na strachu i mam nadzieję że u mnie też tak będzie

reklama
Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła :-D
Podaj adres na priw.
Dla bezpieczeństwa moich bliźniaków dostaniesz ode mnie. Ja ma gdzieś w szafie.....
Tylko wyśle pod koniec kwietnia jak będę w Pl( nie wiem czy chcesz tyle czekać)

Ewa zobacz te - bez cukru, z maki orkiszowej. Ja zamawiam przez neta, bo w sklepach nie znalazlam.
Zobacz załącznik 953606
Screenshot_20190321-080510_Chrome.jpg
My czasem kupujemy te Ale bardzo się kuszą.....

Podaj adres na priw.
Dla bezpieczeństwa moich bliźniaków dostaniesz ode mnie. Ja ma gdzieś w szafie.....
Tylko wyśle pod koniec kwietnia jak będę w Pl( nie wiem czy chcesz tyle czekać)
Jakby nie to, ze brzuchol mi zaczal rosnac w zastraszajacym tempie to bym pewnie bym poczekala:biggrin2: a tak to raczej na juz bede potrzebowac. Dzieki za checi :*

reklama
Do góry