Lekarz też kazał się nie martwić, ale same wiecie jak to jest ,nie da się nie myśleć... cieszę się że u Ciebie zakończyło się na strachu i mam nadzieję że u mnie też tak będzie@Megi1985@ nie martw się. Moja miał torbiel, która wyszła całkiem przypadkiem podczas usg brzuszka. Też był strach i panika. Ale poszłam prywatnie do nefrologa, potem poradnia patologii noworodka i tam usg i kolejne po 3 miesiącach i...torbieli już nie było.
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja .Warto!Laseczki czy któraś z Was miała adapter do pasów do samochodu? Warto?
Ewunka
Podaj adres na priw.Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła
Dla bezpieczeństwa moich bliźniaków dostaniesz ode mnie. Ja ma gdzieś w szafie.....
Tylko wyśle pod koniec kwietnia jak będę w Pl( nie wiem czy chcesz tyle czekać)
Ewunka
Ewa zobacz te - bez cukru, z maki orkiszowej. Ja zamawiam przez neta, bo w sklepach nie znalazlam.
Zobacz załącznik 953606
Ewunka
Ja jestem bardzo zadowolona Marcys również.
dżoasia
Jakby nie to, ze brzuchol mi zaczal rosnac w zastraszajacym tempie to bym pewnie bym poczekala a tak to raczej na juz bede potrzebowac. Dzieki za checi :*Podaj adres na priw.
Dla bezpieczeństwa moich bliźniaków dostaniesz ode mnie. Ja ma gdzieś w szafie.....
Tylko wyśle pod koniec kwietnia jak będę w Pl( nie wiem czy chcesz tyle czekać)
nieagatka
Ooo nie widzialam takich. Dzieki [emoji4]Zobacz załącznik 953885My czasem kupujemy te Ale bardzo się kuszą.....
A te widzialas? Z miodem wzielam na probe, bo Lilka juz duza, ale maja tez takie bez niczego, nie slodkie. Lidl [emoji4]
@walczaca o szczescie
@Oczekiwanie2017
Dziewczyny nie zaglądają czy w krzakach siedzą? Co tam u Was?
@Oczekiwanie2017
Dziewczyny nie zaglądają czy w krzakach siedzą? Co tam u Was?
reklama
Vinszka
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]To z wczoraj 15+4
Piękny piękny piękny!!! [emoji8][emoji1768]