reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
Byłam dzisiaj na usg 3 trymestru ,w nerce u małej wykryto torbiel 12×10mm ,niby lekarz powiedział że może się jeszcze wchłonąć, a jeżeli nie to po urodzeniu trzeba monitorować , powiem wam że mam mega doła przez to... zawsze coś [emoji852][emoji852][emoji852]
Torbiele mają to do siebie że się wchlaniaja. Bądź dobrej myśli. Wiem że któraś miała chyba w główce i się wchlonal ale to chyba z innego forum. W takich istotkach wszystko się szybko zmienia. Twoje zdenerwowanie nie pomoże A tylko może zaszkodzić. Trzymam kciuki za pomyslne następne badanie :)

reklama
@Megi1985@ nie martw się. Moja miał torbiel, która wyszła całkiem przypadkiem podczas usg brzuszka. Też był strach i panika. Ale poszłam prywatnie do nefrologa, potem poradnia patologii noworodka i tam usg i kolejne po 3 miesiącach i...torbieli już nie było.

Ja nie miałam... długo jeździłam zapieta A potem już nie jeździłam ajak musiałam to bez pasów
Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła :-D

Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła :-D
Dawaj brzuchola:tak::tak::tak: a jak se daja w ade w robocie bez ciebie?

Dawaj brzuchola:tak::tak::tak: a jak se daja w ade w robocie bez ciebie?
co mnie to obchodzi :-D:-D:-D a tak serio to jakimś cudem udało się, że powracały takie laski które pracowały przed wakacjami, te stare poszkoliłam trochę do ogarniania papierów, no i moja pożal się panie zmienniczka udaje, że wróciła i "pracuje" po prawie rocznym l4

To z wczoraj 15+4 :p

Załączniki

• Screenshot_2019-03-21-21-56-41.png
    Screenshot_2019-03-21-21-56-41.png
    304 KB · Wyświetleń: 105
reklama
Do góry