Torbiele mają to do siebie że się wchlaniaja. Bądź dobrej myśli. Wiem że któraś miała chyba w główce i się wchlonal ale to chyba z innego forum. W takich istotkach wszystko się szybko zmienia. Twoje zdenerwowanie nie pomoże A tylko może zaszkodzić. Trzymam kciuki za pomyslne następne badanieHej dziewczyny
Byłam dzisiaj na usg 3 trymestru ,w nerce u małej wykryto torbiel 12×10mm ,niby lekarz powiedział że może się jeszcze wchłonąć, a jeżeli nie to po urodzeniu trzeba monitorować , powiem wam że mam mega doła przez to... zawsze coś [emoji852][emoji852][emoji852]
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
@Megi1985@ nie martw się. Moja miał torbiel, która wyszła całkiem przypadkiem podczas usg brzuszka. Też był strach i panika. Ale poszłam prywatnie do nefrologa, potem poradnia patologii noworodka i tam usg i kolejne po 3 miesiącach i...torbieli już nie było.
Ja miałam rożek dla maludy jeszcze. Talerzyk i kubek weź. Ręcznik papierowy.Dziekuje bardzo
dżoasia
Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała gołaJa nie miałam... długo jeździłam zapieta A potem już nie jeździłam ajak musiałam to bez pasów
misis188
Dawaj brzuchola a jak se daja w ade w robocie bez ciebie?Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła
dżoasia
co mnie to obchodzi a tak serio to jakimś cudem udało się, że powracały takie laski które pracowały przed wakacjami, te stare poszkoliłam trochę do ogarniania papierów, no i moja pożal się panie zmienniczka udaje, że wróciła i "pracuje" po prawie rocznym l4Dawaj brzuchola a jak se daja w ade w robocie bez ciebie?
W końcu jakiś arbuzik na forum. No może jeszcze melonik, ale już niedługo....To z wczoraj 15+4
Śliczny brzusio Dżoasia
adunnnia90
Jej ale rosną dziewczynki [emoji7][emoji7][emoji7] śliczny [emoji7]
To z wczoraj 15+4
reklama
Kolejna wizyta za dwa tygodnieWspółczuję i trzymam kciuki żeby się jednak wchłonęło. Kiedy masz następną kontrolę?