reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Hej dziewczyny
Byłam dzisiaj na usg 3 trymestru ,w nerce u małej wykryto torbiel 12×10mm ,niby lekarz powiedział że może się jeszcze wchłonąć, a jeżeli nie to po urodzeniu trzeba monitorować , powiem wam że mam mega doła przez to... zawsze coś [emoji852][emoji852][emoji852]
Torbiele mają to do siebie że się wchlaniaja. Bądź dobrej myśli. Wiem że któraś miała chyba w główce i się wchlonal ale to chyba z innego forum. W takich istotkach wszystko się szybko zmienia. Twoje zdenerwowanie nie pomoże A tylko może zaszkodzić. Trzymam kciuki za pomyslne następne badanie :)

reklama
@Megi1985@ nie martw się. Moja miał torbiel, która wyszła całkiem przypadkiem podczas usg brzuszka. Też był strach i panika. Ale poszłam prywatnie do nefrologa, potem poradnia patologii noworodka i tam usg i kolejne po 3 miesiącach i...torbieli już nie było.

Ja nie miałam... długo jeździłam zapieta A potem już nie jeździłam ajak musiałam to bez pasów
Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła :-D

Mi brzuchol w ostatnim tygodniu wysadziło (wcześniej jeszcze nic nie było widać) i jak wczoraj jechalam samochodem jakieś 300km w dwie strony to musiałam przytrzymywać pas rękami. Podejrzewam, że brzuchol będzie słuszny już niedługo więc chyba jednak kupię. Jak nie zapinam pasa to czuję się jakbym jechała goła :-D
Dawaj brzuchola:tak::tak::tak: a jak se daja w ade w robocie bez ciebie?

Dawaj brzuchola:tak::tak::tak: a jak se daja w ade w robocie bez ciebie?
co mnie to obchodzi :-D:-D:-D a tak serio to jakimś cudem udało się, że powracały takie laski które pracowały przed wakacjami, te stare poszkoliłam trochę do ogarniania papierów, no i moja pożal się panie zmienniczka udaje, że wróciła i "pracuje" po prawie rocznym l4

To z wczoraj 15+4 :p

Załączniki

• Screenshot_2019-03-21-21-56-41.png
    Screenshot_2019-03-21-21-56-41.png
    304 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry