reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Ktore polecacie? :)
Ja mialam taki, wygodny bo nie zapinany w kroku
Screenshot_20190321_150452_com.android.chrome.jpeg

reklama
Babice a polecacie jakies nosidlo dla prawie rocznego dziecka? Pytalam fizjoterapeuty i mowi ze ok szczególnie ze chcemy tylko na wczasach z niego korzystać, ew jakis wypad w góry

Hej dziewczyny
Byłam dzisiaj na usg 3 trymestru ,w nerce u małej wykryto torbiel 12×10mm ,niby lekarz powiedział że może się jeszcze wchłonąć, a jeżeli nie to po urodzeniu trzeba monitorować , powiem wam że mam mega doła przez to... zawsze coś [emoji852][emoji852][emoji852]

Hej kobitki poratujcie! Co spakować do szpitalnej torby?? 2/04 termin cc a ja w totalnej rozsypce! Myśli nie moge zebrac... ratunku!!

Hej kobitki poratujcie! Co spakować do szpitalnej torby?? 2/04 termin cc a ja w totalnej rozsypce! Myśli nie moge zebrac... ratunku!!
Podklady duzr, grube podpaski 2 opakowania, majtki suateczkowe, ze 4 koszule, reczniki, sztucce, laktator, ubranka dla dziecka, pampersy, pieluszki tetrowr, oktanisept, beanthen-tyle mi na szybko przyszlo do glowy ale ja dostałam na szkole rodzenia wykaz

reklama
Kupujesz przez internet czy do galerii mus jechać?
pierwsze kupowałam w sklepie z dzieckiem, teraz raczej też, chociaż wiem już jaką ma stópkę i zdarza mi się zamówić też przez internet
jak będziesz mierzyła stópkę to pamiętaj żeby zrobić to jak dziecko stoi i opiera się o nią swoim ciężarem

Do góry