nieagatka
Fanka BB :)
Ja mialam taki, wygodny bo nie zapinany w krokuKtore polecacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mialam taki, wygodny bo nie zapinany w krokuKtore polecacie?
No ja wlasnie o te chciałam zapytac bo gdzies slyszalam ze dobreEmel. Ceny kosmiczne, ale buty rewelacyjne, piekne i duzy wybor.
Manduka podobno jedne z lepszych.Babice a polecacie jakies nosidlo dla prawie rocznego dziecka? Pytalam fizjoterapeuty i mowi ze ok szczególnie ze chcemy tylko na wczasach z niego korzystać, ew jakis wypad w góry
Ja przed jedzeniemDziewczyny A czy jak gotującej czy pasujecie wobiady i potem mrozicie czy pasteryzujecie to kiedy oliwę dajecie? Przed jedzeniem czy przed mrozeniem?
dobrze, że nie chodzę w sukienkachja też mam ten model, używałam w poprzedniej i obecnej ciąży
tak jak Vinszka pisze zapinanie w sukience gwarantuje "pogniecioną" sukienkę
Podklady duzr, grube podpaski 2 opakowania, majtki suateczkowe, ze 4 koszule, reczniki, sztucce, laktator, ubranka dla dziecka, pampersy, pieluszki tetrowr, oktanisept, beanthen-tyle mi na szybko przyszlo do glowy ale ja dostałam na szkole rodzenia wykazHej kobitki poratujcie! Co spakować do szpitalnej torby?? 2/04 termin cc a ja w totalnej rozsypce! Myśli nie moge zebrac... ratunku!!
pierwsze kupowałam w sklepie z dzieckiem, teraz raczej też, chociaż wiem już jaką ma stópkę i zdarza mi się zamówić też przez internetKupujesz przez internet czy do galerii mus jechać?