nieagatka
Fanka BB :)
Postaram sie nie zapomniec.Dzięki wielkie A jakbyś kiedyś mogła zrobić zdjęcie z odchylenie byłabym wdzięczna tak jak Ci się przypomni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Postaram sie nie zapomniec.Dzięki wielkie A jakbyś kiedyś mogła zrobić zdjęcie z odchylenie byłabym wdzięczna tak jak Ci się przypomni
Ja dawałam 3-5 dni .
A po ukończonym 12 mż jogurt prowokacyjne 1 w tyg zwiększając porcjie .
Zjadła już cały kubeczek jogurtu .
Zobacz załącznik 950315Zobacz załącznik 950316
Pozdrawiamy
Dziękuję .Ja ją uwielbiam :-) cudowną masz córkę :-*
Ja caly czas daje ta sama dawkę z tym ze mam devikap-wit d przepisana przez drDziewczyny jak to jest z tą witaminą D3 dla dzieci? Anastazja 17 marca skończy sześć miesięcy, dzisiaj skończyła jeść witaminę D3 400 jednostek i jutro idę do apteki. czy nadal kupić 400 jednostek czy jakąś większą dawkę już? macie informacje ?
To jest radość i to gorna jedynka ... brawoDziewczyny cieszę się jak głupia! Mamy pierwszego zęba. Prawa górna jedynka.