Ewunka
Fanka BB :)
Marcys miała reflux ulewała tony mleka przeszło po 8 miesiącach. ...laski mam doła jak stąd do Afryki... Wczoraj w nocy Martynka przez cały czas krztusiła się, nie umiała złapać oddechu, była niespokojna, miała mokry, brzydki kaszel. Pojechaliśmy na SOR, wyszliśmy prawie 5 godz później z diagnoza, że najprawdopodobniej mamy refluks :-( mam Młoda karmić częściej i mniejszymi porcjami, jak zapytałam jak to robić skoro dziecko tylko chce pierś, a butelka fuj to mam wyciągać, syrop 15min po każdym i nosić. I tu nasza nieprzespana noc, bo Martyna zasypia tylko na piersi, opróżnia ja cała i jest nieodkładalna... Jeszcze właśnie te problemy z oddechem i kaszel, ja nie wiem jak ogarnę życie teraz, bo w ciągu 48godz spałam może max 4. Macie kogoś z takim problemem, albo jakaś rzetelną stronę, forum?
Tylko nie kasłała( dziwny obiaw jak na reflux. ....) nie kazali nosić w pionie ( po 1 nie zdrowe dla kręgosłupa po 2 jak jej się nie uleje co na ulac skisnie w przełyku i będzie zgaga.
U nas nie działało częściej a mniej i tak ulewała a do tego była wściekła bo głodna. ....
Ostatnia edycja: