reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bardzo dziękuje za rady. Kupiłam plasterki aromactiv i często smaruje pod noskiem maścią majerankowa. A któraś z Was stosowała nasivin baby? Mam w zaleceniach po 1 aplikacji do każdej dziurki 3 razy dziennie. Czy to nie za mało? Nie vhve przesadzić ale chyba ten lek chociaż na chwile przynosi ulgę a w ulotce jest 1-2 aplikacji. Jak stosowalyscie?
Ja używałam. Przy regularnym stosowaniu pomoże i tak jak w zaleceniach wystarczy. Moja i tak miała przesuszoną śluzówkę po nasivinie ale używać musiałyśmy. Wydzielina też się zmniejszy nie będziesz musiała tak często odciągać z nosa. I aromactiv na noc też używałam.

reklama
Bardzo dziękuje za rady. Kupiłam plasterki aromactiv i często smaruje pod noskiem maścią majerankowa. A któraś z Was stosowała nasivin baby? Mam w zaleceniach po 1 aplikacji do każdej dziurki 3 razy dziennie. Czy to nie za mało? Nie vhve przesadzić ale chyba ten lek chociaż na chwile przynosi ulgę a w ulotce jest 1-2 aplikacji. Jak stosowalyscie?
Ja korzystam z nasivina często, przy czym nie powinno się go używać dłużej niż 3, 4 dni.
My stosowalismy ostatnio płukanie zatok (isonasin septo z tymiankiem), inhalacje, i krople, które są do oczu i nosa.
Inhalacje na pewno możesz już stosować.

Ostatnia edycja:
Do góry