reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bardzo dziękuje za rady. Kupiłam plasterki aromactiv i często smaruje pod noskiem maścią majerankowa. A któraś z Was stosowała nasivin baby? Mam w zaleceniach po 1 aplikacji do każdej dziurki 3 razy dziennie. Czy to nie za mało? Nie vhve przesadzić ale chyba ten lek chociaż na chwile przynosi ulgę a w ulotce jest 1-2 aplikacji. Jak stosowalyscie?
Ja używałam. Przy regularnym stosowaniu pomoże i tak jak w zaleceniach wystarczy. Moja i tak miała przesuszoną śluzówkę po nasivinie ale używać musiałyśmy. Wydzielina też się zmniejszy nie będziesz musiała tak często odciągać z nosa. I aromactiv na noc też używałam.

reklama
Bardzo dziękuje za rady. Kupiłam plasterki aromactiv i często smaruje pod noskiem maścią majerankowa. A któraś z Was stosowała nasivin baby? Mam w zaleceniach po 1 aplikacji do każdej dziurki 3 razy dziennie. Czy to nie za mało? Nie vhve przesadzić ale chyba ten lek chociaż na chwile przynosi ulgę a w ulotce jest 1-2 aplikacji. Jak stosowalyscie?
Ja korzystam z nasivina często, przy czym nie powinno się go używać dłużej niż 3, 4 dni.
My stosowalismy ostatnio płukanie zatok (isonasin septo z tymiankiem), inhalacje, i krople, które są do oczu i nosa.
Inhalacje na pewno możesz już stosować.

Ostatnia edycja:
Do góry