misis188
Fanka BB :)
Pyszne jadlam na Gran canarii a truskawki na zakynthos sa dla mnie nr 1W Hiszpanii właśnie zaczyna się sezon na truskawki ....tfu uuu bleeee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pyszne jadlam na Gran canarii a truskawki na zakynthos sa dla mnie nr 1W Hiszpanii właśnie zaczyna się sezon na truskawki ....tfu uuu bleeee
Moze jadlas marokanskie, bo o hiszpanskich pyszne nie da sie powiedziec [emoji38][emoji12]Pyszne jadlam na Gran canarii a truskawki na zakynthos sa dla mnie nr 1
Ale papaja pierwsza klasaMoze jadlas marokanskie, bo o hiszpanskich pyszne nie da sie powiedziec [emoji38][emoji12]
Podobnie jak pomidory - zero smaku.
Nie wiem, nie lubie.Ale papaja pierwsza klasa
Ja używałam. Przy regularnym stosowaniu pomoże i tak jak w zaleceniach wystarczy. Moja i tak miała przesuszoną śluzówkę po nasivinie ale używać musiałyśmy. Wydzielina też się zmniejszy nie będziesz musiała tak często odciągać z nosa. I aromactiv na noc też używałam.Bardzo dziękuje za rady. Kupiłam plasterki aromactiv i często smaruje pod noskiem maścią majerankowa. A któraś z Was stosowała nasivin baby? Mam w zaleceniach po 1 aplikacji do każdej dziurki 3 razy dziennie. Czy to nie za mało? Nie vhve przesadzić ale chyba ten lek chociaż na chwile przynosi ulgę a w ulotce jest 1-2 aplikacji. Jak stosowalyscie?
Pyszne jadlam na Gran canarii a truskawki na zakynthos sa dla mnie nr 1
Nie wiem jakie pomidory kupuje ale są pycha ( zimą gorzej zesmakiem )Moze jadlas marokanskie, bo o hiszpanskich pyszne nie da sie powiedziec [emoji38][emoji12]
Podobnie jak pomidory - zero smaku.
Tez nie wiem, bo mi sie nie zdazylo.Nie wiem jakie pomidory kupuje ale są pycha ( zimą gorzej zesmakiem )
Ja korzystam z nasivina często, przy czym nie powinno się go używać dłużej niż 3, 4 dni.Bardzo dziękuje za rady. Kupiłam plasterki aromactiv i często smaruje pod noskiem maścią majerankowa. A któraś z Was stosowała nasivin baby? Mam w zaleceniach po 1 aplikacji do każdej dziurki 3 razy dziennie. Czy to nie za mało? Nie vhve przesadzić ale chyba ten lek chociaż na chwile przynosi ulgę a w ulotce jest 1-2 aplikacji. Jak stosowalyscie?